Προς το περιεχόμενο

Σαλταρε το mIRC

panxris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα την 5.82 και δουλευε αψογα με τα XP και ξαφνικα μια καταραμενη μερα σταματησε να δουλευει σωστα.Για να με συνδεσει στο nana.irc.gr κανει κανα λεπτο σχεδον,chat σε γνωστο μου που τον εχω στο notify list δεν μπορω να κανω (δεν γινεται ποτε η συνδεση παρολο που αυτος αποδεχεται την προσκληση μου για chat) ουτε και αρχεια μπορω να του στειλω καθως μετα απο κανα 2λεπτο γινεται timeout.Γενικως δηλαδη εχει γινει μπαχαλο το mIRC μου.Απεγκατασταση του και εγκατασταση του 6.01 δεν ελυσε το προβλημα (χωρις να κρατησω τις ρυθμισεις του παλιου).Firewall και proxy δεν υπαρχει και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Ελπιζω να ειχε καποιος το ιδιο προβλημα και να το ελυσε

Δημοσ.

Ναι δοκιμασα rea.irc.gr που με βαζει αρκετα γρηγορα.Το σοβαρο προβλημα που εχω ομως ειναι οτι δεν μπορω να κανω send αρχεια σε ατομα απο το notify list.Η πλακα ειναι οτι αν δοκιμασω πχ ενα .exe αμεσως μου λεει οτι απαγορευεται η αποστολη τετοιων αρχειων.Ετσι καταφευγω στη λυση της μετονομασιας σε jpg πραγμα που δουλευει δοκιμασμενα.Ε τοτε περνανε τα 2 λεπτα και παλι γινεται timeout.Ειναι αδυνατο να στειλω αρχειο.

Δημοσ.

Sxetika me to kolhma pou kanei na mpei, kane uncheck to logging sta kanalia kai sto status.. kapoio .log sthn kanei th douleia..

Sxetika me ta .exe sto GRnet apagorevontai apo to GRnet kai prepei o allos na grapsei thn entolh /dccallow +<nickname>

Δημοσ.

Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα και τελικά η λύση ήταν να απενεργοποιήσω το firewall των XP.

Επίσης, παλιότερα σε Win 98se που αντιμετώπιζα παρόμοια προβλήματα μια απλή απεγατάσταση ήταν αρκετή μιας και είχαν αλλάξει οι ρυθμίσεις του προγράμματος σχετικά με τα Dcc Send και Dcc Chat.

Καλό θα ήταν πάντως να έχεις ένα αντιμικροβιακό πρόγραμμα εγκατεστημένο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κανέναν κολοϊό; Πολλά κυκλοφορούν από το IRC. Αν θυμάμαι καλά η εντολή είναι /unload -rs server.ini για προσωρινή λύση και πήγαινε στο www.irc.gr για να καθαρίσεις το pc σου. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, που δεν το εύχομαι.

Δημοσ.

Μπραβο ρε Χριστινα το βρηκες.Σας ευχαριστω ολους παντως για την ανταποκριση.Ειχα ψιλοπειραματιστει με το firewall των ΧΡ και φενεται αρχικα το εβγαλα και μολις το ξαναβαλα ειχα το προβλημα.Τωρα εχω το PC-Cillin 2002 (κορυφη-το προτεινω) που εχει και firewall και δεν εμποδισει το mirc καθολου και το ενσωματωμενο των ΧΡ ειναι πλεον αχρηστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...