JIM80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Καλημερα σας θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει για το tv-tuner LIVEVIEW PCI TRIO DVBS/DVBT+ANALOG LR319STA.Εχω κανει μια ερευνα αγορας και κατεληξα συγκεκριμενη καρτα.την ειδα στο e-shop.Πηρα τηλ. να την παραγειλω και στην ερωτηση αν υπαρχει τυχον ασυμβατοτητα με το chipset της intel 865PE,μου ειπε οτι υπαρχει ασυμβατοτητα με καποια της σειρας 9.μη θελοντας να πεταξω τα χρηματα μου,αρχισα ψαχνω σε φορουμ,σαιτ,κλπ.εστειλα τεσσερα e-mail στην τεχνικη υποστηριξη της lifeview.Mου απαντησαν μετα απο 12 ημερες,οτι δεν υπαρχει προβλημα.Ομως στα φορουμ διαβαζα ,οτι εχει διαφορα αρκετα προβληματα.Παρακαλω οποιος την εχει χρησιμοποιησει η ξερει κατι η εχει να προτεινει κατι αλλο ας γραψει.Ευχαριστω.
darkled Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η καρτουλα παιζει μια χαρα στο αναλογικο και το ψηφιακο. Το δορυφορικο δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Ολα τα λευτα το PIP.
JIM80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Με τι συστημα την χρησιμοποιηεις? Το δικο μου αποτελειται απο asus P4P800SE (865PE).ati radeon 9550 sta 256mb,1,25gb ram sta 333.Παιζει καποιο ρολο στην αποδοση του tuner?Επισης σαν χρηστης δεν ειμαι πολυ καλος.ακουσα για drivers ψαγμενους κλπ.Θα εχω καποια δυσκολια στα settings?οταν την αγορασω μπορω να απευθυνθω σε εσενα Darkled για τυχον βοηθεια?αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω παρακαλω ενημερωστε με.ευχαριστω.
darkled Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Η καρτα παιζει στο Home Cinema μου, σε εναν AMD Socket A γιρο στα 2.5Ghz, δε θυμαμαι τι mobo εχω ακριβως. Με μια Ati AIW 9800 pro & 1GB Ram η lifeview αναλαμβανει το δευτερο και τριτο tuner. Ολα αυτα σε win Xp MCE 2005. H ΑΤΙ παιζει το 1 tuner σε MCE ενω η lifeview παιζει με το δικο της software (δεν εχει για MCE, Ετσι και αλλιως που να κανουν τα MCE τα pip και τα αλλα) Με προβολη στις 110 inches η Lifeview εχει λιγο καλυτερο σιμα απο την ATI. Δεν γνωριζω τιποτα για "ψαγμενους" drivers. Εμενα επαιξε σχεδον αυτοματα με τους τελευταιους drivers απο το site της με ελαχιστες ρυθμισεις στα setings. Και μην ξεχασω οτι ο ηχος περναει μεσα απο την pci οποτε με καλη καρτα ηχου τον κανεις οτι θελεις πχ. 5.1 live!! Σε λογικα πλαισια μπορω να σε βοηθισω. Την ειχα παρει απο ram shop στουρναρης πιο φτηνα απο e-shop.
JIM80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια Darkled.θα την αγορασω και θα σου γραψω τα νεα.
JIM80 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλησπερα.Τελικα πηρα την καρτα.Την εβαλα πανω.Προσπαθουσα να την κανω να δουλεψει περιπου 9 ωρες.Τελικα το προβλημα ηταν οτι ειχε προβλημα η κεραια του δωματιου που μενω (ειμαι για δουλεια σε ενα νησι),παρολο που με διαβεβαιωναν για το αντιθετο.Οποτε θα κανω υπομονη μεχρι να γυρισω στην Αθηνα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες Darkled.
