Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος στο σταθερό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τη βοήθειά σας γιατί μου φαίνεται ότι το σταθερό μου δεν την παλεύει δευτερόλεπτο...

Εχουμε τρεις τηλεφωνικές συσκευές στο σπίτι και dsl σύνδεση. Τα δύο τηλέφωνα είναι συνδεδεμένα με ένα φίλτρο και όλα καλά. Το άλλο τηλέφωνο το είχα για πρπ ένα χρόνο χωρίς φίλτρο και όλα καλά και αυτό. Ξαφνικά πριν από περίπου δύο μήνες αποφάσισε να αρχίσει να κάνει θόρυβο μόλις σήκωνα το ακουστικό, ο οποίος είναι εξαιρετικά ενοχλητικός. Αγόρασα λοιπόν ένα φιλτρο και για αυτή τη συσκευή και ο θόρυβος σταμάτησε.

Χθες λοιπόν αποφάσισε να ξαναρχίσει τον θόρυβο και ενώ έχει ήδη φίλτρο! Δοκίμασα να αλλάξω φίλτρο, ακόμα και θέσεις στο φίλτρο, αλλά τπτ. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Κάποιος μου είπε πως ενδέχεται να φταίει το τηλ που είναι ντουμπλεξ. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Αν ναι, τότε γιατί στην αρχή δούλευε καλά?

Δημοσ.

Φίλε admin.iekep η συνδεσμολογία δεν φταίει, μόλις την τσέκαρα και από το σχεδιάγραμμα που μου έδωσες. Τώρα για την συσκευή θα δοκιμάσω να την αλλάξω αύριο το πρωί και θα σας πω.

Δημοσ.

ας τσεκαρει ο φιλος τα εξης διοτι η μεχρι τωρα εμπειρια μου εχει δειξει τις παρακατω αιτιες για τυχον προβληματα στο ADSL + ΤΗΛΕΦΩΝΟ :

1) συνδεσμολογια

2) συσκευες τηλεφωνου

3) φιλτρα

4) πριζες τηλεφωνου , καλωδιοσεις

5) τυχον υπαρξη συναγερμου.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα ήταν της τηλεφωνικής συσκευής. Την άλλαξα σήμερα και όλα οκ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...