Προς το περιεχόμενο

Πως να μαγειρέψετε ένα αβγό με τα κινητά σας..

tsipouro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα,τωρα λεμε οτι ναναι...οκ,αν νομιζεις οτι ειναι κεραια για το ραδιοφωνο του κινητου το χαντς φρι...Να υποθεσω τα κινητα που παιζουν ραδιοφωνο χωρις το χαντς-φρι χρησιμοποιουν για κεραια την ωλενη?

ΤΙ να σου πω, κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ από την SonyEricsson ας πούμε...

Και αν δεν πιστεύεις εμένα, πάρε και ένα quote:

Το τηλέφωνό σας διαθέτει ένα FM ραδιόφωνο με λειτουργία RDS. Για να χρησιμοποιήσετε το ραδιόφωνο, πρέπει να συνδέσετε το handsfree στο τηλέφωνό σας. Το handsfree λειτουργεί ως κεραία και βελτιώνει την ραδιοφωνική λήψη.

Ελληνικό manual SonyEricsson K750i

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανως δεν αναφερεται στο ακουστικο που φτανει στο αυτι σου αλλα στην συσκευουλα(εκεινο με το κουμπακι) που πιθανως να λειτουργει ως ενισχυτης.Το ακουστικο που φτανει στο αυτι σου ΔΕΝ ειναι κεραια

Kαι επαναλαμβανω

τα κινητα που παιζουν ραδιοφωνο χωρις το χαντς-φρι χρησιμοποιουν για κεραια την ωλενη?
Δημοσ.
Προφανως δεν αναφερεται στο ακουστικο που φτανει στο αυτι σου αλλα στην συσκευουλα(εκεινο με το κουμπακι) που πιθανως να λειτουργει ως ενισχυτης.Το ακουστικο που φτανει στο αυτι σου ΔΕΝ ειναι κεραια

Kαι επαναλαμβανω

Γιατί επιμένεις;

Δεν σε πείθει αυτό που λέει η εταιρεία;

Γιατί λοιπόν στο K750i μου, όταν παίζει από το speaker ραδιόφωνο χρειάζεται το handsfree; Γιατί όταν το βγάλεις ακούγονται παράσιτα ραδιοφώνου και μόνο για μισό δευτερόλεπτο πριν κλείσει αυτόματα η εφαρμογή του ραδιοφώνου; Και γιατί τελοσπάνως στα walkmans που έχουν ραδιόφωνο χρειάζονται τα ακουστικά για να παίξει;;;

Και για αυτό που επαναλαμβάνεις σαν αυτιστικό, απλό είναι, έχουν εσωτερική κεραία. Τοοοοόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Μήπως απλά δε γνωρίζεις τα πάντα;

Δημοσ.
Γιατί επιμένεις;

Δεν σε πείθει αυτό που λέει η εταιρεία;

Γιατί λοιπόν στο K750i μου' date=' όταν παίζει από το speaker ραδιόφωνο χρειάζεται το handsfree; Γιατί όταν το βγάλεις ακούγονται παράσιτα ραδιοφώνου και μόνο για μισό δευτερόλεπτο πριν κλείσει αυτόματα η εφαρμογή του ραδιοφώνου; Και γιατί τελοσπάνως στα walkmans που έχουν ραδιόφωνο χρειάζονται τα ακουστικά για να παίξει;;;

Και για αυτό που επαναλαμβάνεις σαν αυτιστικό, απλό είναι, έχουν εσωτερική κεραία. Τοοοοόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Μήπως απλά δε γνωρίζεις τα πάντα;[/quote']

α. Η εταιρια αναφερεται σε ενα μοντελο.Επιμενω γιατι εχεις οχυρωθει πισω απο ΕΝΑ μανιουαλ σαν την Λουκα και το διαβαζεις οπως θες χωρις να σκεφτεσαι

β. Α,τωρα αρχισες το παραμυθι και με τα γουοκμαν και τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ!!!???Ωστε τα ακουστικα ειναι η κεραια ε?Τοτε γενικα ρε παιδι μου πολλα ηχεια πρεπει να εχουν "κεραιες" διοτι το mp3/ραδιοφωνο που εχω,παιζει ραδιοφωνο μια χαρα αν του βαλω ηχειακα...

γ. Καλα,αυτα περι αυτιστικου τα αποδιδω στον προφανη εκνευρισμο σου και τα παρακαμπτω.Η φοβερη σου λοιπον απαντηση ειναι "εχουν εσωτερικη κεραια"...Μαλιστα.Αχα.Χμ.Ναι.Κοιτα,εχουμε ενα θεμα,you've got to make up your mind.Τελικα ρε παιδι μου για δες,δεν ειναι το χαντς-φρι η κεραια

Δημοσ.

