Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα RAR αρχείων?

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει ένα σωρό RAR αρχεία από rapidshare (χάρηκα και γω με τον premium account) και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι τα περισσότερα είναι κλειδωμένα με κωδικό. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να σπάσω τον κωδικό ή πάνε τόσα GB χαμένα?

Δημοσ.

Στη θέση σου δε θα σπαταλούσα το χρόνο μου σε password crackers. Συνήθως θα έχεις την επιθυμητή απάντηση βάζοντας το filename του rar αρχείου ακριβώς ως έχει (μαζί με την κατάληξη) και προσθέτοντας ένα rapidshare (χωρίς να είναι πάντα κι απαραίτητο) στο Google. Στα links που θα σου βγάλει, πιθανότατα θα βρεις τον κωδικό.

Δημοσ.

Oute egw na sou proteina password cracker.. kalitera na arxiseis na dokimazeis kwdikous.. sini8ws oi kwdikoi einai to onoma tou site sto opoio vrikes to link gia to arxeio i to onoma tou atomou pou to anevase sto rapidshare.

Δημοσ.

Χμ... Μπήκα στο site και σε μερικά δίνει password, όντως.

Παρόλαυτά, υπάρχει και κανένας pass-cracker, απλά για να τον έχω υπόψη μου άλλη φορά?

Δημοσ.

Αν θες να περιμένεις μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες (για να μην πω και χιλιάδες) ώρες, για οποιονδήποτε κωδικό που ξεπερνά τα 4 ψηφία και περιλαμβάνει απλώς κεφαλαία/μικρά/αριθμούς, μπορείς να γράψεις απλώς "rar password cracker" στο Google και να δοκιμάσεις τα πρώτα προγράμματα.

Edit:

Το Rar Password Cracker 4.12 που προτάθηκε και είναι το πρώτο αποτέλεσμα που παίρνεις σε σχετική αναζήτηση, εκτίμησε πως χρειάζεται 131 ώρες σε έναν AMD 4200+ dual core για την εύρεση ενός 3ψήφιου κωδικού με χρήση κεφαλαίων/μικρών/αριθμών. Βγάλε τα συμπεράσματά σου... ;)

Δημοσ.

Aν το pass είναι μικρό(σπάνια)ίσως να κάνεις δουλειά,αλλιώς θα πρέπει να έχεις ένα πισί να δουλεύει για μέρες για κάθε αρχείο...

Η λύση είναι σε ένα .txt να γράφεις το pass για να μην ψάχνεις.

Δημοσ.
Έχω κατεβάσει ένα σωρό RAR αρχεία από rapidshare (χάρηκα και γω με τον premium account) και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι τα περισσότερα είναι κλειδωμένα με κωδικό. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να σπάσω τον κωδικό ή πάνε τόσα GB χαμένα?

passware kit απλό και τάχιστο ! ξεκλειδώνει απο rar αρχεία εως windows and office keycode !!!!

Δημοσ.
Αν θες να περιμένεις μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες (για να μην πω και χιλιάδες) ώρες' date=' για οποιονδήποτε κωδικό που ξεπερνά τα 4 ψηφία και περιλαμβάνει απλώς κεφαλαία/μικρά/αριθμούς, μπορείς να γράψεις απλώς "rar password cracker" στο Google και να δοκιμάσεις τα πρώτα προγράμματα.

Edit:

Το Rar Password Cracker 4.12 που προτάθηκε και είναι το πρώτο αποτέλεσμα που παίρνεις σε σχετική αναζήτηση, εκτίμησε πως χρειάζεται 131 ώρες σε έναν AMD 4200+ dual core για την εύρεση ενός 3ψήφιου κωδικού με χρήση κεφαλαίων/μικρών/αριθμών. Βγάλε τα συμπεράσματά σου... ;)[/quote']

Vrika bruteforce cracker pou spaei 12 psifio kodiko me simvola kai gramata kai apolla (egw ton evala) se 2mins. Tora den thimame to onoma tou kai eimai stin douleia. me tin proti eukairia tha sas to pw.

***Periergo e? kai egw sto teleutaio bruteforce pou eixa dokimasei eknae 2 meres gia 6psifio kodiko me ta idia haraktiristika kai cpu usage 100%.Prin dokimasw auto pou sas lew den to pisteua afou den eixe logiki.Den kserw pos douleuei alla mou espase 4 rar pou eftiaksa monos mou me diaforetikous kodikous halara mesa se 10 mins max***

episeis 4 psifio me kefalea mikra kai arithmous einai 58^4 sindiasmei kai oi 131 ores mou fenontai polles.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...