panosvlass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αν το ρωτάς ειρωνευτικά τότε ξέρεις ειδάλλως για το παιδί που ρωτάει. Είναι ενας κωδικός που επαληθεύεται με ενα md5 checker ώστε να ελέγχει αν το "κατεβασμένο"/"αντεγραμμένο"/"παραγόμενο" αρχείο είναι όμοιο με το md5 κωδικό που δίνει κάποιος άλλος που έχει επιβεβαιωμένο το ίδιο αρχείο. Αν είναι τότε είναι 100% κανονικό οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως έχει διαφορετικό md5 τότε σημαίνει οτι κάτι έχει αλλάξει στην δομή του (του έμεινε κουσούρι). Μια δικιά μου ερώτηση... το m3wiki δουλεύει η έχει μεταφερθεί απο το m3wiki.com? Που θα βρώ NDS Compatibility για m3 perfect? Πραγματικα δεν ηξερα τι ειναι!!!! Οσο για το wiki μπορει να ειναι down.Απο το λιγο που το εψαξα απο τοτε που μεταφερθηκε στο m3wiki.com ειναι σε server που τον υποστηριζει to gbatemp οποτε δεν νομιζω να εκλεισε. Αλλα απο την αλλη γιατι δεν τσιμπας καμια R4/M3/EZ να εισαι αρχοντας?Ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα.
FunkyFisch Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Chibioni ευχαριστώ.Τώρα πυ άρχισα να ασχολούμε με homebrews κτλ αρχισα ξανα να μπερδεύομαι...Πώς στο καλό γίνεται να λειτουργεί το MSN Messenger client που κατέβασα?Και κάτι ακόμα:σήμερα στην θεσσαλονίκη αρχισε να βρεχει ενώ έπαιζα Sims2.nds και όταν ξεσπασε η βροχή αρχισε να βρέχει και στο παιχνιδι!!!Συμπτωση?Η μηπως κάνει update weather conditions?Τραβηγμένο μάλλον... Κατι αλλο:στο Wifi config μου ζηταει ip address gateway kai subnet mask.Που θα τα βρώ όλα αυτα? Τελος, ξαναρωτάω,ποιο ειναι το νόημα του WiFi στο ds αφού υπάρχει ο ίδιος ο pc με συνδεση στο internet γιατι να συνδεουμε το ds και να μπαινουμε καθε φορά σε αυτην την διαδικασία;
Georgio4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 HELP! Thelw na valw to Beup sto DS (MSN Dld) k 8elei patch DLDI! Pws to kanw auto??
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 HELP! Thelw na valw to Beup sto DS (MSN Dld) k 8elei patch DLDI! Pws to kanw auto?? Εδώ είσαι: http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/ Κατέβασε το win32 dlditool και το αντίστοιχο patch της καρτούλας σου και είσαι έτοιμος. Και κάτι ακόμα:σήμερα στην θεσσαλονίκη αρχισε να βρεχει ενώ έπαιζα Sims2.nds και όταν ξεσπασε η βροχή αρχισε να βρέχει και στο παιχνιδι!!!Συμπτωση?Η μηπως κάνει update weather conditions? LOL ούτε το FSX να ήταν. Με κάτι τέτοια θα πεινάσουν τα κομμωτήρια...
nasty13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά λίγη βοήθεια. Πώς παίζει ο SNemuDS? Το βρήκα. Το κατέβασα. Το έβαλα στο DS. Πέταξα και 1-2 snes roms για να δώ αν παίζει αλλά τιποτα. Μου λεέι οτι πρέπει να βάλω roms στην CF/SD card? Ποια κάρτα είναι αυτή? Και κάτι ακόμα. Το DLDI τι ακριβώς κάνει? Πρέπει να το έχω?
panosvlass Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Link για το DLDI -> http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/ Ουσιαστικα ειναι ενα ενοποιημενο συστημα για εφαρμογες ωστε να δουλευουν σε διαφορα συστηματα. Αν ενα homebrew δεν σου δουλευει του περνας to patch της καρτας σου με το προγραμμα DLDI Και τοτε παιζει.Και το προγραμμα και το patch το βρισκεις στην σελιδα που σου εδωσα. Αφου λοιπον σου δουλευει το SNemuDS δεν χρειαζεται να το πατσαρεις! Δεν βρισκει roms για τι πρεπει τα roms να ειναι μεσα σε εναν φακελο SNES στο root της καρτας σου.
TrObAs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Gia xara paidia epeidh eimai fantaros kai den exo toso xrono sto internet cafe gia na diavaso ola ta post. 8elo na vlepw video kai na paizw kanena ds rom me to dslite ti xreiazetai na paro kai apo pou 8a ta vro? exw dei kapoia pragmata alla den 3erw an a3izoun!!
panosvlass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 @Trobas Με μια R4DS εισαι μια χαρα! nds roms/video/mp3/pictures, και αλλα!! Βγηκε καινουργια εκδοση του SNemuDS->0.5 με καλυτερο compatibility. http://www.snemul.com/ds/ (επισημο site) http://wiki.gbatemp.net/index.php/SNEmulDS_Compatibility_List Βγηκε και κουνουργια εκδοση του DSOrganize 2.7. Ειναι alpha version ακομα αλλα περιεχει και browser!
nasty13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δεν βρισκει roms για τι πρεπει τα roms να ειναι μεσα σε εναν φακελο SNES στο root της καρτας σου. 1)Τι έιναι το root και πως το βρίσκω? 2) Ποιά έιναι η καλύτερη flash card γιατί ψήνομαι να αγοράσω .(θέλω να βλέπω και ταινίες χώρις να χρειαζεται να τις μετατρέψω σε μορφή που να παίζει η R4 και γιατί μου έσπασε τα νεύρα ο SNemuDS)
panosvlass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 1)Τι έιναι το root και πως το βρίσκω? 2) Ποιά έιναι η καλύτερη flash card γιατί ψήνομαι να αγοράσω .(θέλω να βλέπω και ταινίες χώρις να χρειαζεται να τις μετατρέψω σε μορφή που να παίζει η R4 και γιατί μου έσπασε τα νεύρα ο SNemuDS) 1) Φαντασου τον σκληρο σου δισκο πχ c: οπου υπαρχουν φακελοι πχ windows,program files .... Root ειναι το c:. Αρα φτιαξε ενα folder SNES και βαλτον στο κεντρικο μενου της μνημης σου. Εκει μεσα βαλε τα παιχνιδια. Βαλε και το SNemuDS (βαλε και το καινουργιο αφου βγηκε) χυμα στην καρτα σου και εισαι οκ. Παρακατω ειναι και μια εικονα για να καταλαβεις γιατι μπορει η περιγραφη να σε μπερδεψε 2)Οποια flachcard και να παρεις για να βλεπεις video πρεπει να τις μετατρεψεις σε dpg.
nasty13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 OK Tο βρήκα. Τα roms που έχω φταίγαν. Δηλ άμα πάρω μια G6 LITE πάλι μετατροπή θα πρέπει να κάνω? Φτου !
johnfistikis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 skeftomai na agoraso mia supercard.den ksero omos an to ena save kathetai pano sto allo.menei dld ena to pio prosfato save?
theoritikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παιδιά μια ερώτηση και απο εμένα. Θα πάρω την m3 simply, και έχω μια απορία την οποία δεν έχω δει να απαντά κανείς. Πείτε πως βάζω στην κάρτα ενα παιχνίδι που έχει multiplayer μέσω wi-fi. Γίνεται έλεγχος αν το cartridge είναι γνήσιο (σαν το xbox live δηλαδή) και σε αφήνει μόνο αν είναι?
BucketheadGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Πείτε πως βάζω στην κάρτα ενα παιχνίδι που έχει multiplayer μέσω wi-fi. Γίνεται έλεγχος αν το cartridge είναι γνήσιο (σαν το xbox live δηλαδή) και σε αφήνει μόνο αν είναι? Nop. Συνδέεσαι κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα