Προς το περιεχόμενο

Half Life 2: Episode 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι στο δευτερο σημειο που αναφερεις αλλα δεν γινοταν τιποτα με την trap door.

Θα ριξω μια ματια στο λινκ σου!

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

PS:Πατωντας το C για να χαμηλωσω δεν θα περναγα ποτε στην συνεχεια.Αφου το ελεγε καθαρα το παιχνιδι οτι θελει το CTRL.

Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα. Πολύ καλό ομολογώ. Καλύτερο από το episode 1 εξίσου καλό με το HF2. Φοβερό cinematic gameplay τα physics εντυπωσιακά από γραφικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά αρκετά καλά. Πραγματικά περιμένω ανυπόμονα το 3.

Πάω για το Portal τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τί γίνεται με τη sierra; Φαινεται πως το βρήκε το "κόλπο".Αν το πρώτο επεισόδιο ήταν μικρό το δεύτερο είναι ακόμα πιο μικρότερο(ή έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον).

Δέ λέω,απίστευτα γραφικά, ωραίο σενάριο,γα..το game play, αλλά να "σκάμε" κάθε τόσο, ένα 40άρι (τιμή ενός κανονικύ παιχνιδιού) για να παίξουμε ένα expansion στην ουσία, είναι κοροϊδία.Τελείωσα το παιχνίδι σε 4 ή 5 ώρες,εάν κάτσω και το ξαναπαίξω ενα τρίωρο θα μου είναι αρκετό φαντάζομαι.

Την επόμενη φορά όμως...θα περάσει μέσω τηλεφωνικής γραμμής (αθάνατα torrent).

• Moderators
Δημοσ.

Δέ λέω,απίστευτα γραφικά, ωραίο σενάριο,γα..το game play, αλλά να "σκάμε" κάθε τόσο, ένα 40άρι (τιμή ενός κανονικύ παιχνιδιού) για να παίξουμε ένα expansion στην ουσία, είναι κοροϊδία.

Χμ.. To αγόρασες; Από steam το Episode 2 κάνει 29.95$ (35.64$ μαζί με το φόρο (19% όπως φαίνεται) ). Δηλαδή 24.6 ευρώ. Πολύ μακριά από την τιμή ενός κανονικού παιχνιδιού. Και το πακετάκι περιλαμβάνει και το SDK του Source.

Το ίδιο συνέβη και με το Episode 1. Δε θυμάμαι ακριβώς την αρχική τιμή (κάπου στα 25 ευρώ ήταν). (τώρα βέβαια είναι σε προσφορά στα $11.84 = 8.2 ευρώ μαζί με άλλα καλούδια (Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source) !!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...