nodas_21greek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ετερματίσθη λοιπόν! Το μόνο ελλάτωμα που κατάφερα να βρω ήταν ότι παρά το πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από το episode1 δεν είχε σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια. Παρόλα αυτά τρελό κόλλημα! Άντε τώρα υπομονή για episode 3
ferongr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Παροτι το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο, το Dodge Charger (ναι, το αμαξι ειναι βασισμενο σε πραγματικο μοντελο) εχει πολυ ακυρα χαρακτηριστικα οδηγησης. Νταξ, δεν περιμενα simulation, αλλα τουλαχιστον ενα γρηγορο αμερικανικο muscle car δεν εχει συμπεριφορα τετρακινητου τρακτερ. Περιμενα απο τη Valve να δειξει τις δυνατοτητες της Source engine στην εξομοιωση οχηματων αλλα τα εκανε μανταρα. Ξενερωσα αγρια... Περιμενα να φαω κανενα Hunter σβουριζοντας αλλα μπααα... Επισης, και ο ηχος ηταν ψιλοακυρος.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Αν και είμαι στην αρχή ακόμα φαίνεται οτι έχει γίνει καλή δουλεία.Οι βελτιώσεις στα γραφικά είναι απίστευτες και το game play ακόμα καλύτερο από πριν.Όσο καλό και να είναι κατα τη γνώμη μου δε θα ξεπεράσει το bioshock.Λείπει αυτό που θα με κάνει να κολήσω για ώρες.Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τα προηγούμενα half life.Anyway επειδή έχω κολήσει σε κάποια πίστα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Είμαι στη πίστα που ανεβαίνω με ένα lift και αφήνω τον εξωγήινο να σφάζει απο κάτω.Αφού ανέβω πάνω δε ξέρω τι να κάνω.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει plz.
nodas_21greek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Αφού ανέβεις ανεβαίνει κι αυτός. Δε σου ανέβηκε; Αν έχει ανέβει πρέπει να το ξαναβάλω να θυμηθώ τι ακριβώς κάνεις.
Sed22 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πατας το lift για να αναιβεις και μετα μολις ανεβεις θα σου ανεβει κι ο αλλος...
hasiotis_john Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ετερματίσθη λοιπόν! Το μόνο ελλάτωμα που κατάφερα να βρω ήταν ότι παρά το πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από το episode1 δεν είχε σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια.Παρόλα αυτά τρελό κόλλημα! Άντε τώρα υπομονή για episode 3 ...ρε φιλαράκο , το ξεκίνησες το παιχνίδι 12-10 και το τελείωσες 13-10 - σε μια μέρα μέσα! Και το ερώτημα είναι : βγήκες καθόλου από το σπίτι? 'Εφαγες τίποτα? Σηκώθηκες καθόλου από το PC? WC πήγες? ... WTF:p
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 E den nomizo oti thelei pano apo 6 ores...
nodas_21greek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ...ρε φιλαράκο , το ξεκίνησες το παιχνίδι 12-10 και το τελείωσες 13-10 - σε μια μέρα μέσα! Και το ερώτημα είναι : βγήκες καθόλου από το σπίτι? 'Εφαγες τίποτα? Σηκώθηκες καθόλου από το PC? WC πήγες? ... WTF:p Για αυτό ρε συ λέω ότι ήταν κι αυτό μικρό. Ας πούμε το half life 2 το είχα τερματίσει σε 3-4 μέρες σε αντίστιχους ρυθμούς. Κι όντως δεν θέλει πολύ περισσότερες από 6 ώρες. Άντε κάνα 8ωρο πιστεύω.
sotirisl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά εγώ που έχω αγοράσει το half life 2 και το episode 1, πως γίνεται να αγοράσω ΝΟΜΙΜΑ το episode 2 ΜΟΝΟ? είναι ανάγκη να αγοράσω το orange box?
nodas_21greek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά εγώ που έχω αγοράσει το half life 2 και το episode 1, πως γίνεται να αγοράσω ΝΟΜΙΜΑ το episode 2 ΜΟΝΟ? είναι ανάγκη να αγοράσω το orange box? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=420&cc=GR Με 30 δολάρια είναι η πρώτη επιλογή που σου δίνει το σάιτ.
Nomedor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Τρομερό gameplay και για άλλη μια φορά θαύμασα την μηχανή γραφικών. Τα γραφικά δεν ήταν κάτι πρωτοποριακό για τις μέρες μας αλλά είναι πάρα πολύ όμορφα για τα framerate που σου δίνουν. Για άλλη μια φορά το HL2 με έκανε να πεταχτώ από την καρέκλα
rufianos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μια μικρη βοηθεια.Στην αρχη επεσα σε ενα δωματιο για να ανοιξω μια πορτα με διακοπτη. Μονο που τωρα δεν μπορω να βγω απο το δωματιο. Οποιος μπορει ας με βοηθησει με ΡΜ ή και εδω. Ευχαριστω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Malista polu perigrafikos!!!LOL!!! Mallon les to upogeio me to elevator...psakse sto domatio yparxoun 2 kalodia...1 makru kai 1 konto...tora logika katalaves ti prepei na kaneis...
rufianos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Οταν λεω αρχη ουτε 5 λεπτα gaming. Αμεσως μετα το cutscene με τους επιστημονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.