Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια αν θυμάμαι καλά ο Opera Browser έχει υποστεί κάποιο patch για να δουλεύει και σε Slot 1 κάρτες.

Δεν εχω παρατησει κατι τετοιο.Αν μπορεις να θυμηθεις καλο θα μας κανεις.

Εγω ξερω οτι υπαρχει patched version για να τρεχει σε συνδιασμο με σλοτ1+2.

Μακαρι να κανω λαθος!!!

Οταν βρω χρονο θα το ψαξω και θα αναφέρω!!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια δεν βρικα κατι.Αυτο που θυμηθηκα ειναι οτι με μια patched version σε συνδιασμο σλοτ1+EZFlash3in1 slot2 λειτουργουσε.

Ακομα υπαρχουν και διαφοροι homebrew browsers.Δεν εχω δοκιμασει κανεναν οποτε δεν ξερω.

Δεν εχω δοκιμασει ακομα τουλαχιστον γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ψιλοαπαραδεκτο το σεφαρισμα στο DS.

Δημοσ.

Γειά σε όλους,

Χωρις καρτα μνημης τετοια ή και παρομοια καρτα δεν λειτουργει , μην μπερδευεσαι.

Για να τρεξεις τον opera πρεπει να συνδιασεις και μια αλλη καρτα slot-2 που θα λειτουργει σαν την εξτρα ραμ που θελει ο browser για να τρεξει.

Για slot-2 μνήμη μίλαγα. Από ότι έχω δει κι εγώ χρειάζεται οπωσδήποτε μια κάρτα μνήμης slot-2.

Ελεγα μήπως ξέρει κανείς άλλος τίποτα διαφορετικό.

Ακολουθεί ο λογαριασμός (δεν την πήρα και τσάμπα!!!). Η κάρτα MicroSD είναι Kingston Japan

R4DS+1 R4 DS Slot 1 flash kit + 1Gb (8Mbit) Micro SD memory 1 62,95 €

--------------------------

Currency : EUR

Payment : Credit Card +1,00 €

Shipping method : Priority Mail Service Europe (insured) +12,95 €

--------------------------

Total sum: 76,90 €

(incl. VAT)

Η μικρή μου ιστορία με το Ροζ DS-Lite.

Εγώ ηλεκτρονικό παιχνίδι έχω να παίξω πολλά μα πάρα πολλά χρόνια και ήμουν εντελώς ανυποψίαστος για κονσόλες και τέτοια.

Πήρα ένα Nintendo DS Lite πριν 2 εβδομάδες στην κόρη μου (δώρο γενεθλίων). Μαζί της αγόρασα και δύο παιχνίδια (Dora 20 ευρώ και Harry Potter 40 ευρώ, ένδειξη ηλικίας και τα δύο 7+). Σύνολο 210 ευρουδάκια.

Αργότερα στο σπίτι ανακαλύπτω ότι είναι στα αγγλικά όλα (και ο Harry Potter έχει ατελείωτους διαλόγους...). Τώρα πόσα παιδιά υπάρχουν στην Ελλάδα που στα 7 τους να ξέρουν αγγλικά, δεν ξέρω η δική μου πάντως δεν ξέρει. Οπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι το έπαιξα και εγώ και η γυναίκα μου, θέλαμε δε θέλαμε.

Το τερμάτισε σε 10 μέρες.

Ετσι λοιπόν έψαξα στο Internet και... νά 'μαι.

Πρέπει εδώ να πω κλείνοντας ότι τώρα που ξέρω τι παίζεται, ζηλεύω την κόρη μου:oops:.

Αντίο για τώρα κι ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος στο ολο θεμα και μολις πηρα μια cyclods evo και επιδη ηθελα και gba games πηρα μια ez flash 3 in 1 το προβλημα μου ειναι οτι στην ez δεν μπορω να κανω load τα gba saves των παιχνιδιων μου.μπορει κανεις να βοηθησει?

Δημοσ.

Κι εγώ cyclods evo και ez 3in1 έχω, άλλα μόλις σήμερα μου ήρθε η microSD και τώρα θα αρχίσω να το ψάχνω. Αν βρω τίποτα θα ενημερώσω, πάντως το forum της Cyclo είναι πολύ δραστήριο και παίζουν θέματα σχετικά με ez 3in1. Πήγαινε κι από κει μια βόλτα.

Δημοσ.

ναι, όλα δουλεύουν μια χαρά (gba saves, gba emulators), δεν δοκίμασα όμως αυτό που λες, να φορτώσω άλλο save σε gba παιχνίδι, όμως εφόσον γίνει το patch σωστά δε νομίζω να παίζει πρόβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα πήρε το μάτι μου την ez flash 3 in 1 που συζητάτε...

Έχω μια r4ds...δουλεύει απροβλημάτιστα?

Απο που παραγγέλνουμε?? την είδα εδώ

http://www.totalgba.com/products.php?sec=6

15? με 5? μεταφορικά?

Βέβαια κάτι λέει πως δε σου δίνει το κουτάκι της κάρτας για να κρατήσει τα μεταφορικά σε τόσο χαμηλή τιμή...

Το εμπιστευόμαστε??

Θα χρειαστώ τίποτα άλλο, ή απλά με την r4ds και την ez flash 3 in 1 I'm good to go??

Υπάρχει άλλη εναλλακτική για gba support?

Δημοσ.

ΟΚ....μπήκες επίσης στον κόπο να κοιτάξεις το link που δίνω....μπήκες στον κόπο να κάνεις την μετατροπή απο pounds σε euro...

Δε μπήκες όμως στον κόπο να διαβάσεις το post μου...

Η τιμή που δίνει για την κάρτα είναι 10.95£...που είναι 15? όπως γράφω ήδη στο post...έχω κάνει ήδη την μετατροπή....δεν έχω γράψει μετατροπή για τα μεταφορικά..δε λέω...πάσσο..

Αλλά κοίταξες το site, κοίταξες στο post, δε κοιταξες όμως τι έγραφαν...

Οπότε κάποιος άλλος που δε θα τον ενδιαφέρει τόσο το αν και τι λάθος συμβολο εχω βάλει, όσο θα τον ενδιαφέρει αυτό που ρώτησα???

edit: ....και blah blah blah η τελική τιμή είναι 23? ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...