aetos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Lipon exo ena nintento DS lite xromatos lefko. Epidi den poli katalava. Pia ine i pio kali karta pou prepi na paro? Kai pos mporo na tin xrisimopiiso? Yparxi kai karta gia na pezi TV kai radio? Mporo na sindeome kai me to internet meso NDS?
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Η καλύτερη κάρτα είναι αυτή που περιέχει το παιχνίδι που σου αρέσει, αν εννοείς για να κρατάς back up τα παιχνίδια σου, κατά την ταπεινή μου άποψη μία από τις: M3 DS simply ή R4 DS, slot 1. Κάνεις στο Pc back up των παιχνιδιών που έχεις, τα μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης που προορίζεις για αυτόν τον σκοπό, τοποθετείς τη μνημούλα στις κάρτες που είναι παραπάνω και αυτή με τη σειρά τους στο slot1 του NDS, το ξεκινάς και παίζεις. Ναι υπάρχει αξεσουάρ για τηλεόραση, στην Ιαπωνία και ναι μπορείς να συνδέεσαι και στο ιντερνετ, διάβασε τις οδηγίες του. Αυτά δουλεύουν σίγουρα στο μαύρο, δεν ξέρω στο λευκό.
zanzac Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παίδια σήμερα μου ήρθε η Μ3 DS simply Όμως επειδή είμαι φαντάρος στην Καστοριά και η κάρτα είναι στο σπίτι μου στην Αθήνα, θέλω να καθοδηγήσω τον αδερφό μου (δεν γνωρίζει και πολλά από PC) να βάλει τα παιχνίδια μεσα στην mini SD και να μου την στείλει ταχυδρομικώς(σημ: τo DC το εχω στην Καστοριά). Και θέλω να σας κανω καποιες ερωτησεις για να αποφυγω ασκοπη ταλαιπωρία: 1.Χρειάζεται να εγκαταστήσω καποιο console software στην καρτα ή απλα κάνει τα παιχνιδια (.nds) drug n' drop χυμα μεσ΄την καρτα και όλα καλά (συμβατότητα κτλ); 2.Αν χρειάζεται console software (εχω κατεβάσει το 1.06 από το official site) θα πρέπει να το εγκαταστήσει με κάποιο συσκεκριμένο τρόπο ή απλά θα ρίξει κάποιο αρχείο σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο; 3.To PC application που είδα στο official site (http://www.m3adapter.com/SLOT-1/Download.htm) είναι απαραίτητο; κι αν ναι, τι κάνει ακριβώς; 4.Αν θέλω να εγκαταστήσω το moonshell πως γίνεται ακριβώς; ΥΓ:Βοηθήστε έναν φαντάρο να περάσει ευχάριστα την θητεία του, κι αυτός θα φυλάει άγρυπνος φρουρός με ένα DS(!) συγνώμη με ένα G3A3 στο χέρι
panosvlass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλως τα δεχτηκες!!! Λοιπον: 1.Χρειαζεται το console software. 2.Οτι περιεχει αυτο που κατεβασες βαλτα στην καρτα μνημης.Οχι σε κανα φακελο ομως. Χυμα στο γενικο της καρτας. 3.Απαραιτητο οχι.Περιεχει 2 προγραμματα.Το 1ο ειναι μετατροπεας save files απο διαφορες καρτες σε μορφη που διαβαζει η Μ3.Και το 2ο ειναι rom trimmer.Δηλαδη το μεγεθος του rom ειναι πολλαπλασιο του 8.Ομως ενα rom που ειναι 64mb, ο κωδικάς του μπορει να ειναι 54mb, αλλα αυτο αποθηκευεται σε 64mb cartridge.Αυτο το προγραμμα ερχεται να σου κοψει τα αχρηστα mb που απλα καταλαμβανουν χωρο και να σου κανει το παιχνιδι οσο ειναι. Αυτο εχει ως κερδος χωρο μνημης.Αλλα καμια φορα στο "τριμμαρισμα" γινονται λαθη και κοβεται κωδικας που δεν πρεπει!!!Γιαυτο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ξεχνα το. 4.Το κατεβαζεις απο την σελιδα το αποσυμπιεζεις και το βαζεις και αυτο στην καρτα οπως εκανες με το console software. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι στην R4 το εχουνε μαζι με το console software και δεν το κατεβαζεις ξεχωριστα. Οτι αλλο θες ρωτα. Κατι τελευταιο αναφερεις την καρτα μνημης ως miniSD.Ελπιζω οτι εχεις κανει λαθος τυπογραφικο και να εννοουσες microSD.Γιατι η Μ3 περνει microSD και οχι miniSD
melody Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Υπάρχει τίποτε από arcada classics για το DS? Βρήκα 2 μικρές συλλογές Arati & Konami, αλλά δεν.... Μακάρι να έβρισκα ένα MAME emulator ή τα παιχνίδια του για DS... (ένας μπαμπάς που παίζει με τα DSLite των παιδιών του)...
