kyriakos425 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Boys βοήθεια! Άλλαξα mouse σ'ενα Η/Υ και μόλις το έβαλα στη USB το ποντίκι δεν ανταποκρινοταν. Και μετά από αυτό η USB ότι και να της βάζεις πάνω δεν αναγνωρίζει τίποτα. Εβαλα το ποντίκι σε άλλο Η/Υ και μου έκανε και αυτό το ίδιο πρόβλημα! SOS τι να κάνω!!! Τι μπορεί να συμβαίνει Hardware ή software?Το ποντίκι είναι microsoft... ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Diablos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει. Και στο δεύτερο υπολογιστή αχρηστεύτηκε η θύρα USB μετά από αυτό? Restart θα έκανες φαντάζομαι. Άλλο usb mouse έχεις να δοκιμάσεις; Άμα παίζει εκείνο, πάει να πει ότι φταίει το microsoft. Αλλιώς βάλε πρωτα το microsoft στο PC μαζί με το PS/2 ανταπτοράκι μπας και το αναγνωρίσει, και μετά βάλτο με το usb. Τέλος, αν και δε νομίζω οτι θα κάνει διαφορά, μπές στο BIOS στα USB Settings και δες αν έχει εντοπίσει σαν USB device κάποιο mouse.
Hlapatsas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Από αυτάς που λες φαίνεται ότι πιθανώς το ποντίκι είναι προβληματικό.Να το γυρίσεις πίσω.Και εγώ microsoft έχω και το μετανιώνω κάθε ημέρα!
The_Mentor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Είναι πιθανό να είναι βραχυκυκλωμένη η USB του ποντικιού και όπου το βάζεις να το βραχυκυκλώνει και εκείνο (κοινός θα στο αγοράσω να το κάνω δώρο στη πεθερά μου!!! :roll: )...
Remali-R- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Φιλαράκο αν έχασες την USB παρ' το πίσω και πάρε καποιο άλλο. Logitech ας πούμε
Draculina Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Είναι πιθανό να είναι βραχυκυκλωμένη η USB του ποντικιού και όπου το βάζεις να το βραχυκυκλώνει και εκείνο (κοινός θα στο αγοράσω να το κάνω δώρο στη πεθερά μου!!![/b'] :roll: )... swstos....Ksefortwsou to pontiki prin sou kanei kai alli zimia!!!!
kyriakos425 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Boys δεν έχω καταλάβει ακόμα τι φταίει αλλά αυτό που ξέρω είνα ότι αυτή τη στιγμή έχω 2 μητρικές καμένες...!!!:evil:
Diablos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Κάνε κάτω έναν κύκλο από πέτρες και ζωγράφισε μέσα το λογότυπο της Microsoft. Μετά άναψε φωτιά και πέτα το ποντίκι μέσα. Είναι ο μόνος τρόπος...
DhZou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Κάνε κάτω έναν κύκλο από πέτρες και ζωγράφισε μέσα το λογότυπο της Microsoft. Μετά άναψε φωτιά και πέτα το ποντίκι μέσα. Είναι ο μόνος τρόπος... Egrapses...
wizzy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 θα σου έλεγα ότι μάλλον το ποντίκι κάηκε από υπερφόρτωση της θύρας με ρεύμα από το τροφοδοτικό και μετά θα σου έλεγα να κοιτάξεις το τροφοδοτικό ένα πολύμετρο, αλλά μόλις διάβασα ότι απέκτησες δύο καμένες μητρικές, οπότε θεωρώ ότι μάλλον άργησα... Πέτα το ρημάδι το τροφοδοτικό και πάρε ένα της προκοπής.
pancups Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 asxeto kai sxetiko mazi...einai gnisio Microsoft;Tha mou peis ti simasia exei...apla gia na doume an isxyei oti graftike proigoumenws gia Logitech vs Microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.