Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε όλα θέμα γούστου είναι.Αλλά δεν βάζεις και στην

καρτούλα ένα advance wars?Ωραίο παιχνιδάκι.

Κρίμα που δεν έχει πολλά σαν και αυτό το ds

δυστυχώς.

Απο κυκλοφορίες τώρα τελευταία ψιλονέκρα..

Υπάρχει ένα καινούριο το etrian odyssey που

είναι σαν τα παλιά wizardry(ή eye of the beholder).Aν σου αρέσει

τέτοιο στυλ αλλά είναι δύσκολο.

Βέβαια με τη λίστα που έχεις καθαρίζεις για πολύ καιρό

αν τα τελειώσεις όλα..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα προτεινα και το 0936/1064 - Puzzle Quest - Challenge of the warlords. (16mb)

Οπως και το TetrisDS που ειναι alltime classic. (16mb)

Ακομα

0844/0848 - pes6? (64mb)

Αν εχεις χωρο στην καρτα εκτος απο αυτα που ισως να ξερεις οτι ειναι καλα βαλε διαφορα γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ανακαλυψεις καποιο για σενα εθιστικο παιχνιδακι.

Δημοσ.

Απο το τιποτα κατι λεει.Δεν θα σου προσφερει την ιδια ικανοποιηση με το pro στο ps2 για παραδειγμα αλλα απο το τιποτα.Αν θες μπορεις να δοκιμασεις και το fifa.

Μετα απο παρα πολλα χρονια επαιξα φιφα και μπορω να πω πως στο ds ειναι καλο!

Ακομα αν θες και αν σου αρεσει δοκιμασε το Madden 2007.Αν εισαι fan του NFL.

Το αν αξιζει κατι σε τοσο μικρη οθονη δεν ειναι λογικη συγκριση γιατι αν το παμε ετσι καλυτερα να το πεταξουμε γιατι αν σκεφτεις σε τις οθονες συνηθως παιζουμε τα διαφορα παιχνιδια μας τοτε καηκαμε.Για παραδειγμα εχω μια 17αρα στο PC και μια 40αρα στο σαλονι για console gaming.Αρα βαση της λογικης αν αξιζει κατι σε 3" οθονη τοτε μπορεις να πεις πως οχι.

Αλλα ο εθισμος του DS ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!

Δημοσ.
Απο το τιποτα κατι λεει.Δεν θα σου προσφερει την ιδια ικανοποιηση με το pro στο ps2 για παραδειγμα αλλα απο το τιποτα.Αν θες μπορεις να δοκιμασεις και το fifa.

Μετα απο παρα πολλα χρονια επαιξα φιφα και μπορω να πω πως στο ds ειναι καλο!

Κατά την προσωπική μου άποψη, όπως έχω ξαναδηλώσει, το DS είναι η μοναδική πλατφόρμα στην οποία το FIFA είναι καλύτερο από το PES και μάλιστα αισθητά...

Το μόνο θετικό σημείο του PES έναντι του FIFA είναι ότι προσφέρει online Wi-Fi...

Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει το online, μην μπεις καν στο κόπο να δοκιμάσεις το PES... FIFA και πάλι FIFA... (αυτή κι αν είναι μια ατάκα που δεν περίμενα ποτέ να πω...:oops:)

Δημοσ.

Έχω μια R4ds και 2 dslite....Δοκίμασα πριν λίγο να παίξω ορισμένα παιχνίδια με download play και σε ορισμένα αντιμετώπισα κώλλυμα....Στο δεύτερο ds πάνω που ξεκινούσε το παιχνίδι πάγωνε στην πρώτη οθόνη με το logo της nintendo....σε όλα όσα υπήρχε πρόβλημα υπήρχε ακριβώς αυτό....σε άλλα πάλι όλα πήγαν καλά....

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει το γιατί και το πως (το λύνουμε)....

Δημοσ.

Πετυχες και εσυ το μονο προβλημα της R4!!!!

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ελπιζεις σε καποιο επομενο update του firmware που ισως να διορθωνει σε καποια παιχνιδια το download play.

Αλλη λυση ειναι να παρεις την CycloDS που βγηκε τωρα που εχει 100% download play.Αλλα δεν ειναι και η πιο συμφερουσα λυση.

Οποτε η ξεχνας το d'load play ή τα σκας.

Ελπιζω και πιστευω οτι τωρα με την ελευση της CycloDS το team της R4DS θα επικεντρωθει σε αυτο το θεμα οποτε ισως και να δουμε να λυνετε το προβλημα.Οπως με το που κυκλοφορησε η CycloDS και στο λογισμικο της ειχε dldi autopatcher αμεσως το εκανε και η R4.

Θα δειξει...

Δημοσ.

Panther θέλω να σου κάνω μια ερώτηση μιας και είμαι καινούριος χρήστης του DS (Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα Nintendo DS), απο οτι διάβασα η DS - Xtreme δεν χρειάζεται passcard έτσι; Επίσης θέλω να σε ρωτήσω η R4DS χρειάζεται passcard; Τι μου προτείνεις; Από επιδόσεις πως τα πάει η DS-xtreme, συμβατότητα; Θεωρω ότι η DS - Xtreme είναι η καλύτερη λύση.

Για να την αγοράσω έχω βρει αυτό το site http://discoazul.com/product3224/product_info.html

και αυτό

http://eu.mod-chip.com/index-cart.php?go=ds-xtreme_16gb.php@price

Εχεις να μου προτείνεις κάποιο αλλό site?

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι ο panther:) θα σου πρότεινα να αγοράσεις ή την R4 ή την CycloDS που είναι αυτή την στιγμή οι καλύτερες κάρτες και έχουν επεκτάσιμη μνήμη (μάλιστα η CycloDS υποστηρίζει τις microSDHC που θεωριτικά φθάνουν μέχρι 32gb νομίζω). Και οι δύο κάρτες που αναφέρεις δεν χρειάζονται passcard.

Δες και εδώ Cyclods review και εδώ R4DS review

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι ο panther:) θα σου πρότεινα να αγοράσεις ή την R4 ή την CycloDS που είναι αυτή την στιγμή οι καλύτερες κάρτες και έχουν επεκτάσιμη μνήμη (μάλιστα η CycloDS υποστηρίζει τις microSDHC που θεωριτικά φθάνουν μέχρι 32gb νομίζω). Και οι δύο κάρτες που αναφέρεις δεν χρειάζονται passcard.

Δες και εδώ Cyclods review και εδώ R4DS review

Ok Thanx θα το κοιταξω.

Μια τελευταία ερώτηση: στο πακετο αυτό http://discoazul.com/product2637/product_info.html περιλαμβάνεται μνήμη microSD 1 Gigabit ή 1 Gigabyte?

Δημοσ.
Παιδιά η cycloDS είναι κλώνος της M3 simply!! Στην ουσία αγοράζεις μια M3 με άλλο όνομα.

Auto isxyei me thn r4ds k m3ss...

Tora gia thn cycloDS ..exo thn entyposh pos exei plhrh symbatothta sto download play se antithesh me tis alles dyo...

As mas diafotisei kapoios pou thn exei...

Se pio pano post kapoios paraponethike gia problimatiko download play....

Se poio paixnidi? Gia na mas pei sxetika kapoios pou exei cycloDS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...