Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για μπαταρίες.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα (Αθήνα προτιμότερο) που να έχει μπαταρίες για κάμερες κ.τ.λ. Ενδιαφέρομαι για μπαταρία τύπου VW-VBF2 και είναι αυτή που φαίνεται στην φωτογραφία. Ρώτησα σε μερικά καταστήματα Γερμανός αλλά τίποτε. Ποιος Γερμανός είναι που είχε στην διαφήμιση "Μπαταρίες για ένα ρολόι έως ένα ελικόπτερο"; Ο ίδιος; Αν ναι υπάρχει κάποιο κατάστημα του με μπαταρίες;

post-9592-129062933963_thumb.jpg

Δημοσ.
Ποιος Γερμανός είναι που είχε στην διαφήμιση "Μπαταρίες για ένα ρολόι έως ένα ελικόπτερο"; Ο ίδιος; Αν ναι υπάρχει κάποιο κατάστημα του με μπαταρίες;

Τί μου θύμισες τώρα!.. ναι, αυτός είναι ο ίδιος Γερμανός, μόνο που ούτε ο ίδιος θυμάται πια ότι ξεκίνησε από μπαταριάκιας.

Τα μαγαζιά του πια έχουν καταντήσει να πουλάνε μόνο ΑΑ και ΑΑΑ...

Δημοσ.

Kalitera na psaxtes se kanena katastima ilektronikon mias ki ekei einai pio efkolo na vrethei kapia spania mpataria...

Distixos opos ipothike kai prin o germanos kathe allo para mpataries poulaei pleon.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ένα search μου έβγαλε αυτό

http://www.imagenius.gr/unomat-opx122000-pn-%EC%F0%E1%F4%E1%F1%DF%E1-12v2000mah-pb-%E1%ED%DC%EB%EF%E3%E7-panasonic-vwvbf2-jvc-bnv90-p-966.html

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις!

Ευχαριστώ. Έχω βρει και αλλού τέτοιου είδους μπαταρίες. Το θέμα είναι ότι είναι σε στο στοκ για αρκετά χρόνια και τα έχουν "φτύσει". Η χωρητικότητα τους έχει πέσει πολύ. Την αγοράζεις και μετά από έναν μήνα... Ελπίζω αυτοί να έχουν φρέσκιες.

Δημοσ.
Υπάρχουν στον Δήσιο - http://www.batteries.gr .Πήρα πριν 2 εβδομάδες μια ίδια.

Ληγμένες;;; :evil: :evil: :evil:

Προτείνω Βήχο, Πλατεία Καρύτση ως αξιόπιστο, για Αθήνα.

Παράδοση στο χώρο σου αν θες, στις μετράει επί τόπου αν τις ζητήσεις φορτισμένες

& πάνω απ' όλα δεν σου κάνει τον κινέζο αν τύχει καμία ελαττωματική σαν κάτι "άλλους".

Σταθερή αξία στο χώρο για 2η γενιά ;)

/sc

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο ληγμένες δεν φένοντε και τις χρησιμοποιήσαμε σε ιατρικό μηχάνημα νοσοκομείου. Εγω δεν κάνω διαφήμιση απλά λέω την γνώμη μου. Άσε που πήρα πριν 4 μήνες μπαταρία για το laptop της fujitsu ( amilo d6830 ) είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απο ότι ήμουν με της fujitsu. Αυτά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...