Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με microcom router απο DSLcube

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαθος δεν γινεται, μην αγχωνεσαι! Αν δεις οτι δεν δουλευει ετσι, το γυρνας ξανά στην επιλογη obtain an IP automatically που έχεις και τωρα και είναι όπως παλια. Μάλλον όμως οι usb σου έχουν πρόβλημα και γι'αυτο σερνεται έτσι η dsl... Βάλε μια κάρτα δικτύου,αν παίρνει ethernet το microcom, δεν κοστίζει πολύ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

epitrepontai ta greeklish.giati den bazeis mia karta diktiou?den ginetai lathos me tis ip.akoma kai na grapseis kati lathos ta xanabazeis sta automata kai ise comple.15 euro exei mia kali karta diktiou .ektos an skopeueis na allaxeis pc opote ekei tha exei onboard karta diktiou kai den tha xriasteis alli.genikos ta usb sucks kai theloun kai drivers kai diafora psiloprovlimatakia

Δημοσ.

επειδή χθες έβαλα και εγώ vivodi(ενεργοποιήθηκε σε 6 μέρες η γραμμή!!και ύστερα από 4 μέρες πήρα τους κωδικούς.

DNS της vivodi(προτιμώμενος είναι 80.76.39.10 και εφεδρικός 80.76.33.227

η ταχύτητα με χαλάει λίγο,αφού είναι στο download μέσο όρο στα 35 kb. ασυνήθιστο για 512...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εικονίδιο σύνδεσης στο internet (δίπλα στην ώρα) μου πετάει ασταμάτητα μυνήματα σύνδεσης και αποσύνδεσης με το internet, χωρίς όμως στην πραγματικότητα την παραμικρή διακοπή όπως και νόμιζα στα πρώτα μυνήματα αυτού του θέματος.

Τι μπορεί να φταίει;

Με έχει εκνευρίσει αυτός ο σορός απο μυνήματα, κάνουν και ήχο, και ανεβοκατεβάζουν τη μπάρα!

Δημοσ.
Το εικονίδιο σύνδεσης στο internet (δίπλα στην ώρα) μου πετάει ασταμάτητα μυνήματα σύνδεσης και αποσύνδεσης με το internet' date=' χωρίς όμως στην πραγματικότητα την παραμικρή διακοπή όπως και νόμιζα στα πρώτα μυνήματα αυτού του θέματος.

Τι μπορεί να φταίει;

Με έχει εκνευρίσει αυτός ο σορός απο μυνήματα, κάνουν και ήχο, και ανεβοκατεβάζουν τη μπάρα![/quote']

isos xanei stigmiea tin ip.ego tha eperna mia karta diktiou kai tha to baza me karta diktiou oste na min ta blepeis katholou auta.den xero an apo start run msconfig kai start up mporeis na to bgaleis to ikonidio.

Δημοσ.
λογικά θα δουλεύει...

kai ego etsi pisteuo.apla to ikonidio den tha bgenei.

tythora bale kamia foni sta palikaria ekeimesa.exo barethei na tous kalo sinexeia.simera ekanan kai ena kalo.energopoiithike mia grami 384/128 alla einai telios xeklidoti kai klidonei sta 1024/512.o tipos petouse.krima pou den itan diki mou.

Δημοσ.
:) μακάρι να μπορούσα να φωνάξω, αλλά όχι μόνο εχω φυγει καιρό, ακομα κι αυτοί που εκπαίδευσα εφυγαν απο εκεί. Δεν εχω κανέναν γνωστό πλέον για να βοηθήσουμε το κόσμο....Τυχερό το παλικάρι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...