Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
diveneo.cn και μυαλα στα καγκελα....

παραδωση στην πορτα μου μεσα σε 3 μερες με 48ευρω περιπου πριν 8μηνες τωρα μπορει να ειναι πιο φθηνα.

Σε μια 512 χωραω περιπου 10-12 παιχνιδια οποτε υπολογισε.Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι 16/32/64 mb λιγα ειναι αυτα που ειναι 128mb.

Ontos....

mexri tora mono to deadly silence (resident evil) exo petyxei se 128....

ta pio kala games pou exo paiksei pantos den pane pano apo 16mb... me mia micro sd 2gb (30 giouria apo germano) eisai jet (kai exeis kai gia xrhsh me sd adaptor sto wii)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

paidia gia internet wifi me M3 i R4 xreiazetai kai kati allo? episis otan lene oti vrethike provlima kai den paizei to download paixnidi sto mario cart kai sto new mario bros ti simainei? tha mporw na paizw asyrmata (oxi mesw internet) me allon mario cart?

Δημοσ.

ναι ασυρματα θα μπορεις να παιζεις.το δοκιμασα με το Pokemon και το λεω με σιγουρια.Συνδεθηκε κανονικα με το ρουτερ πηρα friend code κτλ.

download play ειναι οταν ειστε 2 ο ενας εχει το παιχνιδι και του στελνει ασυρματα μερος του παιχνιδιου για να παιξουν διπλο χωρις ο αλλος να εχει και αυτος το παιχνιδι.

Δημοσ.

Για σας παιδια,ειμαι καινουριος στο FORUM γιαυτο σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεος.Εχω εδω και μηνες μια Μ3 sd ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος ομως μερικα παιχνιδια δεν μου τα παιζει.οπως τα pokemon τα καινουρια και το spiderman 3 . τα εχω παρει λιγο.Μηπως ξερετε γιατι δεν παιζουν τα καινουρια παιχνιδια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Καταρχην χαλαρωσε και δεν χρειαζεται να γραφεις τα ιδια και στα 3 threads.

Εδω αρκει!

Λοιπον ποια Μ3 εχεις? την M3simply? ή τις παλιες passcard+slot-2?

Για να ξερουμε καλυτερα.

Αν εχεις την Μ3Simply κατι κανεις λαθος.Αλλα αντε βρες το γιατι το μονο που χρειαζεσαι ειναι να κανεις copy-paste το παιχνιδι.Εκτος αν τα παιχνιδια που βρισκεις ειναι bad dumped.Οποτε δοκιμαζεις να βρεις τα παιχνιδια απο αλλου και ξαναδοκιμαζεις.

Οποτε πες μας πια εχεις να σε βοηθησουμε

Δημοσ.

ευχαριστω που απαντισες.Η Μ3 ειναι η perfect με passcard και εχω ενα προγραμματακι που μου ειχε ερθει με την καρτα M3 game manager λεγετε,ετσι τα εβαζα μεσα στην sd card.μου επαιζαν κανονικα ολα σχεδον τα παιχνιδια,ομως τα πιο καινουρια δεν μου παιζουν

Δημοσ.

Αν και δεν εχω δουλεψει την καρτα σου. Λογικα στο προγραμματακι που λες οταν περνας τα ρομς εχεις καποιες επιλογες.που ακριβως ειναι δεν ξερω αλλα καπου θα τις βρεις.στα properties των παιχνιδιων καπου εκει.

Αν πας στην παρακατω σελιδα θα δεις οτι διπλα στο καθε παιχνιδι δινει καποιες προτεινομενες επιλογες που πρεπει να κανεις.Για δοκιμασε και τα ξαναλεμε.

http://m3wiki.com/index.php/M3_NDS_roms/1001-1050

Ακομα ενα παρα μα παρα πολυ καλο φορουμ για DS/GBA/Wii ειναι το gbatemp.net

Μπορεις και εκει να μπεις να ριξεις λιγο διαβασμα!

Δημοσ.

Παρατηρησε οτι στην 4η στηλη(Notes-Additional info) δινει καποιες πειλογες που πρεπει να κανεις (Trim Rom, 4xDMA, Software Reset, Force R/W) αυτα εννοω τα οποια πρεπει να τα ρυθμισεις για το καθε παιχνιδι.

Απο που θα τα ρυθμισεις δεν ξερω να σου πω.Μπορει μεσω του game manager,μπορει μεσω του Interface της Μ3.....δεν ξερω ψαξε λιγο και καπου θα το βρεις.

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, θα δω τι μπορω να κανω, μαλλον εξαρταται απο το προγραμματακι,θα σου πω αν κανω κατι.

Δημοσ.

Kαλε μου φιλε σευχαριστω πολυ.Με βοηθησες παρα πολυ.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ΕΙΣΑΙ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδια εχω τις εξης ερωτησεις για slot 2 solutions:

- m3 perfect sd η' ez4 lite?(το μεγεθος δεν με ενδιαφερει καθολου απλα θελω να μαθω ποια ειναι καλυτερη απο αποψη συμβατοτητας και υποστηριξης)

- η διαφορα τιμης αναμεσα σε αυτες τις 2 ειναι απ'οτι ειδα 20-30 ευρω(ακριβοτερη η m3). Ειναι οντως τοσο καλυτερη (οσο φαινεται απο την τιμη) η m3 η' και με την ez4 θα κανω τη δουλεια μου. Εσεις ποια θα προτιμουσατε με βαση τη διαφορα τιμης?

Κατι τελευταιο...Το discoazul ειναι αξιοπιστο για αγορες η' θα γερασω μεχρι να μου στειλουν την παραγγελια μου? Οποιος ξερει ας απαντησει asap (please) γιατι βιαζομαι να παραγγειλω. thnx

Δημοσ.

Μια απορία γιατί παιδεύομαι,

έχω την R4DS και θέλω να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος

να μεταφέρομαι στο orginial user interface του DS,

χωρίς να χρειάζεται να βγάζω την κάρτα απο το DS μου.

Έχω δοκιμάσει με το δεξί εικονίδιο στο interface της R4DS,

αλλά "κολλάει" σε μια λευκή οθόνη...

Εχω διαβάσει και το manual,

μα δεν είδα κάπου να αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

Μήπως δεν είμαι αρκετά προσεκτικός? :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...