Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Yay παρήγγειλα και εγώ R4 + 1gb από divineo.cn Material Defender 1032
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πήρα σήμερα μεταχειρισμένο ds lite (ευρωπαϊκό) και καινούριο το new super mario bros (us) και μου παιζε μια χαρά. Απλή απορία λοιπόν επειδή είμαι εντελώς άσχετος απο ds και πολύ κουρασμένος για να το ψάξω: είναι φυσιολογικό κ μπορεί το ds να παίζει pal, ntsc, whatever ή είχε κάνει καμια "μαγκιά" ο προκάτοχος...? To DS παίζει τα πάντα, είναι universal που λέμε . 'Οτι παιχνίδι και να βάλεις θα το παίξει, us/jap, χωρίς κανένα πρόβλημα. Όχι λοιπόν δε νομίζω να είναι "πειραγμένο" ούτε "μαγκιά" έκανε κανένας .
BucketheadGR Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το DS δε λειτουργεί με regions. Ό,τι παιχνίδι και να βάλεις θα στο παίξει. edit: πάει, το έχασα... Δεν είδα πως είχε και άλλη σελίδα.:oops: :oops:
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 egw apo to discoazul ime entiposiasmenos parigila mia R4DS kai se mia mera mou irthe me antikatavoli stin porta mou. Den to perimena me tipota. !!! Με τι χρέωση παραπάνω; Γιατί αν είναι να έχει 35 η r4 και 30 η μεταφορά να το χ3$* :} Ειδάλλως η περίπτωση σου ακούγεται ιδανική!
ababapanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 !!!Με τι χρέωση παραπάνω; Γιατί αν είναι να έχει 35 η r4 και 30 η μεταφορά να το χ3$* :} Ειδάλλως η περίπτωση σου ακούγεται ιδανική! Sinolika gia metaforika UPS , kai antikatavoli plirosa 15 euro.
Hyperst Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Σε όποιον ακούστηκε σαν διαφήμιση να σηκώσει το χέρι :ΡΥγ: Δέν έχει mods για ds (όχι τουλάχιστον τώρα που τσέκαρα και η σελίδα είναι υπο κατασκέυή)... Divineo ανδ τηε βραινσ το τηε καγκελα :} Pistepse me den exo kamia diathesh na diafimiso KANENAN kai den mou kaigetai karfi, apla katatheto thn empeiria mou apo ena online katasthma pou agorasa, enai elliniko, emeina efxaristimenos kai tipota parapano, ara loipon mhn paramithiazese!
ffseriespower Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 στις supercard mini sd πως κάνουν real time save?
insomniaK Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω... Ένα μειονέκτημα της συσκευής που μερικές φορές είναι εκνευριστικό είναι η απόσταση στα κουμπιά ΑΒXY, δε νομίζω ότι έχω κανέναν τεράστιο αντίχειρα, αλλά είναι πάρα πολλές οι φορές που πατάω ταυτόχρονα δύο κουμπιά...
Dr_73 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 μπορεί το ds να παίζει pal, ntsc Φίλε το Pal-Ntsc είναι τηλεοπτικά συστήματα και αφορούν κονσόλες που συνδέονται σε τηλεοράσεις. Στο DS δεν υπάρχει τηλεοπτικό σήμα, αφού έχει δική του οθόνη. Τα [uS]/[E]/[J] έχουν να κάνουν με τη χώρα προέλευσης του παιχνιδιού και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν, αφού αντίστοιχα τα αμερικάνικα [uS] έχουν μόνο αγγλικά, τα ιαπωνικά έχουν ... ιαπωνέζικα και τα ευρωπαικά έχουν αγγλικά και άλλες γλώσσες όπως γαλλικά-γερμανικά-ιταλικά-ισπανικά .
wiimaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 paides me r4 mporw na paiksw me allo paikti poy exei kai aytos r4 diplo mario kart? episis skeftomai na parw r4 apo divineo.cn einai axiopisto? a sorry i karta 1 giga posa paixnidia xwraei?
Hyperst Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 paides me r4 mporw na paiksw me allo paikti poy exei kai aytos r4 diplo mario kart? episis skeftomai na parw r4 apo divineo.cn einai axiopisto? a sorry i karta 1 giga posa paixnidia xwraei? 1) nai, 2) einai, alla boreis kai apo edo: http://www.grmessiah.tk , fthina kai grigora! 3) para polla...!
wiimaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 eyxaristw file moy. to site to exw xanadei, apla den exei kati gia ds apo oti vlepw....
panosvlass Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 diveneo.cn και μυαλα στα καγκελα.... παραδωση στην πορτα μου μεσα σε 3 μερες με 48ευρω περιπου πριν 8μηνες τωρα μπορει να ειναι πιο φθηνα. Σε μια 512 χωραω περιπου 10-12 παιχνιδια οποτε υπολογισε.Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι 16/32/64 mb λιγα ειναι αυτα που ειναι 128mb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα