Προς το περιεχόμενο

Firmware για DVD THOMSON DTH255E

Georgema

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως υπάρχει το firmware γιά ελληνικούς υπότιτλους γιά το THOMSON DTH255E?

Βρήκα γιά το 252 αλλά δε νομίζω ότι του κάνει.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αποσυμπιεζεις και γραφεις το .iso, σε ενα επωνυμο CD-RW δισκακι...

...επιλεγεις finalize και μολις τελειωσει...

...το βαζεις στον player να το διαβασει...

Μολις το διαβασει θα ανοιξει το συρταρακι...

Βγαλε το δισκακι και ασε το συρταρακι ανοιχτο...

Θα κλεισει μονο του μολις τελειωσει η αναβαθμιση...

• 4 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση στο firmware του Thomson DTH255E με αυτό του DTH252Ε και είναι όλα ΟΚ, όσον αφορά την αναγνώριση των Ελληνικών υπότιτλων, το πρόβλημα είναι οτι πλέον δεν λειτουργεί το card reader μιας και το DTH252Ε ΔΕΝ εχει card reader...:-( :-( :-(

Μήπως υπάρχει firmware update για το Thomson DTH255Ε που να υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους και να λειτουργεί και το card reader?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα ισχυει αυτο με το card reader?Σκεφτομαι να κανω κι εγω την αναβαθμιση για τους υποτιτλους αλλα αμα ειναι να χαλασει το card reader δεν λεει.

Βρεθηκε μηπως τιποτα καλυτερο η εστω κατι που να ξαναφτιαχνει το card reader ?

Δημοσ.

Tελικα την εκανα την υπο-αναβαθμιση (χαρη στο Zavlaka) και ολα καλα.Παντως Venumis καντο κι εσυ.Ετσι κι αλλιως ο card reader ειναι υ-περ-βο-λι-κα αργος για να τον χρησιμοποιησεις.Δεν αξιζει καθολου.Καλυτερα να γραφεις οτι φωτο/βιντεο θελεις σ ενα σιντι και να τα διαβαζει απο΄κει.

Δημοσ.
Paidia katevasa to arxeio to aposibiesa kai vrika ena arxeio bin kai oxi iso.Kai mhrws kseretai an leitourgei kai sto 262e

Ποσες φορες το αποσυμπιεσες?

Οχι...πιθανοτατα δεν κανει για το 262...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...