Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PC στο boot στην πρωτη οθόνη

tempeliss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Η/Υ ο οποιος οταν τον ανοιγω,αλλοτε δείχνει μαυρη οθόνη και δεν κανει τπτ,αλλοτε παει να διαβασει την μνημη και κολλάει,μετα απο ρεσταρτ διαβαζει τη μιση μνημη,μετα απο ρεσταρτ διαβάζει ολη την μνημη και κολλαει στο διαβασμα αν υπαρχουν σκληροι κτλ.Ρεστρατ ξανα απο την αρχή.Δοκιμασα τα παντα χωρις σκληρους συνδεμενους και cd-rom,μοντεμ και καρτα δικτύου αλλα παλι τα ίδια.τι μπορει να φταίει τελικά....καμια βοήθεια???

Δημοσ.

akou ti tha kaneis tha valeis gia proti fora mono ton kirio skliro sou me windows kai mia ram diladi me alla logia ta vasika gia na xekinisei o ipologistis an deis oti tin proti fora ola vainoun kalos sinehise kai vale mia alli ram (horis na vgaleis autin pou evales an eheis kai deuteri giati den ksero ti eheis kai ti den eheis) kane mia epanekinisi an ola pane kala vale deutero skliro diladi vaze siskeues mehri na tin patheis kai na deis oti kolaei ekei pou kolise einai i provlimatiki siskeui sou pou molis evales tora an sou to kanei apo tin arhi mallon einai trofodotiko i motherboard i kai cpu toyte prepei na to pas se mastora.

Δημοσ.

Σε μαστορα που πηγα ρώτησα (οχι multirama,plaisio), μου ειπε οτι ειναι απο κατι πυκνωτες που εχει η mobo πανω και εχω σκασει-καταστραφει.Οντως υπαρχουν κατι πυκνωτες που δεν ειναι στα καλα τους (ο ενας εχει ενα κιτρινο πουρι απο πανω και κατι αλλοι σαν να φουσκωσαν).Αυτος μειπε οτι απο κει προκαλειται,γιατι το εχει ξαναδει και σε αλλες Mobo.Αλλα θα την δω και ετσι την δουλεια οπως μειπες μπας και ειναι τπτ αλλο.ευχαριστω φιλος!!!!!

Δημοσ.

αν εχεις δυο ram βγαλε τη μια και δοκιμασε να ξεκινησεις το pc μονο με τη μια

αν δε γινει κατι αλλαξε θεση στη ram πανω στη mobo

στη τελικη κανε ενα reset του cmos απο τη μητρικη μηπως εχει φαει κανενα υπερχρονισμο η ραμ και δε τον σηκωνει

Δημοσ.

mou myrizei epeksergastis edo pera... sto epomeno bootarisma mpes sto bios (an prolaveis prin kolisei) kai des thermokrasies systimatos. Poly pithano na min psixetai to cpu sou

Δημοσ.
Σε μαστορα που πηγα ρώτησα (οχι multirama,plaisio), μου ειπε οτι ειναι απο κατι πυκνωτες που εχει η mobo πανω και εχω σκασει-καταστραφει.Οντως υπαρχουν κατι πυκνωτες που δεν ειναι στα καλα τους (ο ενας εχει ενα κιτρινο πουρι απο πανω και κατι αλλοι σαν να φουσκωσαν).Αυτος μειπε οτι απο κει προκαλειται,γιατι το εχει ξαναδει και σε αλλες Mobo.Αλλα θα την δω και ετσι την δουλεια οπως μειπες μπας και ειναι τπτ αλλο.ευχαριστω φιλος!!!!!

Kala an exeis fouskomenous kai kitrinismenous piknotes sigoura einai i mitriki sou.Sinithos fouskonoun opos to kameno plastiko, paramorfonete kai den einai pleon gialistero to plastiko pou tis perivali, episeis apo tin panw pleura pou vlepeis metalo kitrinizoun/maurizoun kai kamia fora anoigoun san louloudi.An exeis tpta tetoio min ksananikseis to PC sou mexri na antikatastiseis to mobo sou giati iparxei mia sovari pithanotita na pigenei parapano reuma sto CPU kai na klinei logo iperthermansis i na se sozei to trofodotiko sou pou "vlepei" kapoia diaroi apo ekei.Allakse mobo prin sou kaei tpta allo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...