panosvlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μιση ντροπη δικια μας μιση δικη τους!!!!!LOL Γερασαμε , μυαλο δεν βαλαμε, και τα παιχνιδια εγιναν συντομοτερα!!!
nasty13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Τα παιχνίδια γίνανε συντομότερα ή εμείς γίναμε ποιό ικανοί με τα χρονια ? Παίζω Μario & Luigi Partners in TIME. Παιχνιδάρα είναι και πολύ μεγαλό και σχετικα δύσκολο.
Dr_73 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Και μια ερώτηση... 1 ή 2GB για την R4DS; Πάρε 2GB για να έχεις μέσα τεράστιο απόθεμα. Αρχικά για τη Μ3 πήρα του ενός και τώρα παράγγειλα των 2. Τα roms μπαίνουν αζιπάριστα. Οι διαστάσεις τους παίζουν από 8ΜΒ και 16ΜΒ τα μικρότερα εώς 100+ ΜΒ. Τα περισσότερα όμως είναι 32ΜΒ ή 64ΜΒ.
panosvlass Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Και για να μην ξεχνιομαστε οι χρηστες της R4->R4 v1.08 kernel http://r4ds.com/soft/13-en.htm Με διαφορα updates και το πιο βασικο Built in Action Replay cheat με αναβαθμισημη βαση δεδομενων και απο το σιτε της R4 αλλα και ο καθε χρηστης μπορει να περασει με τον editor που δινει η R4 να περασει η με .xml η χειροκινιτα. Η εκδοση 1.08 ειναι η τελικη που βγηκε τωρα, γιατι πριν λιγες μερες ειχε βγει η beta που εγραψα οτι δεν εχει να δωσει κατι καινουργιο.Αλλα τελικα η final εκδοση εχει!
insomniaK Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Πάρε 2GB για να έχεις μέσα τεράστιο απόθεμα. Αρχικά για τη Μ3 πήρα του ενός και τώρα παράγγειλα των 2. Τα roms μπαίνουν αζιπάριστα. Οι διαστάσεις τους παίζουν από 8ΜΒ και 16ΜΒ τα μικρότερα εώς 100+ ΜΒ. Τα περισσότερα όμως είναι 32ΜΒ ή 64ΜΒ. Thnx αδερφέ... Παρήγγειλα για δώρο του Πάσχα! Παιδάκια;;; εμένα πμ δε θα μου στείλετε;
nikza Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 κάπου είχα βρει ποιές κάρτες μνήμης είναι συμβατές με το R4DS.. οι Transcend κάνουν τη δουλεία τους ή μήπως οι SanDisk είναι καλύτερες?:roll:
nikza Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μόλις χρησιμοποίησα την R4DS, η οποία παρεπιπτόντως έφτασε σε 3 ημέρες απο το mod-chip, μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί! μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει αρκετά παιχνίδια και όλα λειτουργούν άψογα, ακόμα έπαιξα και το Μάριο Καρτ δικτυακά χωρίς κανένα πρόβλημα! Οι γνώσεις μου για τις δυνατότητες αυτής της κάρτας προς το παρόν σταματούν εκεί... ps. η microsd είναι μια sandisk 2GB.
panosvlass Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Οι δυνατοτητες της R4 ειναι αρκετες οπως mp3/video player. Τα videos πρεπει να ειναι .dpg Την καινουργια εκδοση του λειτουργικου την εβαλες?(1.08) Αν ναι εχεις και action replay cheat mode! Ακομα υπαρχουν πολλα προγραμματα a.k.a. homebrew Που μπορουν να σου φανουν χρησιμα. Απο το DSOrganize που κανει το DS PDA, ComicbookDS ωστε να μετατρεπεις τα pdf/doc/etc σε "comicbook" για να τα διαβαζεις στο DS μεχρι ακομα και messenger. Πηγαινε μια βολτα στο gbatemp.net και θα βρεις πολλα.
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Παιδιά πήρα από εδώ (http://www.konsolenprofis.de/) την R4DS με δύο γίγα καρτούλα, 79.99ευρώ, τελική τιμή. Είναι κοντά στο σπίτι μου, γενικά είναι ευγενικοί οι ιδιοκτήτες και το μαγαζί είναι εξειδικευμένο σε τσιπς (όχι τσακίρης)...
nikza Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Οι δυνατοτητες της R4 ειναι αρκετες οπως mp3/video player.Τα videos πρεπει να ειναι .dpg Την καινουργια εκδοση του λειτουργικου την εβαλες?(1.08) Αν ναι εχεις και action replay cheat mode! Ακομα υπαρχουν πολλα προγραμματα a.k.a. homebrew Που μπορουν να σου φανουν χρησιμα. Απο το DSOrganize που κανει το DS PDA, ComicbookDS ωστε να μετατρεπεις τα pdf/doc/etc σε "comicbook" για να τα διαβαζεις στο DS μεχρι ακομα και messenger. Πηγαινε μια βολτα στο gbatemp.net και θα βρεις πολλα. Ευχαριστώ πολύ! Παω για μελέτη τώρα!
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να διαβάσουμε τα αρχεία dsm (βίντεο) με το DS;
Georgio4ever Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Βρες το BatchDPG και μετετρεψε τα σε .dpg αυτη τη μορφη αρχειων αναγνωριζει το DS. PS: panosvlass αν εκανα καποιο λαθος διορθωσε με ^^
nikza Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 μια βοήθεια σχετικά με το πως θα εγκαταστήσω το DSOrganise? διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες αλλά μπερδεύτηκα :-?
panosvlass Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Βρες το BatchDPG και μετετρεψε τα σε .dpg αυτη τη μορφη αρχειων αναγνωριζει το DS. PS: panosvlass αν εκανα καποιο λαθος διορθωσε με ^^ Σωστος!!!!!! η το batchDPG ή το dpgtools το ιδιο ειναι. φιλε Nikza τι καρτα εχεις???R4/m3????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα