Theoxaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Έχω Ubuntu 6.06 Dapper Drake και θέλω να εγκαταστήσω κάποιο Mail Notifier κυρίως για χρήση του Gmail. Έχετε κάποια πρόταση; PS: Είχα δει σε κάποιες ταινίες, όταν ερχόταν email άνοιγε ένας φάκελος και έβγαινε ένα γράμμα που περιείχε το περιεχόμενο του email. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου νομίζω ότι έτρεχε MacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δοκίμασε το Mail notification. Πολύ καλό, ιδίως αν χρησιμοποιείς GNOME. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Αν χρησιμοποιείς firefox δοκίμασε το gmail notifier,θα σε βολέψει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 PS: Είχα δει σε κάποιες ταινίες, όταν ερχόταν email άνοιγε ένας φάκελος και έβγαινε ένα γράμμα που περιείχε το περιεχόμενο του email. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου νομίζω ότι έτρεχε MacOS. Φιλε μου, απο ταινιες που δειχνουν υπολογιστες ολα να τα περιμενεις! Απο guis που καθε φορα που ανοιγεις ενα παραθυρο κανει και ενα μπλιπ μεχρι 'τον επικινδυνοτερο hacker in the us' που κανει το απολυτο trojan με 1024 bit encryption κτλ κτλ. Ετσι κι αλλιως ομως εγω δεν θυμαμαι ποτε να εχω δει κανενα αληθινο λειτουργικο συστημα η προγραμμα, δειχνουν πραγματα που δεν εχω ξαναδει ποτε μου, μαλλον λογω copyrights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.