Προς το περιεχόμενο

Half Life 2: Episode 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Half-Life 2: Orange Box, the collection of Valve developed games, will be released for the PC, Xbox 360 and PS3 on Oct. 9

To play.com το έχει για 19/10 κυκλοφορία.

Και ελληνικά καταστήματα στο Σκρουτζ λένε για 16/11.

Τώρα...

Δημοσ.

Άντε να έρθει γιατί φαίνεται πολύ καλό. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το steam είναι πολύ ακριβό και δεν λέει μια να το πάρεις από κει.

Άν κάποιος θέλει το HL2 σαν gift μέσω steam ας στείλει ένα pm γιατί το έχω είδη

• Moderators
Δημοσ.
Άντε να έρθει γιατί φαίνεται πολύ καλό. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το steam είναι πολύ ακριβό και δεν λέει μια να το πάρεις από κει.

Άν κάποιος θέλει το HL2 σαν gift μέσω steam ας στείλει ένα pm γιατί το έχω είδη

49.95$ δηλαδή 35.15 ευρώ για να πάρεις Half life 2, Half Life 2 - Episode 1, Half life 2 - Episode 2, Portal και Team Fortress 2. Μια χαρά το κόβω το πακετάκι.

Δημοσ.
49.95$ δηλαδή 35.15 ευρώ για να πάρεις Half life 2, Half Life 2 - Episode 1, Half life 2 - Episode 2, Portal και Team Fortress 2. Μια χαρά το κόβω το πακετάκι.

To Steam vazei kai 19% foro gia Ellada opote den simfairei. Kalitera apo play.com. Perneis kai to oraio to paketaki me ta manual tou kai ta panta

Δημοσ.

Το ξεκίνησα. θα πω απλά ότι είναι:

Κορυφαίο

Αναμενόμενο

Βίαιο

Λιτό

Απλά απίστευτο!

Μάγκες τι παιχνιδάρα είναι αυτή! Άντε γιατί με το episode 1 είχα ξενερώσει λίγο (Μάλλον επειδή ήταν μικρό)

Όποιος το έχει παίξει, ας πει τις εντυπώσεις του ως τώρα!

Το μόνο κακό είναι ότι στην αρχή πάλι με αραχνοειδή την βγάζεις. Τα σιχαίνομαι τα ηλίθια!

Όσο για το σκηνικό με τα 4 τούνελ... από τις καλύτερες στιγμές μου σε παιχνίδι. Απλά παίξτε και θα καταλάβετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...