vlad987 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τελικά αποφάσισα να πάρω R4DS(English), χωρίς να έχω αγοράσει ακόμα το DS Lite!:-D:-D Επειδή είμαι άσχετος από ηλεκτρονικές αγορές μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες? Ένας φίλος μου έχει χρεωστική κάρτα από την τράπεζα Κύπρου. Μπορώ με αυτήν την κάρτα να κάνω την αγορά μου από το divineo.cn??? Υπάρχει η περίπτωση να το πάρω με αντικαταβολή? Γενικώς ποιες επιλογές έχω να κάνω την αγορά χωρίς πιστωτική? Σε πόσες μέρες είρθε το εμπόρευμα σπίτι σας? Σε 10 ή περισσότερες (Στο divineo.cn αναφέρομαι)???? Υπάρχει τέλος κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να είναι από Ευρώπη και να είναι έμπιστο??? Βασικά δεν έχω πρόβλημα να το αγοράσω από Κίνα, απλώς ρωτάω... Thanks!!!! PS: Θέλω να σας ρωτήσω ποιο χρώμα σας αρέσει περισσότερο για το NDS Lite? Μαύρο ή ασπρο. Το άσπρο μήπως λερώνεται εύκολα και με τον καιρό πάρει μια κίτρινη απόχρωση??? Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω μαύρο DS Lite. cya!
panosvlass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εγω με χρεωστικη την πηρα απο divineo.Αντικαταβολη δεν ξερω αν υπαρχουν sites που να σου δινουν τετοια επιλογη.Λογικα θα υπαρχουν αλλα δεν τα ξερω. Απο το divineo το πηρα με EMS αποστολη και μου πηγε περιπου 48 ευρω αν θυμαμαι καλα.Παντως ηταν κατω απο 50. Και μου ηρθε σε 4 μερες με courier σπιτι μου. Μπορεις να επιλεξεις και κανονικη αποστολη για να σου ερθει πιο φθηνα αλλα δεν ξερω σε ποσες μερες θα σου ερθει.σιγουρα πανω απο 12(Ετσι λεει στο site). Συν οτι με το EMS σου δινει και tracking number του δεματος.Αρα ειναι ακομα πιο ασφαλης διαδικασια. Το DS το εχω σε μαυρο.Οταν τα ειδα διπλα διπλα τοτε το πηρα αποφαση και ψηφισα μαυρο δαγκωτο! Δεν νομιζω οτι κιτρινιζει το ασπρο.Ειδικα απ'εξω που ειναι γυαλιστερο σιγουρα δεν θα κιτρινιζει.Απο μεσα που ειναι ματ ισως αν και το θεωρω απιθανο.
gherudos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Castlevania Portrait Of Ruin? Μου κολλάει όταν πατήσω 2 φορές στο Teleport,αν πατήσω 1 φορά δεν έχω πρόβλημα,δοκίμασα διάφορα rom dumps και EUR και US και trimmed και untrimmed κι έχω τα ίδια αποτελέσματα.To Castlevania Dawn of Sorrow το τερμάτισα χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Το setup μου είναι R4(firmware 1.1)+1GB microsd Sandisk.
panosvlass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ολο το ιντερνετ εχει προβλημα με αυτο το παιχνιδι.Καποιοι λενε οτι το προβλημα διορθωνεται χρησιμοποιωντας γρηγορη καρτα μνημης.Δεν το εχω δοκιμασει.Αλλα μπορω αν θες αν μου στειλεις το .sav σου και να μου πεις τι θες να δοκιμασω ακριβως γιατι castlevania δεν εχω παιξει και πολυ. Εχω μια Sandisk UltraII.Αν κολλαει και εκει τοτε δεν υπαρχει λυση μαλλον. Στο ιντερνετ παντως αναφερουν και αλλα προβληματα,(αν θυμαμαι καλα) οταν πατας το start πολλες φορες συνεχομενα κολλαει κ.α.
heyou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Και εγώ έχω πρόβλημα με το παιχνίδι. Εχει βγει ένας καινούριος trimmer για την M3 Simply (άρα και την R4). Θα το δοκιμάσω και με αυτόν.
