Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι. Γινεται να βαλω games σε αυτη την καρτα που εχω; ( Cyclods Evolution ) ή θελει passcard; Επισης για να βαλω homebrew τι ακριβως κανω;

Επειδη με μπερδεψες , μπορει να φταινε και τα ποτα που επινα, αλλα πιο πριν λες οτι εχει βαλει 38 παιχνιδια στην καρτα και μετα ρωτας αν γινεται να βαλεις games.Μηπως ηθελες να πεις κατι αλλο?

Αν και δεν την ξερω την συγκεκριμενη καρτα πολυ καλα, λογικα οπως βαζεις τα παιχνιδια πετας την homebrew εφαρμογη/παιχνιδι και την ξεκινας οπως και ενα κανονικο παιχνιδι. Δεν χρειαζεται dldi patch αφου το λογισμικο της το κανει αυτοματα πριν την ξεκινησει.(Αν δεν ξερεις τι ειναι το dldi, απλα ξεχνα την τελευταια προταση!!!)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βοηθεια!! Αγορασα το Wifi Link For NDS/PSP αλλα μολις εγκαθιστω το προγραμμα Zydas και κανω διπλο κλικ ανοιγει και μετα κλεινει. Τι να κανω;

Δημοσ.

ΓΙα δωσε κανα λινκ να το δουμε αν και δεν το εχω ξαναακουσει.Αν και απ'οτι καταλαβα φταιει το προγραμμα.

Κανα search σε ξενα φορουμ εκανες? π.χ. gbatemp.net κτλ??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το ds lite με την r4ds.

μαζι και μια καρτα 1gb sandisk.Πηγα σημερα να φορτωσω ενα save για τον μικρο

για pokemon pearl,και κολησε το συμπαν.

Βαζω την καρτουλα στο reader απο την r4ds και μου λεει insert card :confused:

Την βαζω και σε αλλο card reader,τα ιδια παλι.

Παει η καρτουλα?

Ξερει κανεις αν μπορω να την επαναφερω,η παμε για καινουργια?

Δημοσ.
εχω το ds lite με την r4ds.

μαζι και μια καρτα 1gb sandisk.Πηγα σημερα να φορτωσω ενα save για τον μικρο

για pokemon pearl,και κολησε το συμπαν.

Βαζω την καρτουλα στο reader απο την r4ds και μου λεει insert card :confused:

Την βαζω και σε αλλο card reader,τα ιδια παλι.

Παει η καρτουλα?

Ξερει κανεις αν μπορω να την επαναφερω,η παμε για καινουργια?

ego me tin idia karta kai to diamond den exo kanena provlima

Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω για έναν φίλο μια R4DS μαζί με 2gb micro sd. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το συνδυασμό? Αν δεν είναι "γρήγορη" η κάρτα θα έχω κολλήματα υποθέτω. Μήπως καλύτερα να το αφήσω και να πάρω ξεχωριστά μια sandisk?

Δημοσ.

Και γιατι οχι απο εδω http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/dsl-r4eng και να παρεις μια καρτα απο εδω και να σου ερθει και πιο φθηνα και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις καλη καρτα.Οσο για την ταχυτητα της καρτας ισως να εχεις προβληματα σε 1-2 παιχνιδια ισως και οχι. Αλλα αν παρεις μια sandisk απο εδω θα εισαι καλυμενος για το τι ψωνισες.

Δημοσ.
sandisk einai i karta pou fenete stin photo

Το ξέρω, αλλά επειδή δεν το αναφέρει ξεκάθαρα παίζει να στέλνουν ο,τι θέλουν.

@panosvlass

Το έχω υπόψιν μου το divineo, αλλά την παραγγελία θα την κάνει ο φίλος μου και προτίμησε την αντικαταβολή που έχει το discoazul. Δεν έχει και τεράστια διαφορά στην τιμή πάντως...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας. Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής ενός NDS Lite. Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet και την ενημέρωση που προσφέρει αυτό το thread, έμαθα ότι υπάρχουν 2 καλές επιλογές για κάρτες που φορτώνουν τα backups παιχνιδιών του DS. Αυτές είναι η R4DS και M3 DS Simply.

Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά εξέλιξη σε αυτό το θέμα κι έχει κυκλοφορίσει κάτι καινούργιο ή οι 2 παραπάνω κάρτες είναι ότι τελευταίο υπάρχει. Η ερώτησή μου οφείλεται στην ανησυχία που έχω, μήπως μια τέτοια αγορά αποδειχτεί λάθος στην περίπτωση που οι 2 παραπάνω λύσεις δεν θα μπορούν να φορτώσουν τα νέα παιχνίδια και στη συνέχεια αναγκαστώ να αγοράσω μια νέα κάρτα. Γνωρίζει κάποιος τις νέες εξελίξεις και αν σε λίγο καιρό θα κυκλοφορίσει κάτι καινούργιο????

Σπουδάζω στην Πάτρα και πήγα στα "μαγαζιά της γειτονιάς" που γνωρίζω, αλλά κανένα δεν είχε αυτές τις κάρτες. Οπότε η παραγγελία από το internet είναι μάλλον η μοναδική λύση για αγορά. Ξέρει κανείς από Πάτρα αν υπάρχει κάποιο μαγαζί με αυτό το εμπόρευμα?

Από εσάς που έχετε είτε R4DS είτε M3 DS Simply μπορείτε να μου πείτε υπεύθυνα ποια από τις 2 έχει εμφανίσει τα λιγότερα προβλήματα????

Τέλος ξέρω οτί επαναλαμβάνω μια ερώτηση που έχει τεθεί πολλές φορές σε αυτό το thread, αλλά μπορεί κάποιος να μου πεί από που μπορώ να παραγγείλω(μέσω internet) αυτές τις καρτες??? (ακόμα δεν αποφάσισα ποια να αγοράσω). Μήπως βρήκατε κάποιο άλλο site??? Πιστωτική κάρτα δεν έχω, αλλά κάποιοι φίλοι μου έχουν paypal λογαριασμούς και χρεωστικές κάρτες από την τράπεζα κύπρου ή την εμπορική νομίζω. Σορρυ για το πρήξιμο, αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Οι R4DS και M3 DS Simply είναι ίδιες κάρτες. Εχθές που αντέγραψα τα πιο καινούρια παιχνίδια στην R4DS δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα.

Από που θα αγοράσεις κοίτα δω

Δημοσ.
Το ξέρω, αλλά επειδή δεν το αναφέρει ξεκάθαρα παίζει να στέλνουν ο,τι θέλουν.

@panosvlass

Το έχω υπόψιν μου το divineo, αλλά την παραγγελία θα την κάνει ο φίλος μου και προτίμησε την αντικαταβολή που έχει το discoazul. Δεν έχει και τεράστια διαφορά στην τιμή πάντως...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ!

Πάρε το πακετάκι άφοβα. Εγώ αυτό πήρα και τα παίζει όλα χωρίς slowdowns. Και στέλνουν όντως sandisk.

Δημοσ.

Οπως ειπε και φιλος πιο πριν R4DS=M3simply. Οποτε μια ειναι η επιλογη!

Συστηνω R4DS γιατι τα updates βγαινουν πιο γρηγορα (και μετα απο 3-4 μερες ακολουθουν τα Updates της Μ3 με τα ιδια παντα χαρακτηριστικα.

Προσωπικα δεν εχω ακουσει καποιον με προβληματα σε αυτες τις δυο καρτες.Εχω ακουσει καποιες περιπτωσεις για "χαλασμενο" το ελατηριο που εχει μεσα η καρτα στην υποδοχη για την καρτα μνημης.

Εγω την εχω απο τον χειμωνα και δεν εχει παθει απολυτος τιποτα.

Για το μελλον κανεις δεν μπορει να σου απαντησει.

Κατι στα σκαρια δεν ειναι ετοιμο να κυκλοφορησει.

Η μονη καρτα που κυκλοφορησε πριν λιγο καιρο ειναι η CycloDS που στην αρχη προσφερε 2-3 πραγματα παραπανω απο την R4DS/M3 που ομως με πολυ γρηγορη απαντηση απο R4/M3 βγηκε update που και παλι τις εκανε να προσφερουν τα παντα!

Μεχρι να βγει κατι καινουργιο(αν βγει ποτε κατι) θα εχεις κανει σιγουρα αποσβεση των λεφτων σου.

Σε 2 περιπτωσεις βγηκαν παιχνιδια που δεν ετρεχαν αλλα αμεσως βγηκε Update του firmware και διορθωθηκαν τα προβληματα.Οποτε μην ανυσηχεις για τιποτα.

Οσο για απο που προτεινω divineo.cn. Δεχεται οτι καρτα θες και ειναι εμπιστο και γρηγορο site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...