Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μονο e-mail που ελβα ειναι ενα που ελεγε σχετικα με το προιον την διευθηνση που θα το στειλουνε και τετοια.τι ενοεις να μαθω που ειναι; δεν θα μου το στειλουνε με delivery σπιτι μου για να τους πληρωσω κιολας; θα τρεχω σε τελωνεια και τετοια;;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το δικο μου lite εχει ενα dead pixel..:evil: :evil: :evil: καλα αν μια τοσο μικρη οθονη εχει και dead pixels τι να πω.. δηλαδη στις 24" Dell 1920x1200 τι πρεπει να γινεται??:-? anyway ελπιζω να μου το αλλαξουν asap..

Δημοσ.
το μονο e-mail που ελβα ειναι ενα που ελεγε σχετικα με το προιον την διευθηνση που θα το στειλουνε και τετοια.τι ενοεις να μαθω που ειναι; δεν θα μου το στειλουνε με delivery σπιτι μου για να τους πληρωσω κιολας; θα τρεχω σε τελωνεια και τετοια;;

oxi vre alle enowousa!kanonika sto spiti sou tha erthei!apla gia na deis an to exoun stilei kane afto pou sou eipa sto proigoumeno post.an exeis dialeksei pay on delivery tha to plirwseis sto spiti sou kanonika!:-D min anisixeis!telonio xreiazete mono gia proioda ektos evropaikis enwsis!

Δημοσ.

μηπως ξερεις αμα θα ερθει το πρωι το delivery ή το απογευμα γιατι ισως λειπω το πρωι; τωρα που το σκεφτομαι αμα ερθει το delivery και δεν ειμαι εκει χανω το αντεικειμενο ή πρεπει να συνενοηθω με discoazul για να μου το ξαναστειλουν;

Δημοσ.

arxika min anxonese!oti kai na ginei den tha xaseis to proin pou agorases!

se emena pou eixa agorasei apo to discoazul me piran tilefono apo tin ups kai me rwtisan pote na to feroun!an den se vroun sto til ksanapernoun alli mera!an deis oti den se peiran partous esi kai pes tous....(tha xreiasteis oposdipote to tracking number fisiologika tha sto stiloun me mail).

Δημοσ.

τιιιιιι;;;;; εγω ειχα την εντυπωσει πως μια συγκεκριμενη ωρα στο φερνουν ετσι απροηδοποιητα; και αμα δεν με βρουν στο τηλεφωνο ποτε θα με ξαναπαρουν; μετα απο μια ημερα ή οπος κανουν μερικες εταιριες μετα απο κατι μηνες;;;

Δημοσ.
τιιιιιι;;;;; εγω ειχα την εντυπωσει πως μια συγκεκριμενη ωρα στο φερνουν ετσι απροηδοποιητα; και αμα δεν με βρουν στο τηλεφωνο ποτε θα με ξαναπαρουν; μετα απο μια ημερα ή οπος κανουν μερικες εταιριες μετα απο κατι μηνες;;;
einai sigouro (toulaxiston stin ups)oti se pernoun til gia na klisete radevoun ti wra mporeis kai esi-mporei kai o courier na sto paradwsei.an deis oti den se piran tilefono tin pempti partous esi tilefono ( http://www.ups-greece.com/index.cfm?url_lang=N&p=373&m=373 ).fisiologika ksanalew oti tha sou stiloun mail apo to discoazul me to tracking number me to opoio mporeis na mpeis sto site tis ups kai na deis pou vriskete to dema sou(an px deis oti einai stin ellada(apothikes)tous perneis til kai tous les ferte to mou tin tade wra)

to dema sou den tha xathei!mi fovasai!i ups einai i kaliteri etairia courier pagosmiws!

Δημοσ.
να σαι καλα βρε poromene!!!!Με ανακουφησες!!!!

tipota;) fisiologika pempti mesimeri tha sto exoun ferei sto spiti sou to dema!kai min ksexaseis na mas grapseis edipwseis kai na anevaseis merikes foto!ade kai kalo gaming:-D

Δημοσ.
το δικο μου lite εχει ενα dead pixel..:evil: :evil: :evil: καλα αν μια τοσο μικρη οθονη εχει και dead pixels τι να πω.. δηλαδη στις 24" Dell 1920x1200 τι πρεπει να γινεται??:-? anyway ελπιζω να μου το αλλαξουν asap..

Θα στο αλλάξουν αμέσως μην ανησυχείς. Η Nintendo έχει 1 dead pixel policy σε αντίθεση με το PSP που θέλει 4-5.

Δημοσ.

μα δεν εχω ψηφιακη φοτογραφικη μηχανη και αναλυτικα να γραψω τις επιδοσεις θα νιωθω και παλι υποχρεωμενος.εχετε καποια λυση για τις φοτογραφιες;

Δημοσ.

foto apo kinito????isws na danisteis tin fotografiki kapoiou filou sou?

isws na kaneis kamia gimni diamartiria stin omonia kai na kratas to ds sto xeri sou kai na to deixneis mprosta stis kameres?????:mrgreen: :mrgreen:

den xerw ti tha kaneis padws theloume fotos!Polles fotos!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

αυτο το πρωτο πολυ πιθανον τα αλλα ξεφευγουν απο τα ορια της πλακας και της λογικης παντως λογο υποχρεωσης θα κανω οτι περναει απο το χερι μου:-D:-D:-D

Δημοσ.

paidia epidi me mperdepsate.... EXO ENA DS LITE mauro kiolas k einai gamato :P

ti na paro apo ta duo POU TAH DOULEBOUN ME TIN MIA k xoris ne prpei NDS games require patching.

M3 Perfect CF version + Passcard DS Lite And NDS + CF Card 2 Gb

M3 Perfect SD version inc. NDS PassKey 2 + Memoria SD 2 GB

pio apo ta dio kanei gia ds k einai pio fast gia na pezoun ok ta games?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...