EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Θελω κατι απλο αυτη τη φορά (πιστευω...). Θελω να κανω εναν πινακα σε flash και να εχει δυο κουμπια για μπρος-πισω. Αλλα για να μην μπλεκουμε με php το σκέφτηκα ποιο απλό. Ο πινακας θα ειναι μια εικόνα, οποτε με τα κουμπακια μπρος-πισω θα αλλάζουν οι εικόνες. Ελπιζω να καταλάβατε και να με βοηθήσετε... Thanks !!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Κατι σαν αυτο θέλω αλλά οχι να κανει Post o άλλος. http://www.actionscript.org/tutorials/intermediate/PHP_Remoting/index.shtml
ALR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Πολύ απλό και μπορείς να το κάνεις εύκολα με swish χωρίς να ξέρεις actionscript. Απλώς το flash movie που θα γίνει export, θα είναι τόσο μεγάλο όσο και οι φωτογραφίες που θα περιέχει. Ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις τόσες σκηνές, όσες και οι φωτογραφίες σου. Στο κέντρο θα βάλεις την φωτογραφία σου. Από κάτω θα κάνεις 2 shapes (τα βελάκια) και θα τα μετατρέψεις σε buttons. Θα βάλεις release state ή press state , ώστε μετά από τον έτοιμο κώδικα actionscript που δίνει το swish , να επιλέξεις το onpress MovetoNext Scene. Θα αντιγράψεις την σκηνή αυτή όσες φορές θέλεις, και το μόνο που θα αλλάζεις θα είναι οι φωτογραφίες
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 thx για την απάντηση. Αν το έκανα με php με databse θα ηταν δύσκολο ? Λιγα πράγματα ξέρω.
ALR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Προσωπικά ξέρω ελάχιστα να γράφω php και δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Αλλά λογικά είναι δυσκολότερο. Απλά έχω την εντύπωση ότι θα βγεί ελαφρύτερο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.