Προς το περιεχόμενο

αργή ταχύτητα δικτύου help

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 2 υπολογιστές ο ένας με windows xp sp2 και ο άλλος με windows xp sp1( περασμένα τα critical updates μέχρι 2005 φεβρουάριο)

στο πρώτο p.c με το sp2 έχει μια κάρτα δικτύου on board,3com 3c920 100αρα.

στο δεύτερο p.c με το sp1 έχει μια κάρτα δικτύου netgear fa311 100αρα.

η ταχύτητα στο δίκτυο είναι στα 100mbps και γίνετε απευθείας(χωρίς hub) με το πρώτο p.c να πέρνει ιντερνετ απο το crypto f200 και να μοιράζει το ιντερνετ στο 2ο p.c.

όλα τα firewalls και των 2 p.c είναι κλειστά (για να πέρνει ιντερνετ και το 2ο p.c) και το μήκος του καλωδίου είναι 10μέτρα.

το πρόβλημα είναι ότι η ταχύτητα μεταφοράς όπως το βλέπω και απο το dumeter φτάνει το maximum τα 100kb/s ,πράγμα που είναι υπερβολικά αργό για ένα δικτύο 100mbps..τι μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα?

να πω ότι το πρώτο p.c έχει manual ip και το 2ο έχει automatic(άν βάλω manual και στο 2ο p.c δεν έχω ιντερνετ)

επίσης γιατί στο 2ο p.c δεν μπορώ να κατεβάσω απο το dc++ σαν active αφου όλα τα firewalls και στα 2 p.c είναι κλειστά και το μοντεμ του ιντερνετ είναι usb χωρίς firewall...

άμα έχω παραλύψει κάτι πείτε μου...

thnx

Δημοσ.

Κάνε ενα ping να δείς τι χρόνους κάνουν τα πακέτα για να φτάσουν σε εσένα.

Όσο αφορά το dc++ μάλλον πρέπει να κάνεις port forwarding.

Δημοσ.

σήμερα απο ότι είδα έπιασε ταχύτητες 300-400kb/s οπότε ψιλό καλά είμαι.

port forwarding στο crypto f200?γίνεται?γιατί απο ότι ξέρω μόνο σε router γίνεται port forwarding...

Δημοσ.

Tο pc που μοιράζει την adsl λειτουργεί ως router με ΝΑΤ οπότε χρειάζεται port forward στο firewall των windows. Στο sp2 έχει ξεχωριστή ρύθμιση για το firewall και ξεχωριστή για το port forward, εσύ θες να φτιάξεις το 2ο, άλλωστε το 1ο είπες είναι off. ;)

Οι ταχύτητές σου είναι χάλια, κανονικά πρέπει να πιάνεις τουλάχιστον 5 MB/s!

Για να παίξει με static ip ο 2ος υπολογιστής πρέπει να βάλεις gateway το ip του πρώτου υπολογιστή και τα dns του isp σου.

Δημοσ.

thnx costinio.μπορεί να μου δώσει κάποιος μια ιδέα για πως θα κάνω port forward απο τα windows?που πρέπει να πάω κλπ κλπ?και ποια είναι τα dns της forthnet για αθήνα?

thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...