Μα αμα δεν ηταν κεραια το handsfree,τοτε γιατι δεν παιζει ραδιο απο το μεγαφωνο του κινητου?

Ενω θελει το hands-free για να λειτουργησει το ραδιο και στα ακουστικα και στο μεγαφωνο...

Κατι παιζει.Δεν εχω ιδεα αν ειναι κεραια ή ενισχυτης ή ο,τι αλλο.

Απλα δεν παιζει ραδιο απο πουθενα χωρις handsfree.

Δημοσ.
α. Η εταιρια αναφερεται σε ενα μοντελο.Επιμενω γιατι εχεις οχυρωθει πισω απο ΕΝΑ μανιουαλ σαν την Λουκα και το διαβαζεις οπως θες χωρις να σκεφτεσαι

β. Α' date='τωρα αρχισες το παραμυθι και με τα γουοκμαν και τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ!!!???Ωστε τα ακουστικα ειναι η κεραια ε?Τοτε γενικα ρε παιδι μου πολλα ηχεια πρεπει να εχουν "κεραιες" διοτι το mp3/ραδιοφωνο που εχω,παιζει ραδιοφωνο μια χαρα αν του βαλω ηχειακα...

γ. Καλα,αυτα περι αυτιστικου τα αποδιδω στον προφανη εκνευρισμο σου και τα παρακαμπτω.Η φοβερη σου λοιπον απαντηση ειναι "εχουν εσωτερικη κεραια"...Μαλιστα.Αχα.Χμ.Ναι.Κοιτα,εχουμε ενα θεμα,you've got to make up your mind.Τελικα ρε παιδι μου για δες,δεν ειναι το χαντς-φρι η κεραια[/quote']

α. Υπάρχει μια μικρή διαφορά, που μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί. Το αν αυτό αποτελεί δείγμα απλά εγωισμού ή απλά είναι θέμα μειωμένης αντίληψης, είναι προφανές ότι το ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ δεν είπα ότι σε όλα τα τηλέφωνα το handsfree είναι η κεραία, είπα ότι μπορεί να είναι η κεραία, πράγμα που δεν αντιφάσκει διόλου με την ερώτηση σου για τα κινητά που παίζουν ραδιόφωνο χωρίς αυτό. Το ότι υπάρχουν κινητά που το χρειάζονται για να παίξουν, μάλλον αναιρεί το δικό σου ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Επειδή λοιπόν τα επιχειρήματά σου με κατακεραυνώνουν και χρειάζομαι οπωσδήποτε μια γραμμή Μαζινό, ας οχυρωθώ πίσω από μερικά manuals ακόμα. Α, κρατάω και ένα Ευαγγέλιο (πέρνω και τη Λουκά μαζί μου τώρα, να δω πως θα τα καταφέρεις).

Τα Μακρά Τείχη:

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W300i

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W700

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W810i

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W800i

Αγγλικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W600i

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson V600i

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson W550i

Ελληνικό Εγχειρίδιο Χρήσης για το SonyEricsson K600i

Αγγλικό Εγχειρίδιο χρήσης για το SonyEricsson D750i

Αυτά φτάνουν νομίζω.

β. Αφού παίζει το δικό σου χωρίς και έχει εσωτερική κεραία, ε θα παίζουν όλα. Τετράγωνη λογική, δε λέω.

γ. Εκνευρισμός δεν υπάρχει, ίσα ίσα πολύ το διασκεδάζω. Μου θυμίζει λίγο τις παλιές καλές μέρες. Εγώ μια χαρά έχω αποφασίσει, δε σου λέω ότι ΟΛΑ τα κινητά λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο, σου λέω ότι κάποια το κάνουν. Εσύ από την άλλη μεριά, λες ότι αποκλείεται να λειτουργούν κατ' αυτον τον τρόπο, ενώ σου παρουσιάζω επίσημα έγγραφα κατεσκευάστριας εταιρείας κινητών, και γελοιοποιήσαι θα έλεγα. Αλλά μπροστά στον KaizerSoze τον Τρισμέγιστο, τι μπορεί να ξέρει αυτή η εταιρειούλα, η πώς την είπαμε, η SonyEricsson. Και ποιοι είναι αυτοί οι άμπαλοι να μας πούνε; Αντε γειά ρε!

