nk_surfer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Έχω την εξής απορία. Έχω 2x160GB Seagate σε Raid. Χώρισα partition σε 50 και 235GB. Στο πρώτο partition έχω εγκαταστήσει το λειτουργικό και είναι σε Raid 0. Υπάρχει τρόπος το δεύτερο Partition να μην δουλεύει σε 0 αλλά σε Raid 1??? Και αν ναι πώς ακριβώς γίνεται αυτό? Ρίξτε καμιά γνώμη αν γνωρίζετε..... Ευχαριστώ.
LEFteriz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 οπως εισαι τώρα όχι δε γίνεται... αν o raid controller βρισκεται στο τελευταίο southbridge της Intel (Intel® ICH7R) , τοτε υποστηριζει την τεχνολογία *Intel matrix RAID *For those users who wish to combine the benefits of two RAID levels, matrix RAID is the solution. When using two hard drives, matrix RAID allows RAID 0 and RAID 1 to be combined, where critical files can be stored on RAID 1, and RAID 0 can be used for non-critical items such as software http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm
dpolal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Raid 0 KAI Raid 1 ταυτόχρονα σε δύο δίσκους??????????????????????????? :shock: Δεν μου φαίνεται και πολύ σόι... :|
madsc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 True hw raid 0 + 1 δεν γίνετε με 2 δίσκους. Με sw raid γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.