panosvlass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Το trimming δεν παιζει ρολο με τα κολληματα του παιχνιδιου. Ειναι θεμα μνημης μαλλον και ισως ταχυτητα μνημης. Οποιος θελει μπορει να μου πει να το δοκιμασω και εγω αλλα να μου πει συγκεκριμενο σημειο γιατι δεν εχω εμπειρια απο το παιχνιδι να του πω, γιατι πιστευω πιο γρηγορη καρτα απο την ulltraII της sandisk δεν πρεπει να παιζει.
spinnet Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μόλις παρέλαβα το cycloDS evolution. Μόλις το κάνω ένα test drive θα σας πω εντυπώσεις.
zousgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το Castlevania Portrait Of Ruin?Μου κολλάει όταν πατήσω 2 φορές στο Teleport,αν πατήσω 1 φορά δεν έχω πρόβλημα,δοκίμασα διάφορα rom dumps και EUR και US και trimmed και untrimmed κι έχω τα ίδια αποτελέσματα.To Castlevania Dawn of Sorrow το τερμάτισα χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Το setup μου είναι R4(firmware 1.1)+1GB microsd Sandisk. Κι εμένα μου κόλλαγε. Θυμάμαι τι φορματ σε FAT16 είχα κάνει, τι cluster sizes είχα δοκιμάσει στην κάρτα αλλά τζίφος. Και τελικά διάβασα κάπου πως έφταιγε το παιχνίδι. Ήταν κακό rip. Μετά βγήκε το release 881 και δεν είχα κανένα πρόβλημα!
gherudos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αν δεν πατήσω 2 φορές στο teleport δεν το παθαίνει...
dznds Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σε όλους! Μα τι γίνεται εδώ; Τώρα που βρήκα το forum, τώρα πέθανε; Παρήγγειλα μία R4DS από εδώ http://SHOP.01media.com (Σουηδία) και μετά βρήκα αυτό το forum και κατάλαβα ότι δεν είναι και το φθηνότερο στον κόσμο. Την περιμένω από μέρα σε μέρα. Και μια ερώτηση. Κατάφερε ποτέ κανείς να τρέξει Opera Browser μόνο με τέτοια ή παρόμοια κάρτα, χωρίς δηλαδή κάρτα μνήμης; Ευχαριστώ
panosvlass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ουτε το forum ουτε το topic πεθαινει , μην ανησυχεις!! Αν σου χρεωνει και μεταφορικα τοτε την ψιλοπατησες! Αληθεια ποσο σου πηγαν τα μεταφορικα γιατι ειδα οτι την R4 την εχει 42.(οσο δηλαδη απο το divineo μαζι με τα μεταφορικα) Χωρις καρτα μνημης τετοια ή και παρομοια καρτα δεν λειτουργει , μην μπερδευεσαι. Για να τρεξεις τον opera πρεπει να συνδιασεις και μια αλλη καρτα slot-2 που θα λειτουργει σαν την εξτρα ραμ που θελει ο browser για να τρεξει. Μονο σε homebrew browser μπορεις να ελπιζεις οτι καποια στιγμη θα λειτουργησεις με slot-1 καρτα. Εκτος αν καποια καινουργια με καμια πατεντα το καταφερει. Σε λιγες μερες κυκλοφορει καινουργια καρτουλα ονοματη Akercard, ειναι γνωστη στον χωρο αφου εχει βγαλει πιο παλια slot-2. Προς το παρων περιμενουμε review και αυτα που ξερουμε ειναι οτι εχει 1gb ενσωματομενη μνημη+microSD slot+miniusb θυρα.(Καλο ακουγεται αλλα ποσο θα κανει)Και τι συμβατοτητα θα εχει????
ffseriespower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Για το castlevania φταίνε μάλλον οι sandisk κάρτες. H m3 κάρτες είναι γνωστό ότι δεν τα πάνε καλά με την sandisk. Δοκιμάστε άλλες κάρτες όπως π.χ. Kingston και μάλλον θα δουλέψει. @panosvlass έχεις κανένα link με οδηγό για να τρέξω τον opera browser γιατί είχα πάρει από πέρυσι μία κάρτα slot-2 και πήρα και φέτος μια m3 simply και λέω να το δοκιμάσω.
panosvlass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 θα το κοιταξω και βαλς λινκ.Ποια slot-2 εχεις γιατι παιζει ρολο?
gherudos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια αν θυμάμαι καλά ο Opera Browser έχει υποστεί κάποιο patch για να δουλεύει και σε Slot 1 κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα