nikza Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 φιλε Nikza τι καρτα εχεις???R4/m3???? Νόμιζα οτι δεν έχει διαφορά, την R4 έχω!
panosvlass Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 η R4 με την Μ3 ουσιαστικα δεν εχει καμια διαφορα αλλα σε ρωτησα γιατι οι εφαρμογες θελουν ενα ειδος patch να περασεις για να τρεχουν στην καθε καρτα που λεγετε DLDi. Πριν απο μερικες σελιδες ειχα δωσει λινκ για να βρεις το patch για την R4 και το προγραμμα για να περασεις το patch. http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/ Αφου τα βρεις ξεκινας το προγραμμα διαλεγει το patch για την R4 και μετα το ρομ/εφαρμογη και στην πατσαρει και εισαι οκ! Βεβαια μπορει η εφαρμογη να μην χρειαζεται καν το patch. Οποτε για το DSorganize βαζεις τον φακελο DSorganize στο root της καρτας μνημης και το αρχειο dsorganize.nds παλι στο root και το τρεχεις. Αν κολλησει το προγραμμα και πχ σου βγαλει μια ασπρη οθονη τοτε πρεπει να του περασεις το patch και θα παιξει κανονικα.
theoritikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απο emulators τι έχουμε? Έχω βρεί μόνο για snes και mega drive, αλλά με μικρή υποστήριξη.
Olorin Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Απο emulators τι έχουμε? Έχω βρεί μόνο για snes και mega drive, αλλά με μικρή υποστήριξη. M3 DS Simply Compatible Emulators Εκτός αν περιμένεις μέχρι το Σάββατο να στα πω αναλυτικότερα κι από κοντά...
klainmaingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Theoretai oti h agora mias r4ds kai mias 2gb microSD gia DS LITE einai katallhlh en etei 2007? Eimai me to koumpi sto buy apo to divineo.cn kai perimeno mia "egkrisi" gia na mhn proxorhso se anohth agora... Kati kalytero mipos? Poio proigmeno? Kalh sas hmera! :}
Olorin Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Theoretai oti h agora mias r4ds kai mias 2gb microSD gia DS LITE einai katallhlh en etei 2007?Eimai me to koumpi sto buy apo to divineo.cn kai perimeno mia "egkrisi" gia na mhn proxorhso se anohth agora... Kati kalytero mipos? Poio proigmeno? Kalh sas hmera! :} ΙΜΗΟ, δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια R4DS/M3 Simply (ουσιαστικά, και οι δυο κάρτες έχουν ακριβώς την ίδια κατασκευή, οπότε όποια και να πάρεις το ίδιο είναι...). Εκτός από το ότι δεν παίζουν τα παιχνίδια του GBA (το οποίο αν και αρχικά με ανησυχούσε, όταν τελικά πήρα την M3 Simply, συνειδητοποίησα ότι είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια του DS που θα'θελα να παίξω και τόσο λίγος ο χρόνος, που δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα...), δεν βρίσκω κανένα άλλο μειονέκτημα σε σχέση με τις άλλες κάρτες, ενώ αντιθέτως έχει πολλά πλεονεκτήματα... Τώρα, αν στο μέλλον βγει κάποια ακόμα καλύτερη κάρτα για την οποία ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα (αλλά και τι παραπάνω να προσφέρει???), τι να σου πω, δεν είμαι και μάντης...:|
panosvlass Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Theoretai oti h agora mias r4ds kai mias 2gb microSD gia DS LITE einai katallhlh en etei 2007?Eimai me to koumpi sto buy apo to divineo.cn kai perimeno mia "egkrisi" gia na mhn proxorhso se anohth agora... Kati kalytero mipos? Poio proigmeno? Kalh sas hmera! :} Οπως ειπε και ο προλαλησαντας κατι καλυτερο απο την R4 δεν υπαρχει προς το παρων και στην τιμη που ειναι. Πηγαινε και διαβασε και σε ενα ξενο φορουμ τι παιζει με τις καρτες και θα καταλαβεις.πχ βγαινουν παιχνιδια και οι περισσοτεροι ψαχνουν τι ρυθμισεις να βαλουν για να παιξουν χωρις κολληματα το παιχνιδι, ενω στην R4/Μ3 το πετας στην καρτα και εισαι κομπλε. Το τι θα βγει στο μελλον κανεις δεν ξερει , αλλα μεχρι τοτε η R4 θα τα εχει βγαλει τα λεφτα της με το παραπανω. Ειναι σαν τους επεξεργαστες σημερα βγαινει ο C2D 6732(!) και σε 3 μηνες εχει ξεπεραστει.Αν το πας ετσι ,"περιμενοντας" για το κατι καλυτερο στην τελικη θα καταληξεις στο να μην παρεις τιποτα. Ενω περνεις οτι καλυτερο υπαρχει τωρα και οταν βγει κατι πραγματικα καλυτερο που θα κανει κατι το οποιο δεν μπορει να στο προσφερει τωρα η R4 που κανει μολις 30ευρω τοτε το ξανασυζηταμε.
Dr_73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 οταν βγει κατι πραγματικα καλυτερο που θα κανει κατι το οποιο δεν μπορει να στο προσφερει τωρα η R4 που κανει μολις 30ευρω τοτε το ξανασυζηταμε. Την R4 δεν την γνωρίζω, έχω όμως M3 Simply. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που να περιμένει κανείς από κάρτα για DS. Τα παιχνίδια παίζουν όλα. Με το που βγαίνει ένα ιαπωνικό rom , το πετάς στην κάρτα απείραχτο και τρέχει αμέσως. Τα εισαγωγικά βίντεο παίζουν τέλεια με κάρτα Kingston που έχω βάλει. Καμία επιβράδυνση, κανένα σπάσιμο. Τα saves λειτουργούν κανονικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένεις κανείς. Με μια M3 Simply έχεις καθαρίσει για DS.
panosvlass Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Την R4 δεν την γνωρίζω, έχω όμως M3 Simply. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που να περιμένει κανείς από κάρτα για DS. Τα παιχνίδια παίζουν όλα. Με το που βγαίνει ένα ιαπωνικό rom , το πετάς στην κάρτα απείραχτο και τρέχει αμέσως. Τα εισαγωγικά βίντεο παίζουν τέλεια με κάρτα Kingston που έχω βάλει. Καμία επιβράδυνση, κανένα σπάσιμο. Τα saves λειτουργούν κανονικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένεις κανείς. Με μια M3 Simply έχεις καθαρίσει για DS. Θεωρω απιστευτο που ξερεις την Μ3 και δεν ξερεις την R4. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες καρτες.Καποιοι λενε οτι οι developers της R4 δουλευουν για την Μ3 και απλα πουλανε και ξεχωριστα την R4 και κατι τετοια! Ειδικα η πρωτη φουρνια απο τις M3 και R4 με ενα απλο mod μπορουσες να περασεις το firmware της μιας στην αλλη.Απο την δευτερη φουρνια και μετα οχι.Αλλα οι διαφορες μεταξυ τους ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας των firmware updates.Που στην δικια μας περιπτωση η R4 ριχνει λιγες μερες στην M3.Απο τοτε που κυκλοφορησαν εβγαζε η R4 update τσουπ μετα απο 3-4 μερες εβγαζε update και η Μ3 με τα ιδια χαρακτηριστικα. Να ρωτησω μιας και δεν εχω κοιταξει η Μ3 εβγαλε καινουργιο firmware με Action Replay mode? Παντως οσοι ειναι κατοχοι R4/M3 πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενοι για την αγορα που κανανε!!!!! :mrgreen:
Olorin Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Θεωρω απιστευτο που ξερεις την Μ3 και δεν ξερεις την R4.Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες καρτες.Καποιοι λενε οτι οι developers της R4 δουλευουν για την Μ3 και απλα πουλανε και ξεχωριστα την R4 και κατι τετοια! Ειδικα η πρωτη φουρνια απο τις M3 και R4 με ενα απλο mod μπορουσες να περασεις το firmware της μιας στην αλλη.Απο την δευτερη φουρνια και μετα οχι.Αλλα οι διαφορες μεταξυ τους ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας των firmware updates.Που στην δικια μας περιπτωση η R4 ριχνει λιγες μερες στην M3.Απο τοτε που κυκλοφορησαν εβγαζε η R4 update τσουπ μετα απο 3-4 μερες εβγαζε update και η Μ3 με τα ιδια χαρακτηριστικα. Να ρωτησω μιας και δεν εχω κοιταξει η Μ3 εβγαλε καινουργιο firmware με Action Replay mode? Παντως οσοι ειναι κατοχοι R4/M3 πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενοι για την αγορα που κανανε!!!!! :mrgreen: Ακριβώς όπως τα λες είναι, φίλε μου! Οι δυο κάρτες είναι ακριβώς οι ίδιες και τα firmware updates R4DS βγαίνουν μετά από 2-3 μέρες και στην M3 Simply... Κι επειδή τυχαίνει να είμαι κάτοχος M3 Simply (για να είμαι ειλικιρνής, ξέρω πολύ περισσότερους που έχουν M3 Simply παρά R4DS, χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα γιατί... ίσως έχουν καλύτερο marketing!), επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το τελευταίο Update έχει Action Replay, όπως σωστά υπέθεσες, αφού ήδη είχε μπει και στην R4DS... Και πάλι, ξαναλέω πως πέρα από τη μη υποστήριξη παιχνιδιών GBA, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σκεφτώ τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να προσφέρει μια μελλοντική κάρτα ώτε να συμβουλεύσω κάποιον να περιμένει μήπως βγει κάτι καλύτερο...