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Καλά κάνεις... για κοίτα εδώ, έχω διαβάσει καλά πραγματάκια, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει!
melody Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 1000 ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και ακόμη δεν δουλεύει με την UNC κάρτα μου, είναι σε καλό δρόμο. θα του στείλω μήνυμα. Βέβαια δεν έχει ήχο ακόμη και υποστηρίζει μόλις 108 παιχνίδια. Αλλά άνοιξε ο δρόμος, ή αυτός ή κάποιος άλλος θα το βελτιώσει.
zanzac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλως τα δεχτηκες!!!Λοιπον: 1.Χρειαζεται το console software. 2.Οτι περιεχει αυτο που κατεβασες βαλτα στην καρτα μνημης.Οχι σε κανα φακελο ομως. Χυμα στο γενικο της καρτας. 3.Απαραιτητο οχι.Περιεχει 2 προγραμματα.Το 1ο ειναι μετατροπεας save files απο διαφορες καρτες σε μορφη που διαβαζει η Μ3.Και το 2ο ειναι rom trimmer.Δηλαδη το μεγεθος του rom ειναι πολλαπλασιο του 8.Ομως ενα rom που ειναι 64mb, ο κωδικάς του μπορει να ειναι 54mb, αλλα αυτο αποθηκευεται σε 64mb cartridge.Αυτο το προγραμμα ερχεται να σου κοψει τα αχρηστα mb που απλα καταλαμβανουν χωρο και να σου κανει το παιχνιδι οσο ειναι. Αυτο εχει ως κερδος χωρο μνημης.Αλλα καμια φορα στο "τριμμαρισμα" γινονται λαθη και κοβεται κωδικας που δεν πρεπει!!!Γιαυτο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ξεχνα το. 4.Το κατεβαζεις απο την σελιδα το αποσυμπιεζεις και το βαζεις και αυτο στην καρτα οπως εκανες με το console software. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι στην R4 το εχουνε μαζι με το console software και δεν το κατεβαζεις ξεχωριστα. Οτι αλλο θες ρωτα. Κατι τελευταιο αναφερεις την καρτα μνημης ως miniSD.Ελπιζω οτι εχεις κανει λαθος τυπογραφικο και να εννοουσες microSD.Γιατι η Μ3 περνει microSD και οχι miniSD Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Όντως έκανα λάθος, microSD εννοούσα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Oson afora to trimming... Me to official software gia trim ths r4ds kai ths m3 exoun anaferthei kapoia problhmata se kapoia roms apo overtrim (no sound, white screens, not working etc).... O chef proteinei to EZtrim apo kapoion trollguy.... Einai arketa eksypno oste na mhn kanei pote overtrim kai etsi na mhn bgazei mexri stigmhs kanena corrupted file.... Sth xeiroterh ton periptoseon afhnei to rom os exei... An den exete megalh karta (h akoma k an exete (kalh ora) kai eiste aplhstoi me ton arithmo ton games... ) dokimaste to... tha sas anoiksei arketo eleythero xoro :} Have fun :}
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Gia paradeigma molis esosa 39mb apo to final fantASY III kai alla 50!!!! apo to dragonball Z... Ola ta euro :}
wiimaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 poio kalo tha moy pei poy na vrw to arxeio gia na moy paizei ta tragoydia san na einai ipod? exw tin r4.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ti ennoeis? to moonshell? an oxi ti akribos ennoeis... exo meinei piso se kati? Theleis mp4 k aac player?
wiimaniac Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MUpAlKknlEQ ayto psaxnw
panosvlass Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 http://www.cecm.usp.br/~lucas/lmp-ng/ Αν και απαντηθηκε μεσω msn για οποιον αλλον ενδιαφερεται... Αν και το Moonshell ειναι πολυ καλυτερο, Οπως και το DSOrganize που βγηκε και καινουργιο update για οποιον ενδιαφερεται
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Παντως υπαρχουν μερικα πολυ καλα παιχνιδακια για το Ds. Το καλο με το Ds ειναι οτι μπορεις να βαλεις μεσα στην καρτα πολλα παιχνιδια. Αυτη την στιγμη εχω 38 παιχνιδια μεσα σε μια καρτα 2gb. Μερικα παιχνιδια που μου αρεσαν : Trauma Center New Super Mario Bros Yoshi's Island Ds! Picross! Final Fantasy III Advance Wars Wario Ware : Touched Ys Strategy Και αλλα πολλα. Μπορει να μην εχει τα γραφικα του psp, αλλα πιστευω οτι το απολαμβανεις περισσοτερο. Πολλα παιχνιδια, καλη αυτονομια και ενα διαφορετικο gameplay. Να ρωτησω κατι. Γινεται να βαλω games σε αυτη την καρτα που εχω; ( Cyclods Evolution ) ή θελει passcard; Επισης για να βαλω homebrew τι ακριβως κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα