Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Λοιπον, θελω να αγορασω αυτη την καρτα : http://www.ds-x.com/cgi-bin/dsx/engine.pl?page=product-dsxtreme16 Θα μπορω να παιζω multiplayer με αλλο Ds Lite χωρις να εχει την ιδια καρτα; Θα πρεπει και οι δυο να εχουμε το rom; Επισης θα μπορω να το συνδεω στον υπολογιστη και να παιζω online με αλλους; Θα μπορει να παιζει παιχνιδια απο GBA και SNES; Ευχαριστω.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καποιος να βοηθησει; Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν θα μπορω να παιζω με τα αλλα ds και αν μπορω να συνδομαι στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη.
downfoot1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 parte m3 ds simply T H E B E S T na kai to latest update http://rapidshare.com/files/38497209/System_v1.06-English.zip
panosvlass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 R4DS Loader 1.10 released DLDI auto patching and bug fix added! 1) DLDI auto-patching 2) Solved the 1111 and 1151 save problem. Just PERFECT
zousgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Καποιος να βοηθησει; Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν θα μπορω να παιζω με τα αλλα ds και αν μπορω να συνδομαι στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη. Online Play με όλα έχεις.. Για να συνδέεσαι με άλλα ds πάρε CycloDS
gherudos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πόσες ώρες διαρκεί η μπαταρία του ξεχωριστά στο 4 επίπεδα φωτισμού; Σπαστικό το OS του NDSL,ότι και να κάνεις πρέπει να κλείσει η κονσόλα,δεν έχει κουμπί για να πηγαίνει πίσω έλεος.Για να αλλάξεις παιχνίδι πρέπει το NDSL να είναι κλειστό αλλιώς δεν την βλέπει.Άντε να πάρω κι εγώ την R4 γιατί έχω ξενερώσει με το Animal Crossing
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πόσες ώρες διαρκεί η μπαταρία του ξεχωριστά στο 4 επίπεδα φωτισμού;Σπαστικό το OS του NDSL,ότι και να κάνεις πρέπει να κλείσει η κονσόλα,δεν έχει κουμπί για να πηγαίνει πίσω έλεος.Για να αλλάξεις παιχνίδι πρέπει το NDSL να είναι κλειστό αλλιώς δεν την βλέπει.Άντε να πάρω κι εγώ την R4 γιατί έχω ξενερώσει με το Animal Crossing Δέν υπάρχουν και τεράστιες διαφορές... Άντε με το χαμηλότερο φωτισμό να κερδίσεις μια ώρα ΚΑΚΟΥ gaming παραπάνω... Όσο για το OS... Ναί είναι τραγικό.. R4DS & Soft Reset ftw... Και η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας... H 1.10 δέν μπορεί να κάνει soft reset στο Jap ZeldaPH... P.s.: PDF Reader προβλέπεται για το ds?
gherudos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά ξέρω ότι το DS έχει μπαταρία 10 ωρών,εμένα γιατί κρατάει μόνο 2 ώρες;Ακόμα όταν το αγοράσατε η μπαταρία σας ήταν φορτισμένη;Εγώ όταν το αγόρασα η μπαταρία ήταν φορτισμένη,λέτε να μου πούλησαν μεταχειρισμένο;;;;
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά ξέρω ότι το DS έχει μπαταρία 10 ωρών,εμένα γιατί κρατάει μόνο 2 ώρες;Ακόμα όταν το αγοράσατε η μπαταρία σας ήταν φορτισμένη;Εγώ όταν το αγόρασα η μπαταρία ήταν φορτισμένη,λέτε να μου πούλησαν μεταχειρισμένο;;;; Και σε μένα φορτισμένη ήταν. (Πλαίσιο) Όσον αφορά τις 10 ώρες... ποτέ δεν πίστεψα οτι κρατάει 10 ώρες.. κ όντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Γι'αυτό και έχω κ τον φορτιστή αυτοκινήτου στη θέση του όπως και τον κανονικό φορτιστή πάντα εύκαιρο κάπου. Με τέρμα gaming (φωτεινότητα και ήχο) οι ώρες είναι πολύ λιγότερες απο 10. Αύριο θα κάνω ένα πρόχειρο τσεκάρισμα να σας πώ πόσο ακριβώς κρατάει στο mid ήχο και 3 φωτεινότητα. (2o μηνών ds).. Αυτό που με προβληματίζει είναι η οθόνη. Με αρκετή προσοχή που έχω δείξει μέχρι τώρα, έχει ήδη κάποιες γρατζουνιές (αναπόφευκτα) απο το stylus... Ti να κάνω ο έρμος;
