or1onas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Οπως και να εχει συμφωνω 1000% οτι η Sybex εχει κορυφαια βιβλια (Todd Lamle νομιζω; ) Symfwnw apolytws mvar. Diabazw th 5th edition tou CCNA k pragmatika einai exairetikos...Baltou mono allo ena 'm' sto epwnymo (lammle).
Dangelo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 exete kanena link gia ta CCNA kai gia ta laek? me endiaferoun poli....
nikosdimos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Για το CCNA και το ΛΑΕΚ θα ήθελα και εγώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Αν ξέρει κάποιος ας δώσει κανένα link
strassenmeister Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 link σχετικο δεν εχω,αλλα αν ρωτησετε το λογιστηριο της εταιρειας σας θα ξερουν να σας πουν.Νομιζω δικαιολογει το 40% της συνολικης τιμης.
mvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 παμε παλι το ΛΑΕΚ ειναι ενας λογαριασμος στον οποιο καταβαλουν τον οβολο τους ολες οι εταιρειες ανεξαρτητως. Εφοσον θελει καποια να στειλει εναν υπαλληλο της για σεμιναρια οπως το CCNA, μπορει να παρει ολα τα χρήματα ή ενα μεγαλο μερος αυτων πισω απο το ΛΑΕΚ..Ουσιαστικα περνει πισω οτι εδωσε (σιγα μη βαλει χερι στα λεφτα του κρατους ) Επειδη η συνεισφορα στο ΛΑΕΚ για καθε εταιρεια εξαρταται απο το ποσους εργαζομενους εχει (οσο περισσοτερους εχει τοσο περισσοτερα χρηματα θα δινει στο ΛΑΕΚ) η ιστορια με τη χρηματοδοτηση αξιζει μονο εαν δουλευετε καπου με αρκετους υπαλληλους..ΠΧ σε εταιρειες με 2-3 υπαλληλους μην περιμενετε να γλυτωσετε πολλα (καπου στα 100ευρω νομιζω)
Rabican Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 φιλε μανωλη ποιον εχεις instructor στην ενωση???εκει εκανα και εγω και ξερω ολους τους καθηγηταδες!!!
Rabican Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 αναφορικα παντως γιαυτο που ειπωθηκε για την ΕΑΕ και τα σεμιναρια CNAP, θεωρω οτι ειναι λαθος να λεμε πως επειδη ειναι 9 μηνες δεν αξιζουν. αρκει να σκεφτειτε οτι η EAE διαθετει το διπλασιο bundle απο αυτο που οριζει η cisco για τα σεμιναρια της, μονο και μονο για να μπορουν ολοι οι μαθητες να εχουν τα δικα τους μηχανακια (ειτε λεγονται router, ειτε switch ειτε οτι αλλο χρειαζεται). σε μια ταξη 11 ατομων που εκανα ειχαμε 11 router και 10 switch, αν μη τι αλλο μπορουμε να στησουμε αρκετα συνθετες συνδεσμολογιες, πολυ πιο ενδιαφερουσες απο αυτες που υπαρχουν στα labs του curriculum, για να δουμε συμπεριφορες σε routing protocols κλπ..
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 endiaferouses plirofories oles autes ego den eimai se kapia eteria,tora teliosa to iek,kai ektos epidh asxoloume monos mou me episkeytes ypologistwn kai ktlp mou aresoun para poly ta diktia kai thelw na apokthsw oso to dhnaton perisoteres gnwseis thelw dioti me diktia thelw na asxolithw sto mellon an mporousa na douleueuw kai se mia eteria tautoxrona me to ccna gia na apokthsw kai emphria kala tha htan alla einai ligo diskolo
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Kυνηγησε το φιλε μου.Προσπαθησε να ξεκινησεις το CCNA και ψαχνε παραλληλα για δουλεια στο τομεα.Θα τα καταφερεις.
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 παντως το CCNA θα το χαρακτηριζα παιδικη χαρα σε σχεση με το CCNP!!!
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 170 ευρω κομπλε, και αν παρεις το voucher exam τοτε πεφτει στα 135 ευρω.
strassenmeister Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 παντως το CCNA θα το χαρακτηριζα παιδικη χαρα σε σχεση με το CCNP!!! To οποιο CCNP θα το χαρακτηριζα νηπιαγωγειο σε σχεση με το CCIE..!!
binary_dreamer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 φίλε Rabican από που μπορούμε να πάrουμε το voucher exam? μιας και χρειάζεται να το ξαναδώσω, αφού έχει λήξει το δικό μου.
or1onas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Basika ti einai auto to voucher exam? Aplh ekptwsh? K pws to pairneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.