ilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά....Ξέρω πως η ερώτηση μου έχει καταντήσει κουραστική αλλά επικρατεί χάος.....Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το thread έχοντας αποφασίσει να κάνω μια έρευνα για να πάρω μια κάρτα πάντα πελαγώνω....Γιατί? Γιατί δε καταλαβαίνω? Βλέπω ένα post κάποιου να ζητάει μια καλή κάρτα για τα πάντα...βλέπω κάποιον άλλο να του απαντά την "ταδε"..και λέω οκ...κομπλε....πηγαίνω μετά στο άλλο thread και τυχαία βλέπω να αναφέρεται πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν παίζει gba roms....και ξενερώνω.... Δεν υπάρχει κάτι για όλα? Μια ολοκληρωμένη λύση? Έχω NDSlite και θέλω μια λύση με flash card, για να μην με περιορίζει το μέγεθος, που να παίζω nds και gba roms να βλέπω video, mp3 και .....κάτι πήρε το μάτι μου για snes emulator? Μπορώ? Γιατί είναι τόσο δύσκολο??? Σας παρακαλώ.....έχω απελπιστεί....είμαι και φαντάρος....δε θέλω πολύ.....θα κάνω κανένα κακο.... Η φίλη μου η Jeanette ολόκληρο flowchart έχει φτιάξει για επιλογή flashcard!
Al3xgrc Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Telika mono o Panos asxolite ke rixnei kamia apantisi(pali kala) . Ma pou pigate oloi re paloukaria !!!!!!!!! Pano emena erxete avrio h R4,gia na doume telika tha kanei kali doulia?exw mia microsd 2gb pou mou pezei se ola ta games mia xara ektos apo kana 2 pou mou krasaroune ligo sta videos. Xronia polla - Xristos Anesth
panosvlass Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τι μαρκα ειναι η καρτα? Σε ποια παιχνιδια κρασαρει? Παντως με την R4 δεν προκειτε να εχεις κανενα προβλημα.πχ στο castlevania POR που ειναι σημειο συγκρισης των flashcards στην R4 με μια sandisk που εχω παιζει κανονικοτατα. Οπως και τα videos ολα ειναι μια χαρα.Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι αν πας πχ στο video σε ενα σημειο τυχαιο χανει τον συγχρονισμο με τον ηχο.
Al3xgrc Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 H MicroSD ine Transcend 2gb ke apo oti elege to kolo plaisio oi asxetiles,oti ine 80X .... Nai ta game pou mou kremane sta video ine ta castlevania,elpizw me tin R4 na lithei to provlima,oxi oti me polikeei na sou pw tin alithia apla gia na ine ola jet
imr Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Εχω αποφασισει να αγορασω μια R4DS για το ds, μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αχιοπιστο και δοκιμασμενο e-shop εχω ωρει 2-3 αλλα δεν χερς τι να επιλεξω, υπαρχον και σημαντικεw διαφορεw στη τιμη που με προβληματιζουν. Βασικα ειμαι μεταξυ http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/index.html και http://www.gameyeeeah.com/index.php Οποιαδηποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη Μηπως να ψαξω για αλλη καρτα εκτος R4DS?
zousgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Γιατί όχι από http://www.cheapmod.net ? Μια φορά έχω πάρει από εκεί, σε 3-4 εργάσιμες σπίτι σου. Και γενικά δεν έχω ακούσει από κανέναν παράπονα :wink:
imr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τελικα παρηγγειλα απο το http://discoazul.com/ κυριως λογο αντικαταβολης αλλα κατι δεν παει καλα Μου ηρθαν mail :1 με subject UPS Ship Cancellation και περιεχομενο ''At the request of Web Discoazul S.L., this notice alerts you the following shipment has been cancelled. The shipment had a Collect On Delivery in the amount of EUR 84,95, which is no longer required. '' Και αλλο ενα με ''Dear client, we felt to communicate to him that micro sd that requested to us at the moment we have it exhausted reason why we needed if it wants to wait for 15 days to that it comes to us or it prefers that greeting is annulled to him to the order. Thank you.'' Λογο των αθλιων αγγλικων τους δεν καταλαβα και πολλα, μου λεει οτι δεν εχει stock και πρεπει να περιμενω 15 μερες? γινεται να το ακυροσω και να το παρω απο αλλου?
panosvlass Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Απο το πρωτο mail καταλαβα οτι η παραγγελια σου εχει ηδη ακυρωθει. Οποτε παραγγειλε απο αλλου. Οσο για το δευτερο e-mail η τα αγγλικα μου θελουν ξεσκονισμα η αυτος που το εγραψε θελει λιγο practise!!!LOL!!! Στο δευτερο εμαιλ δεν καταλαβα και το πολλα αλλα το πρωτο μαιλ το λεει ξεκαθαρα:"this notice alerts you the following shipment has been cancelled"
imr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Το 2ο email ειναι το μπερδεμα Ουτε online translator δεν ειναι τοσο χαλια! Κατι ακομα θα το παρω απο αλλο e-shop ,παιζει καποιο ρολο η καρτα μνημης? πχ ταχητητα, να βρω καποια συγγεκριμενη η οτι πιο φτηνο βρω? Ευχαριστω για την βοηθεια
panosvlass Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Την καρτα μνημης την περνεις και απο ελλαδα αν σε απασχολει αυτο τοσο πολυ. Θεωριτικα παιζει ρολο η ταχυτητα της αλλα προσωπικα με μια sandisk απλη που εχω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.Αν δεν επαιρνες την R4DS αλλα πχ την supercard one θα σου ελεγα να διαλεγες μια καλη καρτα.Παρε μια sandisk/kingston και βλεπεις.Ετσι κιαλλιως εχουν πεσει οι τιμες παρα πολυ 1gb->20euro. edit: Συνεχιζω να σου προτεινω το divineo.cn παντως. Για το gameyeaah εχω διαβασει μεγαλες καθυστερησεις στην παραδοση.
imr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Με προβληματιζει το http://www.divineo.cn επειδη πρεπει να ερθει απο Κινα Πρεπει αυριο το πρωι να διαλεξω e-shop και ειναι μεγαλο μπερδεμα
zousgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Κι εγώ από discoazul είχα πάρει την M3 DS Simply μου. Αλλά βγαίνει πολύ ακριβά με αντικαταβολή από κει. Δεν λέει.. Ναι κι εγώ κάρτα μνήμης είχα πάρει απο e-shop μία sandisk 1GB 28e και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα! Από divineo.cn δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα αλλά επειδή παρακολουθώ καιρό το thread θα δεις ότι κανένας δεν είχε ποτέ πρόβλημα! Ρίξε μια ματία στις (πολύ) προηγούμενες σελίδες και θα δεις και μόνος σου εμπειρίες από πολλά παιδιά.
Al3xgrc Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Kalhspera se olous emena molis irthe h R4DS apo discazul kanonikotata,apla mou ixane stilei ena mail proxtes ke mou grafane oti tha kathisterisi ligo to paketo logo tou pasxa...exw ksanapsonisi apo eki ke ine mia xara to e-shop tous.ke enweite me antikatavoli!den kserw an alo e-shop stelnei pragmata etsi...ke toso fast.panosvlass stile peripou ti prepi na kanw an mporeis gia update firmware h tpt kalo pou mporw na xosw stin R4 , giati to manual pou exi mesa sto minicd ine apogoiteftiko !!!!!!!
panosvlass Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Για firmware update δες χρειαζετε τιποτα τρομερο.Στο site http://www.r4ds.net/download.htm εχει ολες τις εκδοσεις απο την 1.04 εως την 1.08. Προσωπικα εχω την 1.07 γιατι η 1.08 δεν εχει να μου δωσει κατι καινουργιο προς το παρων. Πιο κατω στην σελιδα εχει και διαφορα προγραμματα για διαφορες λειτουργειες που μπορει να σου χρειαστουν.image viewer και αλλα τετοια. Κατι καλο που μπορει να χωσεις στην R4 πλην της microSD δεν ξερω!!!!LOL!!! Λοιπον εκτος των παιχνιδιων που ειναι παρα πολλα και κοντευουν τα 1000 (μαζι με τα κινεζικα βεβαια και τις διπλες εκδοσεις) πιστευω το DSOrganize ειναι must ακομα εχω και το ComicBook DS. Παρε βασικα αυτο το λινκ gbatemp.net αν δεν το ξερεις και θα βρεις πολλα καλα πραγματα. Οτι θες εδω ειμαι!
Al3xgrc Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ela re pano treliari thanks.ta ekana ola afta OK apo prin , afto pou den exw vrei ine ena prog na metaferei ta romakia stin microsd.nai to gbatemp to kserw xronia katevaza kapote gba romakia pao eki... ixa na mpw arketa xronia , den katevenoune pleon games apo eki? Y.G to R4 commander to exeis doulepsei? kserei ti doulia kanei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα