Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση παιδια:

τo καθε rom game απο ποσα αρχεια αποτελειται,και τι extention πρεπει να εχουν; επειδη κατεβασα καποια αλλα δεν μου τα βρισκει ο SNemuDS

εχω Μ3 σιμπλι,αν εχει καμια σχεση

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια παιχνιδια δοκιμασες?

meta ton arxiko enthousiasmo epilthe i apogoiteusi....

telika exoume poli dromo akoma mexri na paizoun ikanopooitika ta roms...

dokimasa kamia 70 ara roms k zitima ta 5-7 na douleuan kala.

to link gia tis rithmiseis den iparxei panosvlass

Δημοσ.

Σιγουρα ρε συ εμενα ανοιγει κανονικα το λινκ!Για ξανα δοκιμασε.

http://wiki.pocketheaven.com/SNEmulDS_Compatibility_List

Στον πρωτο πινακα που δινει ειναι για την εκδοση που βγηκε τωρα και η λιστα που λεει ισχυει.Τουλαχιστον για το mario και το zelda.

Στο ειπα οτι εχει δρομο ακομα!Αλλα δεν πειραζει αρκουν οι προσπαθειες.

Δεν με πολυ ενδιαφερει να πω την αληθεια οι εξομοιωτες.

Καλα παιχνιδια DS να βγαινουν και ειμαι ευχαριστημενος.

Ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα παιχνιδια τα εχουμε παιξει πολλες ωρες στις κανονικες κονσολες ή στο pc μεσω κορυφαιων εξομοιωτων.

Οχι οτι με χαλαει να εχω και κανα oldschool παιχνιδακι αλλα λεμε τωρα.

Δημοσ.

Τελικα μαλλον θα αργησει το πακετακι μου :-( Tracking Site της UPS μου εβγαλε αυτο: YOUR PACKAGE WAS SUBJECT TO AN X-RAY INSPECTION PRIOR TO DELIVERY; A DELAY MAY RESULT;DELIVERY RESCHEDULED

Γαμ*το...

Δημοσ.

Δεν αργεί. Μην ανησυχείς. Και εμένα μου το έβγαλε. Είχα κάνει παραγγελία Παρασκευή και μου έσκασε Δευτέρα(ή Τρίτη, δε θυμάμαι πότε στο καλό ήταν...). ;)

Δημοσ.

katevasa tin taineia predator.mia xara paizi.

iparxei ena problem omos.an tin vlepeis apo tin arxi xoris na tin proxoriseis ola kala.an kaneis k tin proxoriseis omos pauei na sigronizete o ixos me tin skini k ta logia.to exo paratirisei se polles taineies auto.

iparxei kamia rithmisi h kana allo program san to moonshell mipos k diorthothei to problem??

Δημοσ.

Μου ηρθε τελικα η R4 και εχω βαλει μεσα διαφορα games. Μια ερωτηση ομως... αν κανω Trim καποιο rom θα εχει επιπτωσεις ή απλα πιανει λιγοτερο χωρο στο δισκο; Το λεω γιατι ενα Rom που εκανα trim απο 128mbs το εκανε 58mbs!

Δημοσ.

Καλως τα δεχτηκες!!!!Ευχαριστημενος?

Οσο για το trim:

Υπαρχουν αρκετα προγραμματα για να κανεις trim.Αλλα λειτουργουν καλα και αλλα οχι.Το θεμα ειναι για να πιανει λιγοτερο χωρο γιατι πολυ developers χρειαζονται πχ 70mb αλλα επειδη δεν χωραει σε 64mb cartrigde το βαζουν σε 128 γεμιζοντας τα υπολοιπα 58 με μηδενικα.

Το προγραμμα βρισκει αυτες τις περιοχες και τις κοβει.

Το ολο θεμα ειναι οτι καμια φορα κοβει και καποια πραγματα που δεν πρεπει.

Μερικοι παραπονιουνται για το online κομματι αλλοι για το οτι δεν μπορει να τελειωσει το παιχνιδι οτι κολλαει και τετοια.

Αυτο που κανω εγω ειναι trimmarw το rom και βλεπω ποσο κερδιζω αν ειναι 3-4 mb δεν το βαζω καν και βαζω το κανονικο, αν ειναι >20 το βαζω και αν παρατηρησω κατι το σβηνω και βαζω το κανονικο.Προς το παρων δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο αν και δεν εχω δοκιμασει online.

Χρησιμοποιω τον trimmer που ειχε μεσα η R4.

@pigos23 Δεν το ειχα παρατηρησει μεχρι που το ανεφερες γιατι ετσι κιαλλιως δεν ειχα βαλει ποτε μεγαλα videos.Τωρα αν μπορει να διορθωθει δεν ξερω.Αλλος player για videos δεν πρεπει να υπαρχει, για mp3 υπαρχουν αρκετοι.Μπορει με καποιο update στο μελλον να διορθωθει.Η μπορει να κανουμε και εμεις καμια λαλακια!

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις? dgptools ή batchdpg?

Δημοσ.

Ετσι λενε οτι μπορει να τριμμαρεις το ρομ και να μην συνδεεται online γιατι το τριμ εκοψε καποια λειτουργια.

Ολα αυτα ειναι απο φορουμ που εχω διαβασει.

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω γιατι δεν εχω ασυρματο ρουτερ(ακομα!!!)

Οπως σου ειπα και εγω μονο οταν κερδιζω πανω απο 20mb και αν δω καποιο προβλημα ξαναπερναω το κανονικο ετσι κιαλλιως τα saves ειναι ξεχωριστο αρχειο.

Δημοσ.

Εγω ανυσηχω παιδια.Εδω και λιγες μερες μου βγαζει στο UPS tracking οτι:A CORRECT COMPANY OR RECEIVER NAME IS NEEDED FOR DELIVERY. UPS IS ATTEMPTING TO OBTAIN THIS INFORMATION;UPS HAS BEEN UNABLE TO RESOLVE THE INCORRECT ADDRESS

Tι κανω τωρα???

Δημοσ.

Τιποτα απλα περιμενεις!!!

Ετσι κιαλλιως με αντικαταβολη την εχεις παρει.αν δεις οτι περναει καιρος και δεν ερχεται παρ'την απο αλλου και οταν σου ερθει στειλτην πισω!!!!!

Θα σου ερθει μην ανυσηχεις απλα μπορει να αργησει λιγες μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...