imr Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Ηρθε σημερα η R4DS ολα μια χαρα παιζει αψογα Η μονη βλακεια ειναι οτι το 80% των rom που βρηκα ειναι γιαπωνεζικα Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα βρω αγγλικα?
Olorin Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Η μονη βλακεια ειναι οτι το 80% των rom που βρηκα ειναι γιαπωνεζικα Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα βρω αγγλικα? Να ψάχνεις για ROMs που έχουν σήμανση (U) (Αμερικάνικα) ή (Ε) (Ευρωπαϊκά)... Τα (J) είναι τα Ιαπωνικά...
imr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Λοιπον ολα καλα με την καρτα αλλα αρχισε να κανει κατι κολληματα, περρισσοτερο στο castlevania portrait of ruin, εχω την εκδοση 1.6 (Διωρθονεται μονο με soft reset). Μηπως χρειαζεται upgrade απο οτι ειδα στο site h 1.7 δεν εχει κατι ιδιετερο. Κατι ακομα, στην καρτα μνημης πρεπει να εχω 2 φακελους ''_system_'' kai ''moonshl'' και 2 αρχεια ''_DS_MENU.dat'' και ''_DS_MSHL.nds'' σωστα? γιατι το manual τα ελεγε πολυ μπερδεμενα.
panosvlass Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Να ψάχνεις για ROMs που έχουν σήμανση (U) (Αμερικάνικα) ή (Ε) (Ευρωπαϊκά)... Τα (J) είναι τα Ιαπωνικά... Υπαρχουν και japan roms που εχουν και αγγλικα μεσα πχ Theme Park. Αλλα οχι και το 80% των roms ιαπωνεζικα, οτι ειναι πολλα να λεγεται αλλα οχι και 80%. Μπορεις στο gbatemp.net να δεις την realise list των roms και αλλες πληροφοριες. @imr Για το Castelvania οπως τα λες ειναι.Τα κολληματα ειναι λογο καρτας και δεν μπορεις να τα αποφυγεις με Update τουλαχιστον προς το παρων.Μονο αγοραζωντας αλλη καρτα.Αλλα για ενα παιχνιδι τοσος "κοπος" δεν λεει.εχεις αλλα 999 (που λεει ο λογος) για να παιξεις! Οσο για τους φακελους οπως τα λες ειναι.Παντως καλο ειναι να εχεις το τελευταιο firmware μεσα.Δεν χανεις κατι, μονο κερδιζεις.
mixalisss Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 paides skeftomai na paro auti apo ayto to site http://www.gameyeeeah.com/r4-ds-r4ds-sandisk-tf-1gb-memory-card-p-249.html ti lete? euxaristo
zousgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Φίλε mixalisss από gameyeeeah δεν σου προτείνω μιαςκαι ακούγονται πολλά παράπονα για καθυστερήσεις. Πάντως δεν είναι ανάγκη να πάρεις πακέτο R4 με κάρτα μνήμης. Το eshop δίνει την ίδια τώρα με 24 ευρώ. Ααα, και αν θες μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος του μήνα που λένε ότι θα κυκλοφορήσει η G6 DS Real.
Dr_73 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Με M3 Simply παίζουν και τα δύο Castlevania του DS άριστα χωρίς κανένα πρόβλημα.Το ίδιο και καμιά 100στη roms ακόμη που έχω δοκιμάσει. Δεν έχω βρεί κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
mixalisss Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 parigila meso ebay tin r4ds 45 euro den uparxei provliam sta roms m ayti ee? apla copy kai paste?
panosvlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 45 euro apo ebay? λιγο ακριβα δεν ειναι. κανονικα η καρτα κανει 45 δολλαρια και οχι 45 ευρω! 45 δολ = 34 ευρω! Προσωπικα θα το απεφευγα το ebay. Δεν σου ειπα να κοιταξεις στο divineo.cn?!?! Το εχω πει εδω μεσα 10000φορες!!! Αν μπορεις για δωσε μια το λινκ του ebay να δω κατι.
wiimaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 gia to divineo.cn exei akoystei oti mporei na anoixoyn to paketo sto telwneio kaina plirwseis foroys. ti gnwrizete gia ayto?
panosvlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Κραταω μια επιφυλαξη αλλα μου φαινετε οτι το στελνουν σαν "gift" οποτε δεν πληρωνεις τιποτα παραπανω.Σε μενα και σε 2-3 που ξερω μια χαρα ηρθε!Ουτε το ανοιξε κανεις ουτε τιποτα. Και γενικα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Και να ρωτησω οταν παραγγελνεις κατι κανονικα πρεπει εκεινη την ωρα να σου πει οτι κοιτα για ελλαδα θα περασει τελωνειο οποτε θα πληρωσεις τοσο... + οτι οταν παραγγελνεις κατι και θα σου ερθει με UPS express δεν νομιζω οτι περναει απο τελωνειο.Μπορει να κανω λαθος οποτε μην με φατε!!!
BucketheadGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Αν πάρει κάποιος κάτι σαν gift και διαλυθεί κατά τη μεταφορά, δεν υπάρχει αποζημίωση μιας και δεν αναφέρεται η αξία του. Παίρνεις τόσα χρήματα όσα είναι δηλωμένο. Από χώρες εντός Ε.Ε., δεν ισχύει τελωνείο μέχρι κάποια αξία. Μου ήρθε η G6 lite μαζί με μία Passcard από Ισπανία και δε χρεώθηκα απολύτως τίποτα παραπάνω. Γενικά: σε τόσο μικρής αξίας αντικείμενα, δεν έχεις τελωνείο.
mixalisss Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 gia tin akrivia mou pige 40 euro me kati thikes kai tin r4ds kai mia mnimi 1 giga exei kalo feedback autos pou to parigila tora tha deixei otan tin paro file mou tha sas po analitika ti exei ginei
Dr_73 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Από Ε.Ε. νομίζω ότι δεν περνά ποτέ από τελωνείο ανεξαρτήτος τιμής. Από Η.Π.Α. νομίζω ότι δεν περνά όταν έχει δηλωμένη τιμή κάτω από 100$. Ακόμη κάτι άλλο που έχω ακούσει, όταν παραγγέλνετε από Η.Π.Α. και έχετε δυνατότητα επιλογής courrier ή αμερικανικά ταχυδρομεία (UPS) να μην επιλέγετε ποτέ courrier για έρχονται στο Ελ. Βενιζέλος όπου η υπεύθυνη εταιρεία (γερμανική) χρεώνει τρελά πράγματα. Έχω ακούσει περίπτωση που για καρτούλα gameboy χρέωσαν ... "φύλακτρα" 70 ευρώ για 2 μέρες! Και το παιδί ήθελε να τους κυνηγήσει δικαστικά επειδή είχε πατέρα δικηγόρο, αλλά έπρεπε το εξώδικο να κατατεθεί στη ... Γερμανία στα Γερμανικά , οπότε το άφησε ...
insomniaK Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ρε σεις ντρέπομαι, αλλά θα το μοιραστώ μαζί σας... Πήρα κι εγώ ένα DS Lite!... :oops: Ένα σχόλιο μόνο, γέρασα ή τα παιχνίδια έγιναν συντομότερα;;; Και μια ερώτηση... 1 ή 2GB για την R4DS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα