Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά τώρα πήρε το μάτι μου την ez flash in 1 που συζητάτε...

Έχω μια r4ds...δουλεύει απροβλημάτιστα?

Απο που παραγγέλνουμε?? την είδα εδώ

http://www.totalgba.com/products.php?sec=6

15? με 5? μεταφορικά?

Βέβαια κάτι λέει πως δε σου δίνει το κουτάκι της κάρτας για να κρατήσει τα μεταφορικά σε τόσο χαμηλή τιμή...

Το εμπιστευόμαστε??

Θα χρειαστώ τίποτα άλλο, ή απλά με την r4ds και την ez flash 3 in 1 I'm good to go??

Υπάρχει άλλη εναλλακτική για gba support?

φιλε με την r4ds δεν νομιζω να εχειs κανενα προβλημα .Την ez flash εγω την παραγγειλα απο το http://www.realhotstuff.com βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυεψαξα το πραγμα οποτε δεν ξερω να σου πω αν πετυχα και την καλυτερη τιμη.οσο αν θα χρειαστειs κατι αλλο τουλαχιστον απο θεμα hardware oxi.Οσο αν υπαρχει εναλλακτικη για gba support απο οτι μπορω να γνοριζω δεν παιζει κατι αλλο για slot 1 καρτεs

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω φάει κόλλημα με το Tingles Ruppeland.

Όσοι είναι φανατικοί των παιχνιδιών Zelda θα το λατρέψουν!!!

To paraggeila simera apo to shop tou Nintendo.gr ... To eixa valei sto mati otan eixe protokikloforisei stin Iaponia prin kana xrono .. Latreuo to graphiko stil tou paignidiou kathos kai to gameplay pou exo dei mesa apo videos .. Elpizo na antapokrithei stis prosdokies mou ..

Δημοσ.
To paraggeila simera apo to shop tou Nintendo.gr ... To eixa valei sto mati otan eixe protokikloforisei stin Iaponia prin kana xrono .. Latreuo to graphiko stil tou paignidiou kathos kai to gameplay pou exo dei mesa apo videos .. Elpizo na antapokrithei stis prosdokies mou ..

Το εβαλα σημερα και το γουσταρα πολυ. Απο τις εικονες που ειχα δει μου φαινοταν λαλακια αλλα τελικα ειναι εξυπνο και πιστευω για πιο μεγαλες ηλικιες απο οτι πχ θα ειναι το zelda.

Αξιζει παρα πολυ μεχρι να ερθει(επιτελους) το zelda

Δημοσ.
Το εβαλα σημερα και το γουσταρα πολυ. Απο τις εικονες που ειχα δει μου φαινοταν λαλακια αλλα τελικα ειναι εξυπνο και πιστευω για πιο μεγαλες ηλικιες απο οτι πχ θα ειναι το zelda.

Αξιζει παρα πολυ μεχρι να ερθει(επιτελους) το zelda

E, ok ligo poli perigrafeis ola ta paignidia tis Nintendo ... "Fainete paidiko alla telika einai kai gia pio megales ilikies" :mrgreen: To Zelda perimeno na vgei stin Ameriki gia na to fero import .. Den asxoloume me m3 cards ktl., afou den agorazo polla paignidia, kai etsi protimo na ta agorazo original .. Pantos to Phantom Hourglass apespase ekseretika reviews apo osous to epeksan kai xaraktiristike san to pio fresko Zelda tis teleutaias dekaetias alla kai apo merikous san to kalitero paignidi tou DS ... Can't wait ! :-D

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο προβλημα αλλά επειδη σημερα σκεφτομαι να αγορασω το ds μενα παιχνιδι Μαριο ,ηθελα να ξερω αν πρεπει να εχω καποια καρτα μνημης 'ή κατι τετοιο

Δημοσ.

Κύριοι SOS

Έχω ένα DS LITE με μία R4.

Aποφάσισα να αγόρασω και μια G6 LITE μια και έχει πολλές δυνατότητες (για να βλέπω ταινίες κτλ..)

Το πρόβλημα είναι οτί τόσο το divineo.cn (που αγόρασα την R4) όσο και το http://discoazul.com λένε ότι δεν έχουν (out of stock) εδώ και κανα μήνα.

Τι να κάνω?

Υπάρχει κανα άλλο site έγκυρο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μα και η R4 παίζει ταινίες :P

Άθλια ποιότητα σε όλες τις flashcards τα βίντεο είναι σαν τα 3GP των κινητών αλλά το μέγεθός τους τεράστιο.Για να καταλάβεις 17 δευτερόλεπτα ταινίας=9ΜΒ

Δημοσ.

και εγω με την Μ3 σιμπλι παιζω ταινιες, αφου πρωτα τις μετατρεψω με ειδικο μετατροπεα σε ενα αρχειο που δεν θυμαμαι, βασικα το κανα μια φορα μονο, αλλα δεν αξιζε,το αποτελεσμα μετριο και μου κανε για 10λεπτο βιντεκι περιπου γυρω στα 15 λεπτα να το μετατρεψει ενας core duo 1.66

νομιζω για ταινιες δεν αξιζει το ds

αλλα αν καποιος ξερει καλυτερα ισως ειναι καλυτερα να σου απαντησει

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται μετατροπες΄Κοιταξτε χαρακτηριστικά:

The G6 Lite *ENGLISH* is the flagship product from G6 Flash. It has internal memory and comes with 4G memory card (1G = 1 Giga bit = 1024 bit ). It supports both DS and GBA games but also includes emulators for playing FC, NES, SNES, GB, GBC, PCE, SEGA-MS & GG. The unit has a built in media player for playing the following formats:

- Dolby AC3 audio frequency file (*.AC3)

- target's file of DVD video (*.VOB)

- wave form sound file of Microsoft (*.WAV)

- MPEG-1 Audio Layer-2 file (*.MP2)

- MPEG-1 Audio Layer-3 file (*.MP3)

- Real media file (*.RA, *.RM, *.RAM, *.RMVB)

- MPEG-1 media file (*.Mpeg, *.Mpg)

- MPEG-2 media file (*.M2V)

- Windows media file (*.AVI, *.ASF, *.WMA, *.WMV)

- VCD video file (*.DAT)

- QuickTime media file (*.MOV)

- MPEG-4 media file (*.AVI)

- DivX media file (*.AVI)

The G6 Lite also has a built in PDA program with full english menus

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα,πολυ δυνατη καρτουλα

αλλα 4 Gδεν ειναι τπτ

αν δεν κανω λαθος ειναι μονο 512 ΜΒ

σκεψου το,αν την θες μονο για παιχνιδια οκ

αλλα αν την θες και σαν media player καλυτερα κατι που εχει περισσοτερη μνημη

Δημοσ.
ωραια ολα αυτα,πολυ δυνατη καρτουλα

αλλα 4 Gδεν ειναι τπτ

αν δεν κανω λαθος ειναι μονο 512 ΜΒ

Μα... 4Gbit=512MBytes!!!

(8 bits = 1 byte)

Πάντως, συμφωνώ κι εγώ... Δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο να διαλέξει κάποιος άλλη κάρτα πλην των συνηθισμένων M3DSSimply/R4DS κ.λπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...