Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katalaba... alla an mporouses na ginei pio sigekrimenos i ama exeis kanena site na matho merika pragmata...

giati kanenas den leei gia to max 4gb.

ego auto skeutomoun na paro.. ala den exo akousei gia spasmena games...

giati to poulane 4gb 150 pou einai polu kala k pezei ta panta..ama pezei k sigoura games tote eimaste ok.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

4G 150 δολλάρια δεν είναι καλά.

Για να καταλαβαινόμαστε, 4G είναι 4Gigabit= 512MB.

Mε τα ίδια λεφτά αγοράζεις μιά M3 ή Supercard + 1GB SD.

Σου στέλνω σε pm το site να μάθεις τί παίζει.

Δημοσ.

καμια κριτηκη για τις neoflash που εχω ακουσει οτι ειναι οι πρωτες καρτες που ειχαν την δυνατοτητα να παιξουν roms παιχνιδιων του nds;;;αν παρω μια supercard mini sd και μια mini sd της sandisk 1gb θα μπορω να παιζω ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΗΜΑΤΑ παιχνιδια του nintendo ds;;;

Δημοσ.

ναι θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια χωρίς κολλήματα αλλά για να είσαι 100% σίγουρος (όχι απο θέμα gameplay αλλά για intro movies κλπ) πάρε μια SD που να τρέχει στα 150% είναι πιό ακριβή διπλάσια τιμή και βάλε θα τις δεις και σαν Pro

Δημοσ.

Hello pali.

Ego exo faei kolima me to max 4gb skliro alla apo oti diabazo pezei rolo k i taxitita tou apothikeutikou ara auto logika tha einai argo giati kaneis den leei speed anagnosis... Tora koitaza tin M3 sd ver me to passkey2 + SD 2 GB 160euro

einai kala..??? alla mou leei apo kato

NDS games require patching.

etsi ksera mono auto... ti enoei? aksizei auti i mnimi i na koitakso gia kamia alli?

Δημοσ.

Πρέπει να διαβάσεις λίγο περισσότερο τί παίζει.

Μερικά πόστς πρίν έχει δωθεί λίστα με τη συμβατότητα και την απόδοση διαφόρων SD και miniSD καρτών. Δές και σύγκρινε.

2ον, το passkey2 δεν δουλεύει με DS Lite (νομίζω). Επίσης είναι ογκώδες και χρειάζεται και ένα αυθεντικό παιχνίδι για να λειτουργήσει.

Αυτά τα κάνουν τώρα προσφορές για να ξεφορτωθούν τα παλαιολιθικά πλέον Passkeys που τους έμειναν στην αποθήκη.

3ον, τα roms χρειάζονται πάντα patch για να παίξουν στη flashcard. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γίνεται μέσω του software της εκάστοτε κάρτας.

Δημοσ.

Πωπω panther μας ξεσήκωσες όλους με αυτές τις flashcart... :)

Ποιο είναι το forum που θα γινόταν η παρουσίαση της g6;

P.S.: Τα παλιά DS τι τα κάνατε; Τα κρατήσατε, τα πουλήσατε; Ένα DS (έχει φορτιστεί μια φορά μόνο) με το mario kart με εγγύηση 1,5 χρόνου πόσο είναι καλά να πουληθεί;

Δημοσ.
Πωπω panther μας ξεσήκωσες όλους με αυτές τις flashcart... :)

Ποιο είναι το forum που θα γινόταν η παρουσίαση της g6;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Κι εγώ ξεσηκωμένος είμαι και δεν κρατιέμαι να περιμένω μέχρι να πιάσω μιά στα χέρια μου.

Review για την G6 Lite θα έχουμε σήμερα το βράδι ή αύριο. Θα περιλαμβάνονται και βιντεάκια.

Μόλις κυκλοφορήσει θα το ποστάρω εδώ.

Το μόνο κακό μέχρι στιγμής είναι ότι οι επόμενες παρτίδες G6 Lite που θα βγούν στην αγορά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μόνο σε άσπρο χρώμα, ενώ τα περιβλήματα άλλων χρωμάτων θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα.

Δημοσ.

... το passkey2 δεν δουλεύει με DS Lite (νομίζω). Επίσης είναι ογκώδες και χρειάζεται και ένα αυθεντικό παιχνίδι για να λειτουργήσει.

...

...

Είναι τσεκαρισμένο από εμένα και ναι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Για να παίξεις τα ρομς απλά τα περνας από ένα προγραματακι και τπτ άλλο.

Χρειάζεται και ένα γνήσιο παινχίδι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Dimitri_del για την επιβεβαίωση!

Μην αγοράσει κανένας passkey για το Lite του και μετά αναρωτιέται τί δεν πάει καλά.

Δημοσ.
ναι θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια χωρίς κολλήματα αλλά για να είσαι 100% σίγουρος (όχι απο θέμα gameplay αλλά για intro movies κλπ) πάρε μια SD που να τρέχει στα 150% είναι πιό ακριβή διπλάσια τιμή και βάλε θα τις δεις και σαν Pro

εψαξα σε e-shop και δεν βρηκα τιποτα στις mini sd που να αναφερει κατι για pro η για 150%.μηπως καποιος μπορει να μου πει που μπορω να βρω μια mini sd σαν και αυτη που λεει ο deus;;

Δημοσ.

παιδια μολις αγορασα απο discoazul μια supercard mini sd + superpass + minisd 1gb και λογικα θα μου ερθει μεθαυριο! θελω να ρωτησω αν καπιος ξερει τι ωρα σκανε μυτη τα delivery αν μπορω να γραφω στην mini sd με αυτην την συσκευη http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=56470589&Catalog_Id=15&Product_Id=291772&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

και αν μπορω με αυτο το πακετο να φλασαρω το ds μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...