Μήπως ούτε αυτοί ούτε εγώ ξέρουμε τι μας γίνεται αλλά εσύ ξέρεις, καθότι βλέπεις και πίσω από το Matrix; Μήπως έπρεπε να έχεις πάρει το μπλε χάπι και όχι το κόκκινο; Μήπως θα έπρεπε να αποφεύγεις γενικότερα τα χάπια;

Δημοσ.

Πως απο αυτο

συμπερανες οτι λεω

Εσύ από την άλλη μεριά, λες ότι αποκλείεται να λειτουργούν κατ' αυτον τον τρόπο, ενώ σου παρουσιάζω επίσημα έγγραφα κατεσκευάστριας εταιρείας κινητών, και γελοιοποιήσαι θα έλεγα

Και το δικο μου κινητο θελει χαντς-φρι.Αυτο που προσπαθω μαλλον ματαια να πω ειναι οτι δεν εχεις μια κεραιουλα στο αυτι σου οπως εχεις με το μπλου τουθ ενω σε μερικα χρησιμοποιειται η κεραια του τηλεφωνου

Δημοσ.
Πως απο αυτο

συμπερανες οτι λεω

Και το δικο μου κινητο θελει χαντς-φρι.Αυτο που προσπαθω μαλλον ματαια να πω ειναι οτι δεν εχεις μια κεραιουλα στο αυτι σου οπως εχεις με το μπλου τουθ ενω σε μερικα χρησιμοποιειται η κεραια του τηλεφωνου

Α δηλαδή τελικά δεν είναι απλά ένα καλώδιο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά ήχου. Αλλά ναι, η κεραία είναι στο παπαράκι που φιλοξενεί το κουμπάκι για την απάντηση κλήσεων, και όχι το καλώδιο. Μάλιστα...

10 ο Μελισσανίδης, κάνει τις πιο ωραίες κωλοτούμπες και πέρνει το χρυσό!

Δημοσ.
Aσχετο που δεν μπορει να κανει διαμορφωση/αποδιαμορφωση' date='ενισχυση ή γενικα οτιδηποτε...Θεωρητικα και με ενα κατσαβιδι μπορεις να εχεις ληψη στην τηλεοραση αλλα θαχεις μια μαλλον "υποτυπωδη κεραια". Αν χρειαζοταν μονο μια "κεραια" χωρις να εχει μετρηθει/υπολογιστει το κερδος ή να καθορισθει το διαγραμμα ακτινοβολιας ή να υπηρχε αποδιαμορφωτης μετα την "κεραια" τοτε θα ακουγα ραδιοφωνο με το σκουλαρικι μου

υγ. ΝΑΙ,ενα κατσαβιδι ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργησει ως κεραια,απλα τα γραφω για να μην νομιζει ο κοσμος οτι θα παθει πνευμονια αμα ακουει ραδιοφωνο[/quote']

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά, με αυτά που ισχυριζόσουν τόση ώρα πριν...

Δημοσ.

Τεχνολογικά μου φαίνεται αδύνατο ένα καλώδιο που μεταφέρει ήχο (ρεύμα) και άρα θόρυβο να μπορεί να είναι ταυτόχρονα και κεραία.

Και αυτό γιατί ο θόρυβος απο το ρεύμα που περνά στο καλώδιο και που δεν είναι ομαλός ανάλογα με το τι ακούς, λογικά θα παραμόρφωνε το σήμα της κεραίας.

Τα στερεοφωνικά τότε δεν θα είχαν εξωτερική κεραία αλλά θα χρησιμοποιούσαν τα καλώδια των ηχείων.

Άρα μάλλον το ρόλο της κεραίας τον παίζει η υποδοχή του hands free.

Δεν το ήξερα ωστόσο ότι οποιοδήποτε κομμάτι και αν είναι αυτό του hands free παίζει το ρόλο κεραίας.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος ή όποιος άλλος ξέρει τα περί κεραιών.

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα,τα στερεφωνικα εχουν δικια τους κεραια γιατι δεν υπαρχει λογος για τετοια "πατεντα".Στα κινητα η αποδιαμορφωση και η ενισχυση γινεται απο το κινητο και χρησιμοποειται το καλωδιο ως κεραια λογω του μηκους του,καταλληλου για την ΦΜ ραδιοφωνια

Δημοσ.
Αποτι καταλαβα,τα στερεφωνικα εχουν δικια τους κεραια γιατι δεν υπαρχει λογος για τετοια "πατεντα".Στα κινητα η αποδιαμορφωση και η ενισχυση γινεται απο το κινητο και χρησιμοποειται το καλωδιο ως κεραια λογω του μηκους του,καταλληλου για την ΦΜ ραδιοφωνια

Πολύ λογικό μου ακούγεται αυτό που λες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...