^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 xmmm εγο το διαβασα στην τελευταια σελιδα στην ελευθεροτυπια σημερα, λετε να ναι μουφα και να το βαλανε? Μπααααααααααα αποκλείεται!!!!!! Οτι μαμακια διαβαζουν στο ιντερνετ χορις επιβεβαιοση βαζουνε? Λές?
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Την οποία ο ίδιος δεν απαιτείς απο τον εαυτό σου. Η απρόσεκτη μου προσέγγιση στο παραπάνω άρθρο δεν έχει σκοπό να προκαλέσει τον πανικό, αλλα τη συζήτηση. Μπορεί το ψήσιμο του αβγού να είναι, όντως, τραβιγμένο παράδειγμα, αλλά θαρρώ πως δεν είμαι ο μόνος που όταν μιλάει πολλή ώρα με το κινητό "κολλημένο" στο αφτί, μετά νιώθει την περιοχή εκείνη πιο ζεστή από το υπόλοιπο σώμα. Δεν προέτρεψα κανένα να βράσει έτσι αβγό ή να σταματήσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία.
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ...αλλά θαρρώ πως δεν είμαι ο μόνος που όταν μιλάει πολλή ώρα με το κινητό "κολλημένο" στο αφτί, μετά νιώθει την περιοχή εκείνη πιο ζεστή από το υπόλοιπο σώμα. Ενω όταν μιλας στο σταθερό δεν είναι ζεστό το αυτί? Το οτι έχεις κάτι κολημένο στο αυτί για 10 λεπτά ειναι άσχετο μάλλον. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο, δεν είναι όμως μόνο τα κινητά που εκπέμπουν ακτινοβολία αλλά και οι παντόφλες! Δοκιμάστε να κρατήσετε κολημένη στο αυτί σας για 10 λεπτά μια ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα δείτε πως το αυτί θα είνια ζεστό μετά τα 10 αυτά λεπτα, σαν να μιλάγατε σε κινητό δηλαδή. ---------> οι παντόφλες μπορούν να βράσουν αυγά.
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δοκιμάστε να κρατήσετε κολημένη στο αυτί σας για 10 λεπτά μια ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα δείτε πως το αυτί θα είνια ζεστό μετά τα 10 αυτά λεπτα, σαν να μιλάγατε σε κινητό δηλαδή. το θεωρώ απίθανο. η παντόφλα δηλαδή μεταδίδει θερμότητα;
Luxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 εγω παντως που καθομαι 7 ωρες την ημερα στον υπολογιστη και διπλα απο το κεφαλι μου να ειναι ανοικτη η 27' τηλεοραση, με πιανουν τρελοι πονοκεφαλοι!!!
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Ενω όταν μιλας στο σταθερό δεν είναι ζεστό το αυτί? Το οτι έχεις κάτι κολημένο στο αυτί για 10 λεπτά ειναι άσχετο μάλλον. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο' date=' δεν είναι όμως μόνο τα κινητά που εκπέμπουν ακτινοβολία αλλά και οι παντόφλες! Δοκιμάστε να κρατήσετε κολημένη στο αυτί σας για 10 λεπτά μια ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα δείτε πως το αυτί θα είνια ζεστό μετά τα 10 αυτά λεπτα, σαν να μιλάγατε σε κινητό δηλαδή. ---------> οι παντόφλες μπορούν να βράσουν αυγά.[/quote'] Επίσης η γή έχει σχήμα μπανάνας και οι κύστες των προβάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πρόβλεψη σεισμών (monty pythons). Σε μελέτη του πολυτεχνείου το συμπέρασμα ήταν οτι μετά απο εκτεταμένη χρήστη του κινητού ζεσταίνεται η περιοχή του εγκεφάλου κατα περίπου μισο βαθμό, χωρίς να αποφανθούν αν αυτό προκαλεί προβλήματα υγείας. Παν μετρον άριστον , λοιπον.
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Παν μετρον άριστον , λοιπον. H μαγική κουβέντα...
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Σε μελέτη του πολυτεχνείου το συμπέρασμα ήταν οτι μετά απο εκτεταμένη χρήστη του κινητού ζεσταίνεται η περιοχή του εγκεφάλου κατα περίπου μισο βαθμό' date=' χωρίς να αποφανθούν αν αυτό προκαλεί προβλήματα υγείας. Παν μετρον άριστον , λοιπον.[/quote'] Ποιά μελέτη είναι αυτή και απο ποιό πολυτεχνείο?
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μετσοβειο Εχω δει ΜRI στο μαθημα της Βιοιατρικης με εγκεφαλο ψηλο κοκκινο και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ μηδαμινη περιοχη για χρηση χαντς-φρι(οχι μπλου τουθ,χαντς φρι)
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Τι σχέση έχει η MRI με κινητό? Το θέμα είναι τι έλεγε η έρευνα, αν υπαρχει.
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Ποιά μελέτη είναι αυτή και απο ποιό πολυτεχνείο? ΕΜΠ. Είχα δει την παρουσίαση κάπου στην ΝΕΤ. Δεν θυμαμαι τον καθηγητή.
Kandinsky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Το ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά δεν είναι αθώες δεν είναι νομίζω και τόσο πρωτάκουστο και ασχέτως αν τα όσα ανέφερε ο φίλος είναι hoax (και παρεμπιπτόντως δεν έκανε και κανένα έγκλημα ο άνθρωπος, αν σκεφτούμε τί παπαροπαπαριές γράφονται εδώ μέσα και δεν ενοχλείται κανείς) δε νομίζω ότι πρέπει να ψάξει και πολύ κανείς τις αιτίες γιατί έχουν αυξηθεί οι καρκίνοι και όλα αυτά του είδους τα προβλήματα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Τι σχέση έχει η MRI με κινητό? Το θέμα είναι τι έλεγε η έρευνα, αν υπαρχει. ΜRI εγκεφαλου μετα απο χρηση κινητου (και με χρηση μεθοδου ΡΕΤ)
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Χωρίς πλάκα η απορία μου ειναι αν με το πείραμα με την παντόφλα η MRI θα έδειχνε κάτι διαφορετικό. Πως αποκλείστικε απο την εργασία η επδραση της εγγύτητας στο δέρμα ώς παράγων θερμότητας (άσχετης με ακτινοβολίες κλπ) και με ποιά μεθοδολογία?
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Χωρίς πλάκα η απορία μου ειναι αν με το πείραμα με την παντόφλα η MRI θα έδειχνε κάτι διαφορετικό. Τι σχέση έχει η τοπική θέρμανση λόγω έλλειψης εξαερισμού με την ενεργειακή θέρμανση των κυττάρων του εγκεφάλου λόγω ακτινοβολίας; Αν κολλήσεις μια παντόφλα στους -20 στο αυτί σου δεν θα ζεσταθεί το αυτί σου καθόλου. Αν μιλησεις ομως στο κινητό ο εγκεφαλός σου θα ζεσταθεί μια χαρά. Πως αποκλείστικε απο την εργασία η επδραση της εγγύτητας στο δέρμα ώς παράγων θερμότητας (άσχετης με ακτινοβολίες κλπ) και με ποιά μεθοδολογία? Μπορείς να βρείς την μελέτη και να την αμφισβητήσεις. Αυτος που μίλαγε στο κινητό στο πείραμα είναι απαραίτητο να κολλήσει το κινητο στο αυτί του με logo? Εγώ ποτέ δεν το κολλαω, το κρατάω σε μια απόσταση 2-3 εκατοστών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.