panosvlass Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ισως πολλοι να πηραν την Μ3 λογο της προιστοριας της εταιριας στην παραγωγη τετοιων καρτων.Και επειδη ισως δεν ηξεραν την προελευση της R4 γιαυτο τελικα προτιμησαν την Μ3. Το γελιο ειναι οτι η πρωτη slot-1 καρτα ηταν η supercard one και ετυχε να κυκλοφορησει λιγες μερες μετα απο οτι ειχα παρει το DSlite και ημουν ετοιμος να την παρω.Οι R4/M3 κυκλοφορησαν λιγες μερες μετα. Και τωρα μετα απο καιρο σκεφτομαι ποσο καλα εκανα και δεν πηρα την Supercard one!!!Ακομα υπαρχουν ατομα που επειδη την αγορασαν προσπαθουν να καταφερουν να τρεξουν καποια παιχνιδια μεσα απο δεκαδες ρυθμισεις!!! Αν παντως ειχα κανει την λαλακια να την επαιρνα με 35 ευρω που κανει η R4 ανετα την supercard την εκανα προσαναμα στο τζακι! Οσο για τα GBA, απο την στιγμη που εχεις 1000+ τιτλους να λιωσεις γιατι να ψαχνεις και για gba support?! Μπορει καποιος να πει για ιστορικους λογους, μαζι του, τοτε για ιστορικους λογους θα δωσει αλλα 50 ευρω προς το παρων!
Dr_73 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Όσα αναφέρω είναι εντυπώσεις από τη χρήση της Μ3. Θεωρητική .. κατάρτιση πάνω στο θέμα δεν έχω. Σε άλλο φόρουμ παιδιά που το είχαν μελετήσει έκαναν παραγγελία Μ3 και πήρα κι εγώ μία. Την ευχαριστήθηκα πολύ. Βιαστικά με το που την πήγα σπίτι έβαλα αρχική έκδοση του software, την 1.01 και ... δεν χρειάζεται κάτι άλλο! Με action replay που αναφέρετε δεν ασχολήθηκα, αλλά με το 1.01 και την M3 παίζουν όλα τα roms κανονικότατα, κάνουν save απροβλημάτιστα και δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα σε εισαγωγικά βίντεο. Για τα GBA GAMES τώρα.Προσωπικά περιμένω κάρτα και γι'αυτά. Σε platform και 2D Games νομίζω ότι υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων.Από τα 1000 του DS πάνω από τα μισά είναι ιαπωνέζικα και τίτλοι για παιδιά. Στο GBA όμως υπάρχουν πολλά παλιά κλασσικά παιχνίδια και τρομερά platforms.
klainmaingr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις απαντήσεις όλων σας... Τα παιχνίδια απο τον θείο είναι ψημένα και έτοιμα.. Το ds lite white παρμένο... Περιμένω απο βδομάδα λογικά (έχει παραγγείλει κανείς τίποτα απο divineo?) να μου έρθει η r4ds... Και αρχίζω αισίως το κάψιμο! Υγ: Τα γραφικά πάντως, απο ότι είδα λίγο στο πλαίσιο είναι τραγικά (ναι πρώτη φορά δοκίμασα ds 2 λεπτά πρίν το πάρω). Βασίζομαι καθαρά στο gameplay! Έπαιζα χθές tony hawk στο psp και πραγματικά οι διαφορές στα γραφικά σε σχέση με το ps2 είναι ελάχιστες... Το ds μου κάνει λίγο σαν να παίζω java 3d στο κινητό μου αλλα σε λίγο καλύτερη μοίρα... Ελπίζω να διαψευστώ.. Υγ2: Μαγαζί που να νοικιάζει παιχνίδια για ds στην θεσσαλονίκη ξέρουμε! Γιατί έμεινα με το pictochat στο χέρι μέχρι να έρθει το "δέμα".. Καλημέρα!
panosvlass Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Για τα ενοικιαζομενα παιχνιδια σου απαντηθηκε οποτε.... Για το divineo.cn που πηρα την R4 την ειχα παραγγειλει με EMS και ηρθε σε 4 μερες στην πορτα μου. Και ναι το ds στηριζεται στο gameplay του και σε κλασσικους τιτλους παρα σε γραφικα.Αν και καποια παιχνιδια εχουν αρκετα καλα γραφικα για τις δυνατοτητες της κονσολας.Αλλα παλι απο την αλλη εχουν σχεδον τραγικα αλλα δεν τα κοιτας οταν λιωνεις την touch screen με το stylus!!!!!!
insomniaK Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παιδιά σας δουλεύει το site της R4???? Εμένα δε μου ανοίγει με τίποτα: http://r4ds.com/ !~#!@$@!$!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα