mask Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 καλημέρα είμαι κάτοχος ενός Asus A6Ja me dual core. Αυτο που με προβληματίζει είαναι ότι μετά και από αρκετές ώρες λειτουργίας δεν ακούω κάποιον ανεμιστήρα να δουλεύει.Είναι όντως τόσο αθόρυβο?? ή υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Δεν μου ανεβάζει θερμοκρασία,σε πολύ normal επίπεδα έιναι,αλλά λέω μήπως κάποιος κάτοχος ξέρει.
Innersense Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ Έφερε ένας γνωστός ένα ολοκαίνουργιο Asus A6Ja για να του περάσω κάποια προγράμματα και παρατήρησα πολύ γρήγορα ότι μετά από λίγη ώρα ότι η περιοχή μπροστά από το πληκτρολόγιο (εκεί που ακουμπάει το χέρι για να πληκτρολογήσει) ζεσταίνεται αρκετά (είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετά laptop και με εκνευρίζει αρκετά γενικά). Για να τσεκάρω τι παίζει έβαλα το Mobile Meter για να δω θερμοκρασίες και... είδα διαφορές +10 βαθμούς από το δικό μου laptop (Acer Aspire 1362) που είναι ακριβώς δίπλα!!!! Και μιλάμε +10 στην Cpu και +8 στον σκληρό! Για laptop που είναι ανοιχτά την ίδια ώρα, σε idle mode και τα δυο, σε χώρο ο οποίος κλιματίζεται!!! Και το δικό μου έχει και σκληρό στις 7200!!! Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν λέω, σε επιδόσεις μπορεί το Asus να είναι κορυφαίο αλλά η διαφορά στις θερμοκρασίες μου φάνηκε τσιμπημένη! (Για την ιστορία – όσους δεν ξέρουν τα specs των Laptop) Asus A6Ja Intel® Core™ Duo Processor T2000 Sequence: 1.60GHz-2.16GHz, 2MB On-Die L2 Cache, 667 MHz HD 100G (ταχύτητα δεν ξέρω) Acer Aspire 1362 AMD Sempron 2800+ @1.6GHz HD Seagete Momentus 80G @7200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.