Boban Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Θα ηθελα μια βοηθεια σε java καθως ειμαι σχετικα αρχαριος σε αυτη τη γλωσσα. Εχω ενα αρχειο το οποιο διαβαζω με FileReader και BufferedReader αυτο το αρχειο θελω να μπορω να το γυριζω πισω. Δοκιμασα με mark και reset αλλα δεν μου δουλευει σωστα (Νομιζω γιατι ειναι πολυ μεγαλο 1,2GB και οταν βαζω μεγαλο νουμερο στο mark δεν χωραει η μνημη). To αρχειο αυτο εχει γραμμες με δεδομενα που πρεπει να διαβαζονται και τα διαβαζω στην αρχη ως string και μετα τα κανω οτι θελω. Την λυση του ανοιξε κλεισε το αρχειο θελω να την αποφυγω. Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 9a diabazeis to arxeio tmhmatika(p.x. ana 100 grammes).Ka9e fora 9a tis rixneis se ena vector kai sth synexeia ton adiazeis kai ton ksanagemizeis me tis ypoloipes 100 eggrafes k.o.k...bebaia,an eisai kapoy sto telos toy arxeioy kai 9es na pas sthn arxh tote ayth h lysh de soy kanei..
Boban Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Αυτο που θελω να κανω ειναι απο ενα δευτερο αρχειο να διαβαζω ενα αναγνωριστικο και να ψαχνω στο πρωτο να το βρω και να τραβαω ολες τις πληροφοριες
aliaser Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Πληροφοριακά το να ψάχνεις σε αρχείο 1.2GB δεν νομίζω ότι είναι και ότι πιο γρήγορο. Επίσης η μέθοδος του να διαβάζεις 1.2gb ως string από την δική μου οπτική γωνία είναι λάθος.
Boban Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το γνωριζω οτι δεν ειναι το πιο γρηγορο. Ακομα και το να διαβαζω string ουτε εμενα μου αρεσει αλλα δεν τα εχω φτιαξει εγω τα δεδομενα. Εγω θελω μια εντολη σε στυλ rewind() της fortran (υποθετω δηλαδη)
Boban Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Γυρνα το αρχειο απο την αρχη. Βρηκα ακρη θελει RandomAccessFile και seek()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.