JIM80 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Γεια και παλι φιλοι μου.Τελικα λογω των συνθηκων αναγκαστηκα να γυρισω Αθηνα.Τα καλα νεα ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΑΡΤΑ.Ολα καλα.Χρησιμοποιω το ραδιο και την αναλογικη τηλεοραση.Δοκιμασα να πιασω ψηφιακη με την κεντρικη κεραια αλλα δεν καταφερα να βγαλω σημα.Παρατηρησεις:Οταν γινεται η παραμικρη χρηση του επεξεργαστη χαλαει ο ηχος αναλογος ποσο της εκατο(συνηθως πανω απο το 8%) χρησιμιποιηται και κοντα στην φουλ χρησιμοποιηση του κολαει και η εικονα λιγο.Το παρακολουθω απο το task manager.Επισης αν κανεις scan η αλλες ρυθμισεις μετα μερικες φορες ακουγεται ενα μικρο αλλα σταθερο συριγμα.Το οποιο σταματα καναντας επανεκινηση στον υπολογιστη.Η μεγιστη αναλυση οθονης ειναι 720*576.Στην full screen λειτουργια κατα την γνωμη μου ηθελε κατι παραπανω.Αυτα για την καρτα.Για οτι νεοτερο θα σας γραψω.Ευχαριστω.
Jos3ph Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Επειδή την έχω και εγώ πρέπει να πω ότι η ανάλυση είναι αυτή που παίρνει απο το σήμα και προς το παρόν δεν κάνει upscale σε full screen κάτι που δεν το κάνει καμία κάρτα , τουλάχιστον απο όσο έχω ακούσει ... Εγω δουλευω αναλογική , ψηφιακή , ραδιόφωνο, ενώ την δευτέρα ή την τετάρτη πιο πιθανό θα φέρω τεχνικό να στήσει το πιάτο, για να δω τι παίζει και δορυφορικά ...
pirates4ever Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Καλημέρα παίδες!Ψάχνω την κάρτα στο site του e-shop και δεν τη βρίσκω.Έχει και δορυφορικό σήμα ή μόνο ψηφιακό και αναλογικό;Γιατί αν έχει και τα τρία είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή......
mtaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Η κάρτα είναι TRIO που σημαίνει ότι δέχεται ψηφιακό - αναλογικό - δορυφορικό σήμα. Στο eshop http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.702244 Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ.
Jos3ph Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 4 πράγματα κάνει , ψηφιακό και αναλογικό επίγειο , ψηφιακό δορυφορικό και αναλογικό FM ... χαίρομαι κυρίως το δορυφορικό κομμάτι , τα υπόλοιπα τα έχω παραμελήσει λίγο ... Εαν έπαιρνα τώρα ξανά , θα έπαιρνα Skystar 2
Melven Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 thn exwkai egw ti sigekrimeni kartoula edw kai 10 meres apo eshop. stin arxi me to pou etrexa to software tis,crashare me ti mia.ekana update stous teleytaious drivers apo to site tis kai doulepse mia xara.yparxoun 3 pragmatakia pou me ksenerwnoun, 1) einai oti den mporeis sta analogika kanalia na kaneis manual scan.dld yparxoun ta kanalia san presets mono.exei peripou 65 proka8orismenes syxnotites na epilekseis.etsi kai to kanali den peftei se ayti ti sixnotita den mporeeis na kaneis ligo psaksimo wste na to vreis.vevaia exei ta perisotera,dld mono kati akyra kanalia teleiws eiani pou den perilamvanontai opote dax..ti palevw. 2)enw h lipsi einai poly kali stin poiotita,me to pou pataw ena klik wste px na anoiksw ena para8iro firefox i estw windows explorer tote exei fovera kolimata kai pezei kai o hxos ktl....dld einai na vlepeis kai na min kaneis tpt allo,kolaei fovera.isws ftaei vevaia to pc mu kai mono ayto de to kserw,exoun kai alloi to idio provlima?kai fisika de to sizitw gia na kanw record...ekei g@mitai o dias..ousiastika de grafei tpt....kolaei afantasta eikona kai hxos.. 3)exw mia psiloarxaia kartasoundblaster pci 512 me 4.1 hxeia kai pezei mono sta 2 hxeia kai oxi sta 4 alla dax de kegomai kai poly. to systima mou einai athlon xp @2500+ me 1gb ram kai mobo de 8imamai..oxi tpt idaitero.pantws apo tin ali vdomada 8a ti valw panw se ena neo core 2 duo pou pira kai elpizw na min exw to provlima me to pou anoigw ena alo para8iro na kolane ta panta..
Jos3ph Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δεν χρησιμοποιώ το software της Lifeview , αλλα ανεξάρτητα ( λειτουργούν πολύ καλύτερα ) όπως το Dscaler και το progdvb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.