Προς το περιεχόμενο

Topothetisi sklirou esoterika?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skeftomai na paro ena sata controller epeidi i mobo mou einai palia kai den exei tis aparaitites ipodoxes.Exo idi dio idious maxtor sata,alla tous aksoiopoio meso external case.

I karta pou vrika sto eshop einai ayti.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.801114

Alla oi ipodoxes apo oti fenete einai esoterikes,ara prepei kai oi diskoi na topothetithoun mesa sto tower.

Pos tha to katafero ayto,apo tin stigmi pou exo idi xrisimopoisei ta sirtaria gia 2 dvd-rom kai 2 pata sklirous?

Δημοσ.

Εξαρτάται από το κουτί σου. Εγώ πχ πήρα ένα cage για σκληρούς και το έβαλα στο πάτο του κουτιού μου. Έντυσα την κάτω του μεριά με ύφασμα για να απορροφά τους κραδασμούς και το σταθεροποίησα με tie-rap. Είναι θέμα χώρου και φαντασίας.

Δημοσ.
Εξαρτάται από το κουτί σου. Εγώ πχ πήρα ένα cage για σκληρούς και το έβαλα στο πάτο του κουτιού μου. Έντυσα την κάτω του μεριά με ύφασμα για να απορροφά τους κραδασμούς και το σταθεροποίησα με tie-rap. Είναι θέμα χώρου και φαντασίας.

Χωρίς παρεξήγηση, απλά επειδή μ' αρέσει η ορθογραφία: tire-up :)

Φίλε therock αν έχει χώρο το κουτί σου για ένα HDD Cage μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Aytin tin stigmi den mou einai eykolo na ton anoikso.Otan to anoikso omos tha postaro photos.

Exete kana link apo hdd case,oste na do peripou poso einai,kai na ipologiso sto peripou an xoraei?

Δημοσ.
Χωρίς παρεξήγηση' date=' απλά επειδή μ' αρέσει η ορθογραφία: tire-up :)

Φίλε [b']therock[/b] αν έχει χώρο το κουτί σου για ένα HDD Cage μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό που ζητάς.

offtopic: Το σωστό είναι tie wrap

ontopic: θα συμφωνήσω με τους παραπάνω...

Δημοσ.

Καλησπέρα……..

Φίλε therock έκανα και εγώ κάτι περίπου αντίστοιχο με σκληρό δίσκο πριν 6 μήνες σε ένα από τα pc μου, καθώς δεν υπήρχε η κατάλληλη θέση για να τοποθετηθεί μέσα στο case και έτσι τον έβαλα στο πάτωμα του κουτιού.

Και από τότε δουλεύει μερόνυχτα απροβλημάτιστα.

Να και το ποστ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131323 ,

που είχα κάνει για να πάρεις μερικές ιδέες!

Αυτά …

Δημοσ.

Μπορείς να βρείς πολύ φθηνές προεκτάσεις και να μπεί ο δίσκος στην θέσεις για τα σιντί του κουτιού σου. (μεταλλικές προεκτάσεις που βιδώνουν στο πλάι του δίσκου)

Μπορείς να βρείς (ακριβότερα βέβαια) κουτιά για δίσκους που μπαίνουν στις θέσεις για τα σιντί... (είτε με πάνελ μπροστά, είτε για ψύξη του δίσκου, υπάρχουν πολλά)

Μπορείς να ακουμπήσεις τον νέο δίσκο στο πάτωμα του κουτιού (αρκεί να μην μετακινείς το κουτί συνέχεια εν ώρα λειτουργίας)

Μπορείς να ακουμπήσεις τον δίσκο στο πάτωμα και να το δέσεις με κάποιον τρόπο (με πλαστικά δεματικά (tie wrap), με σύρμα, με ότι βρεις.)

Ότι και να κάνεις δεν θα έxει πρόβλημα.

Use your imagination... ;)

Δημοσ.

Miso guys tha anevaso photos se ligo.Pros ton paron omos na anafero pos tin patisa.Eixa parei mia thiki eksotriki gia sata,i opoia nomiza pos sindeetai me usb,alla telika sindeetai esoterika me sata.Milao gia aytin.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650515

An eperna kai tin karta pou anefera sto proto post,doulevei,alla to thema einai pos ithela na tin thiki gia na mporo na metafero ton skliro kai na ton xrisimopoio kai sto laptop,distixos omos tin patiso,den mporo na katalavo pos mou ksefige kai den proseksa ti elege!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...