therock Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Poio einai to oikonomikotero paketo tis agoras pou na exei kali prosfora se sms?Pera apo kati programmata tou styl tim sms,pou to mono pou kanoun einai na sou dinoun merika "tsampa" sms plironontas kapoio pagio,iparxei tipota pragmatika ftino oson afora tin xreosi sms?
sniper_206 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Νομίζω ότι για sms θα πρέπει να απευθυνθείς σε καρτοκίνητο cu ή Q που έχουν καλές προσφορές. Μπες καλύτερα εδώ και εδώ να ψάξεις τι θέλεις!
kaci Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω CU και What's up. Η CU με 5 euro σου δίνει 100 SMS (παλιά υπήρχε ξεχωριστή κάρτα SMS card που σου έβαζε μόνο μηνύματα). Επίσης η CU έχει και άλλο ένα τέτοιο πακέτο για ομιλία που με 5 euro σου δίνει 100 5λεπτες κλήσεις ΜΟΝΟ προς κινητά CU. Επίσης πακέτα SMS έχει και η Cosmote στο What's up (και αρκετά οικονομικά): Πακέτο 100 SMS με 4,2 euro Πακέτο 250 SMS με 10,25 euro Πακέτο 500 SMS με 20 euro Τώρα όσον αφορά τις χρεώσεις ομιλίας η CU προς συνδρομητές CU χρεώνει €0,0041/ΔΕΥΤ. και στα άλλα δίκτυα € 0,0082/ΔΕΥΤ. Το What's up πρός συνδρομητές What's up χρεώνει επίσης €0,0041/ΔΕΥΤ. και στα άλλα δίκτυα € 0,0082/ΔΕΥΤ. Τα ίδια πράγματα δηλαδή, αρα κοίτα τι δίκτυο έχουν οι αριθμοί που καλείς πιο συχνά. Η χρέωση γραπτού μηνύματος είναι και για τα δυο η ίδια (€0,0072/sms). H CU έχει και την υπηρεσία Pointmania που με κάθε κάρτα που βάζεις σου δίνει πόντους και παίρνεις δώρα αναλογα με τους πόντους σου (μέσα στα δώρα είναι και δωρεάν χρόνος ομιλίας! :wink: ) Η Cosmote από την άλλη σου δίνει ένα κωδικό και μπορείς να στέλνεις από το mycosmos μέχρι 10 δωρεάν SMS την ημέρα. Γενικά επειδή έχω αρκετά χρόνια τα δυο αυτά δικτυα μάλλον η Vodafone κάνει πιο πολλές προσφορές, δωράκια και τέτοια. Η cosmote από την άλλη μπορεί και κατεβάζει πιο πολύ τις τιμές της αλλά δεν κάνει εύκολα αλλαγές. Ελπίζω να βοήθησα!!
therock Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Me vasi ta parapano kai to gegeonos oti thelo tin karta apokleistika gia sms,pistevo pos to what's up einai kaliteri prosfora. Se eyxaristo poli file mou,safos kai voithises poli,me tin oli analisi pou ekanes.
therock Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 H q kaiTo F2G btw den exoun kammia prosfora?Sigkekrimena endiaferomai na valo f2g gia tin ipiresia non stop-plus,ara tha me endiaferai an sto kapaki eixe kai kapoia prosfora gia sms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.