panosvlass Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ολοι αναφέρουν περιπου 4 ωρες gaming με φωτεινοτητα στο 3. Αρα καπου εκει θα είναι. Κια εμενα φορτιζμενο ηταν αλλα κλασσικα πριν το αναψω του εκανα μια πλήρη φορτιση, που βεβαια δεν κρατησε και πολυ λογο του οτι ηταν ηδη ψιλοφορτιζμενο. Οσο για τις γραντζουνιες εντυπωση μου κανει γιατι δεν του εχω κανει καμια αν και το λιωνω το DS εδω και 7 μηνες και παιζω περισσοτερο παιχνιδια που χρησιμοποιουν το stylus και δεν το πολυ προσέχω.Παντως υπαρχουν και προστατευτικες μεμβρανες αν θες.Ακομα να ξέρεις οτι αυτο που ακουμπαμε είναι η προστασία που έχει η Ν πανω απο την touch screen.Τωρα αν αλλαζει δεν ξερω αλλα ισως ναι.Παντως υπαρχουν παντου μεχρι και touch screen ανταλακτικα για οποιον θελει. Προσωπικα 1 βδομαδα πριν ληξει η εγγυηση θα ζητησω αντικατασταση λογο 2 κολλημενων pixel που εχει , οποτε οτι ζημια και να εχει γινει δεν με τρελαινει αφου η Ν ακομα και για 1 Pixel σου δινει καινουργιο ασυζητητι!
Georgio4ever Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά ξέρω ότι το DS έχει μπαταρία 10 ωρών,εμένα γιατί κρατάει μόνο 2 ώρες;Ακόμα όταν το αγοράσατε η μπαταρία σας ήταν φορτισμένη;Εγώ όταν το αγόρασα η μπαταρία ήταν φορτισμένη,λέτε να μου πούλησαν μεταχειρισμένο;;;; 2 ώρες?? Εμένα πρώτον ηταν ξεφόρτιστο (αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι μου το έφεραν απο Αμερική) και με full φωτεινότητα και ήχο κρατάει γύρω στο 7ωρο :-?
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Με φωτεινότητα στο 3 μου κρατάει 7-8 ώρες, 2μήνες το έχω. Όταν το πήρα (Γερμανία) ήταν αφόρτιστο τελείως.
gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά θα με τρελάνετε,4 ώρες 7 ή 8;για ds lite μιλάμε έτσι;όχι για την παλιά κουμούτσα.Μήπως έχουμε ελλατωματική μπαταρία;
panosvlass Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Κοιτα προσωπικα δεν εχω κατσει να ασχοληθω με το ποσο κραταει.Οταν αναψει κοκκινο το φορτιζω.Απλα εχω διαβασει σε ξενα φορουμ και ολοι λενε 4-4 1/2 ωρες. Ποσες ωρες θεωρεις οτι πρεπει να κραταει η μπαταρια του DSlite?
Toufas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 paidia exo minei akoma sto wario master of disguise, ektos apo pokemon, poia alla kala games exoune vgei apo tote (meta apo wario diladi) pao offline gia arketo kairo, kai to ds tha einai mia apo tis apolafseis pou tha exo evala tora stin karta: 0820 - Phoenix Wright - Ace Attorney - Justice For All (U).nds 1170 - Sim City DS.nds 0876 - Wario Master of Disguise (U).nds 1162 - Transformers Decepticons (U).nds 1130 - Brothers in Arms.nds 0823 - Hotel Dusk Room 215 (U).nds 1161 - Transformers Autobots.nds 1016 - Pokemon Pearl (U).nds 1015 - Pokemon Diamond (U).nds 1044 - Final Fantasy III (E)(FireX).nds 1039 - SNK vs. Capcom Card Fighters DS (U).nds 0938 - Theme Park (U).nds 0287 - Metroid Prime Pinball (J).nds 0735 - Castlevania - Portrait of Ruin (U).nds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα