Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Paidia i R4 Me tin M3simply exoyn diafora? i M3 trexei opera kai i R4 oxi?

episis i mporw na paixw on line me aytes tis kartes?

Καμια διαφορα.Ουσιαστικα ειναι οι ιδιες καρτες απλα με διαφορετικο "περιτυλιγμα"!

Απλα μεχρι τωρα τα updates για την R4DS βγαινουν πιο γρηγορα.

Καμια απο τις δυο σκετες δεν τρεχουν τον opera.

Μια χαρα Online μπορεις να παιξεις.

Δημοσ.

Update R4 v1.08 (beta) kernel 2007-4-2

1. Automatic recognize slot 2 adapter, support NDS and GBA games card. (credit to cory1492)

2. Customable frameset for loading slot 2 GBA games. (save your gbaframe.bmp to _system_ directory)

3. Backup/Restore game saves. (press SELECT to switch to Display Savefiles, choose the SAV file and then press A to backup, chose the BAK file and then press A to restore)

4. Support deleting file and empty directory. (Press X to del while highlighting the corresponding file or directory)

5. Bug fixed for 0970 save problem.

http://www.r4ds.net/download.htm

Δημοσ.

SNEmulDS 0.5 alpha 2 released

* Fixed the critical sound bug (should go back to SNEmulDS 0.4f sound)

* Better GFX engine (use dynamic memory allocation)

* SNES emulation mode

* Fixed a bug in decimal ADC instruction (FZERO chronometer is now ok)

* The number of cyles used by DMA is counted correctly (more games boot)

http://www.snemul.com/ds/

Δημοσ.

Kalhspera ke pali,epidi den ida kapios na apantaei sto proigoumeno post,malon den to exei kanenas...paragila molis twra tin R4 DS MicroSD ke tha xarisw tin ewin2 se ena filo ..... http://discoazul.com/product2708/product_info.html

As mou pei kapios an ekana kala h an h ewin2 ine kaliteri..mexri stigmis to mono provlima pou mporei na min ine provlima apla den katalavena ti pezi ine oti katevasa to new Ewin2 Tools (apo to trisathlio site tous meta apo poli taleporia)ke ola ta romakia pou tou vazw mou ta kanei me kataliksi .dSI an thimame kala,osa ke na testara mou kolagan sta misa tou loading.mipos apla prepi na fortosw ke tpt alo pou den kserw gia na mporei na doulepsei ta roms me afti tin kataliksi?

Thanks ...

Δημοσ.

No$gba2.4a announced!!!

Πλέον πολλοί τίτλοι 3D τρέχουν 100% ενώ και η εξομοίωση στον ήχο έχει βελτιωθεί αισθητά. Κάποια προβλήματα όμως με transparencies στην touch screen.

Δημοσ.

Μην το συζητας καθολου.Η R4DS που πηρες ειναι πολυ πιο μπροστα απο την ewin2.Διαβασε κανα review και θα καταλαβεις το γιατι.

Μην σε απασχολει καθολου.Φαντασου ηταν η μονη σλοτ-2 που δεν επαιζε GBAroms!!!!LOL!!!

Ουτε βεβαια στην R4 μπορεις αλλα το λεω σε συγκριση αλλων σλοτ-2!

Πηρες οτι καλυτερο κατα την αποψη πολλων κυκλοφορει αυτην την στιγμη στην αγορα.

Για τα ρομς στην ewin δεν ξερω να σου πω αλλα για την R4 απλα θα τα κατεβαζεις απο το νετ θα τα κανεις copy-paste στην SD και τελος!!!!

Βγηκε και καινουργιο firmware για την R4 το 1.8 κατεβασε το μεχρι να σου ερθει ωστε να το βαλεις καπακια!

Δημοσ.

TY file panosvlass .... Akou ke ena koulo oti games pezw me tin ewin2 opos ke extes tin patisa ke epeza mario mexri tis 6 to proh,tin ali mera den iparxoune ta saves !!! den mporei na diavasei kanena save apo kanena game mesa ston karta...afto sinevi meta apo tin teleftea anavathmisi firmware pou evgale h ewin`.... eleoc apla`... poses wres gaming pane adika ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά....Ξέρω πως η ερώτηση μου έχει καταντήσει κουραστική αλλά επικρατεί χάος.....

Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το thread έχοντας αποφασίσει να κάνω μια έρευνα για να πάρω μια κάρτα πάντα πελαγώνω....Γιατί?

Γιατί δε καταλαβαίνω?

Βλέπω ένα post κάποιου να ζητάει μια καλή κάρτα για τα πάντα...βλέπω κάποιον άλλο να του απαντά την "ταδε"..και λέω οκ...κομπλε....πηγαίνω μετά στο άλλο thread και τυχαία βλέπω να αναφέρεται πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν παίζει gba roms....και ξενερώνω....

Δεν υπάρχει κάτι για όλα?

Μια ολοκληρωμένη λύση?

Έχω NDSlite και θέλω μια λύση με flash card, για να μην με περιορίζει το μέγεθος, που να παίζω nds και gba roms να βλέπω video, mp3 και .....κάτι πήρε το μάτι μου για snes emulator?

Μπορώ?

Γιατί είναι τόσο δύσκολο???

Σας παρακαλώ.....έχω απελπιστεί....είμαι και φαντάρος....δε θέλω πολύ.....θα κάνω κανένα κακο....

Δημοσ.

Αν δεν ηθελες και gba support(Που προσωπικα το θεωρω αχρηστο) θα ηταν ΠΟΛΥ ευκολη η επιλογη σου.R4DS.

Τωρα που θες και gba support για δες την M3lite (οχι την professional την κανονικη, η pro ειναι για nds roms οποτε αχρηστη , οποτε R4DS!)

Κοιτα σκεψου καλα αν οντως θες GBA γιατι πας σε πιο παλιες λυσεις με αρκετα compatibility issues αλλα αφου αυτο θες εγω σου ειπα την αποψη μου.

ΑΛΛΑ αν τελικα αποφασισεις οτι δεν θες gba παρε R4DS με κλειστα ματια.

Παρε την R4DS βαλε και μια microSD 2gb και θα εισαι αρχοντας.100% compatibility nds roms/mp3/videos/homebrew

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...