Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μάλλον δεν θα έρθει...:

* An exception occurs when a package or shipment encounters an unforeseen event, which could result in a change to the expected delivery day. UPS will make three delivery attempts. If all three attempts are unsuccessful, UPS will hold the package for five days at the nearest UPS facility before returning your shipment to the shipper.

Μόλις πήρα το τρίτο attempt failure...:cry: :cry: :cry:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν στη g6 lite μπορώ να αντικαταστήσω τον built in gb emulator (goomba) με τον goomba colour που παίζει και gbc παιχνίδια? Λογικά πρέπει να γίνεται, αλλά δεν ξέρω πως...

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος αν στη g6 lite μπορώ να αντικαταστήσω τον built in gb emulator (goomba) με τον goomba colour που παίζει και gbc παιχνίδια? Λογικά πρέπει να γίνεται, αλλά δεν ξέρω πως...

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Οποιοδήποτε gba-based homebrew δουλεύει στην g6 με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σε nds είναι κάπως πιο πολύπλοκα τα πράγματα καθώς θα πρέπει να συμβαίνει ένα από τα δύο:

1)Μέσω της PALIB να λέει συγκεκριμένα ότι υποστηρίζει την g6 (συνήθως μέσω format ds.gba με loader δηλαδή).

2)Να έχει υποστήριξη DLDI και να πατσαριστεί με το αντίστοιχο αρχείο (g6l.dldi).

Σε άλλα νέα OKIWI alpha 1 released!!! Σε λίγους μήνες θα ποστάρω από το DS!!! //λέμε τώρα...

Δημοσ.

Σε άλλα νέα OKIWI alpha 1 released!!! Σε λίγους μήνες θα ποστάρω από το DS!!! //λέμε τώρα...

Βγηκε και Patch για υποστηριξη του ΕΖ 3in1 expansion pack με την R4DS.

Βεβαια ειναι σε πρωιμο σταδιο αλλα δουλευει ο Opera κανονικα και εχει και GBA support.

Ειδωμεν....

Δημοσ.

Στο expansion pack που εχουν βγαλει απο οτι εχω διαβασει εχει εσωτερικη μνημη 2mb sram και μπορεις να μεταφερεις απο την σλοτ-1 ενα παιχνιδι gba και να το παιξεις.

Η μνημη αυτη μπορει και να χρησιμοποιηθει και για τον browser και εχει και rumble το οποιο λενε ομως οτι ειναι απαραδεκτο!!!

Δημοσ.

Εγώ που παρρήγγειλα την R4DS πριν βγει το exp pack θα μπορώ να έχω υποστηριξη gba roms κατεβάζοντας απλά ια νέα έκδοση του moonshell?

Δημοσ.

Μπορει να μου πεί κάποιος πως λειτουργεί το καταραμένο moonshell. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ακούσο mp3 και τιποτα άλλο. Εκτός απο MP3 κάνει τίποτα άλλο? Έβαλα αρχείο .ΑVI και WMV και δεν έπαιζε τιποτα.

Δημοσ.

Οπα χαλαρωσε μην βιαζεσαι και μην μπερδευεσαι!

Το exp pack 3in1 κυκλοφορει απο την EZFlash σαν αναβαθμιση της EZFlash-V.

Review-> http://gbatemp.net/index.php?showtopic=42399

Δεν εχει να κανει με το moonshell σε καμια περιπτωση.

Ουσιαστικα το exp pack σου δινει Rumble(Δονηση), RAM, GBA support.

Κανονικα λειτουργει μονο με την EZ-V αλλα τωρα βγαινουν και patches για αλλες σλοτ-1 καρτες.

Αν θες gba support τοτε παρε καλυτερα μια M3Lite που δεχετε και microsd και θα εισαι αρχοντας.

Στο exp pack για να παιξεις gba πρεπει να το περασεις στην σλοτ-1 και μετα να το μεταφερεις στην ram του exp pack.+ οτι μονο 1 παιχνιδι μπορεις να εχεις στην μνημη της.

Η δονηση λενε και απο βιντεο που εχω δει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Το μονο μεγαλο + στο exp pack ειναι η υποστηριξη του browser και τιποτα αλλο.

Που ομως και αυτο απο οτι φαινετε θα λυθει αμεσα.... ;Ρ

Τo moonshell δυστυχως δεν παιζει avi,mov,wmv,mpeg,mpg κτλ....

Παιζει ομως DPG!!!! Το φορματ που καταλαβαινει το DS.

Λοιπον το μονο που χρειαζεσαι ειναι ή τα DPGtools ή το BatchDPG για να μετατρεψεις τα αρχεια σου σε dpg και μετα εισαι ΟΚ.

ΠΧ αν πηρες την R4DS μεσα στο cd εχει το DPGtools

Δημοσ.

A. Τώρα μάλιστα. Ευχαριστώ.

Πάντος οι οδηγίες που έχει η R4 είναι κάτι παραπάνω απο απαράδεκτες (ή έγω είμαι βλάκας και δεν καταλαβένω)

Δημοσ.

Μα γιατι το λες αυτο, μια χαρα οδηγιες δινουν..................LOL

Η λεξη απαραδεκτες δεν νομιζω οτι μπορει να περιγραψει το manual(θεος να το κανει) της R4DS!!!!!

Δημοσ.

Mια ερώτηση: Τι ειναι το md5sum?

Και πώς μπορώ να παίξω wma η wav?

To tv tuner πώς δουλεύει?

Και όλες αυτές οι apps που απαιτούν internet γιατι χρειάζονται,όταν έχεις έναν pc με internet?

Ελπίζ να μην γινομαι κουραστικος...

Δημοσ.
Mια ερώτηση: Τι ειναι το md5sum?

Ελα ντε τι να ειναι???

Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στην ερωτηση σου!?!?!?

Οσο για το tv tuner.Δεν εχω ακουσει κατι, ουτε αν εχει βγει , ουτε αν δουλευει...... οποτε δεν ξερω, παντως καλη φαση θα ηταν.Μου θυμιζει εποχη gamegear(πολλα λεφτα σε μπαταριες!!!!) με το tv tuner!!!

Δημοσ.
Ελα ντε τι να ειναι???

Αν το ρωτάς ειρωνευτικά τότε ξέρεις ;) ειδάλλως για το παιδί που ρωτάει.

Είναι ενας κωδικός που επαληθεύεται με ενα md5 checker ώστε να ελέγχει αν το "κατεβασμένο"/"αντεγραμμένο"/"παραγόμενο" αρχείο είναι όμοιο με το md5 κωδικό που δίνει κάποιος άλλος που έχει επιβεβαιωμένο το ίδιο αρχείο. Αν είναι τότε είναι 100% κανονικό οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν όμως έχει διαφορετικό md5 τότε σημαίνει οτι κάτι έχει αλλάξει στην δομή του (του έμεινε κουσούρι).

Μια δικιά μου ερώτηση... το m3wiki δουλεύει η έχει μεταφερθεί απο το m3wiki.com? Που θα βρώ NDS Compatibility για m3 perfect?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...