Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για μεταφορά απο forthnet σε Otenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στράτο, εσύ εφόσον έχεις το ondsl kit δεν είσαι στην ίδια κατάσταση με το Λευτέρη... αν δεν ανανεώσεις το ondsl kit και πάρεις άλλο πακέτο (είτε conn-x, είτε οτιδήποτε άλλο) θα διακοπεί η adsl σου και θα περιμένεις ενεργοποίηση πάλι...

Ty για την ενημέρωση schumacher_.:)

Δημοσ.
Καλησπερα

εχω γραμμή από ΟΤΕ στα 384kbps και συνδρομή forthnet (3+3) η οποία λήγει αρχές Αυγούστου..

έβλεπα τη διαφήμιση του Otenet ondsl κιτ για 512kbps 20 ευρώ / μήνα όλα πληρωμένα..

στην αρχή σκεφτόμουν να μετατρέψω την γραμμή σε 512 και οταν ληξει η forthnet να πάρω μια συνδρομή πάλι 3 μήνες (+3 δώρο ) 512kbps.

και ΕΡΩΤΩ :) μπορώ να μεταβώ στο πακέτο Ondsl κιτ; τι δέσμευση έχει;

αν όχι' date=' μπορώ να κάνω τίποτα με Conn-x?

ΧΩΡΙΣ φυσικά να διακοπεί η DSL γραμμή μου, γιατί δεν υπάρχει πόρτα ούτε για δείγμα..

γενικα τι συμφερει πιο πολυ, για τους εχοντες γραμμη DSL[/quote']

Το σκέφτηκες καλά να πάς στον οτε ?

καμμία σχεση σαν isp η μια με την αλλη !!

Δημοσ.

Ο @realestate έχει δίκιο.Δεν είναι και πολύ της προκοπής.Στο δικό μου DSLAM της Δάφνης τουλάχιστον γιατί έχω 512 και με κάτι τεστ που έχω κάνει πιάνω ΄γύρω στα 415.Τώρα για FORTHNET δε ξέρω.Πάντως εξαρτάται από τη περιοχή.

Δημοσ.
Καλησπερα

εχω γραμμή από ΟΤΕ στα 384kbps και συνδρομή forthnet (3+3) η οποία λήγει αρχές Αυγούστου..

έβλεπα τη διαφήμιση του Otenet ondsl κιτ για 512kbps 20 ευρώ / μήνα όλα πληρωμένα..

στην αρχή σκεφτόμουν να μετατρέψω την γραμμή σε 512 και οταν ληξει η forthnet να πάρω μια συνδρομή πάλι 3 μήνες (+3 δώρο ) 512kbps.

και ΕΡΩΤΩ :) μπορώ να μεταβώ στο πακέτο Ondsl κιτ; τι δέσμευση έχει;

αν όχι' date=' μπορώ να κάνω τίποτα με Conn-x?

ΧΩΡΙΣ φυσικά να διακοπεί η DSL γραμμή μου, γιατί δεν υπάρχει πόρτα ούτε για δείγμα..

γενικα τι συμφερει πιο πολυ, για τους εχοντες γραμμη DSL[/quote']

kai ego gia na min xaso tin grammi(kai den yparxei diathesimotita oyte gia plaka...)piga se eksamino conn x 512....

ti na kanoyme den ypirxe alli lisi...

Δημοσ.

ρε παιδιά, δεν έχει να κάνει ο πάροχος με το πόσο γρήγορα πάει το adsl σας, αλλά κυρίως φταίει το πόσο γεμάτο είναι το dslam της περιοχής σας...

@Sebu: για το connx μπες μία στο oteshop.gr και δες την προσφορά που ισχύει (αυτή με την 6μηνη δέσμευση κλπ κλπ)... αν κάνεις το connx μέσω τηλεφώνου (134) τότε δεν προπληρώνεις τίποτα, ούτε κάνεις κάποια ενέργεια... σου στέλνουν και τον εξοπλισμό σπίτι τσαμπέ και είσαι αρχηγός... αν πας σε κατάστημα οτε: προπληρώνεις τους 2 πρώτους μήνες+59,5€ για το speedtouch και τα παίρνεις και πας σπίτι σου... κωδικούς πάιρνεις ΑΜΕΣΑ ότι και αν κάνεις, οπότε είσαι online κανονικά, χωρίς διακοπές...

Δημοσ.

Thnx schumi.

Pantws se allo post diavasa oti atomo pou pige se connex 512 kai meta rwtise ti tha ginei apo Septemvri me tin anavathmisi tou eipan apo to 134 oti apo ti stigmi pou h elaxisti xroniki desmeusi einai 6 mines einai san proplirwmeno paketo (alla me ti grammi sto onoma sou) ara den tha anavathmistoun autes oi grammes to Septemvri.

Den kserw an isxuei ontws h sto 134 lene oti theloun......

Δημοσ.
Thnx schumi.

Pantws se allo post diavasa oti atomo pou pige se connex 512 kai meta rwtise ti tha ginei apo Septemvri me tin anavathmisi tou eipan apo to 134 oti apo ti stigmi pou h elaxisti xroniki desmeusi einai 6 mines einai san proplirwmeno paketo (alla me ti grammi sto onoma sou) ara den tha anavathmistoun autes oi grammes to Septemvri.

Den kserw an isxuei ontws h sto 134 lene oti theloun......

Κοίτα, αν το 134 είπε αυτό το πράγμα, πιθανότατα και να ισχύει... αν έχουν λάβει ενημέρωση δηλαδή ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η αναβάθμιση 100%, θα είναι και σε θέση (λογικά) να μπορούν να απαντήσουν σ' αυτή την ερώτηση... Αλλά από την άλλη, τα λεφτά που θα γλυτώσεις αν μπεις στο πακέτο από τώρα, συν το ότι δε θα χάσεις την πόρτα σου (τώρα ή μελλοντικά) πιστεύω ότι είναι πιο άμεσης σημασίας... το πολύ πολύ να περιμένεις μέχρι το νοέμβρη για να αναβαθμιστεί η γραμμή σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...