SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Kalispera epidh thelw na apokthsw perrisoteres gnoseis sta diktya kai apokthso kai kapies pistopiheis theorisa oti einai mia sosth arxh na arxiso apo to ccna meta kai apo parotrhsh kai apo filous,kai fisika epidh h ypografh sisco exei megalh anagnorish grafthka sthn ellhnoamerikaniukh enosh gia ta mathimata tou oktomvriou tha ithela na kanw 2 erwthseis 1. pisteuete oti einai kalh arxh na arxiseis me to ccna ?? (kathoti skeftomai gia ccnp meta an fisika ta paw kala ) 2.einai diskolo san diploma to ccna na to apokthseis? fisika thelei diavasma kai exaskhsh. euxaristw gia ton xrono sas
mvar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 καλο ειναι το CCNA αλλα εκανες μεγαλο λαθος που πηγες στην ελληνοαμ. ενωση καθως τα μαθηματα κρατανε 1 ολοκληρο χρονο.. Αντε στην New Horizons που ειναι 2 βδομαδες και θα ξεμπερδεψεις γρηγορα.. η υλη ειναι σχετικα ευκολη
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 8 mhnes einai vasika.kai epishs den thelw na xemperdeuw grigora thelw na mathw oso to dynaton kalytera (xriazetai fisika kai praktikh exaskhsh)
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στην Ελληνοαμερικανική ένωση και τελειωνω 12 Ιουλίου την 2η Ενότητα του CCNA . Μπορεί να είναι 8 μήνες τα μαθήματα αλλα τα μαθαινεις καλυτερα .Το καλό είναι κάνουμε πολλά εργαστηρια και με λιγο διαβασματακι εισαι καλυμμενος.Αν δεν εχεις εμπειρια απο δικτυα καλυτερα να κανεις 10 μηνες στην ελληνοαμερικανικη παρα να πας 2 βδομαδες στη new horizons.Σε 2 βδομαδες τι να πρωτομαθεις και ποσα εργαστηρια να κανεις?? Οι εγκαταστασεις ειναι αψογες και η αιθουσα που κανουμε εμεις μαθημα να φανταστεις εχει μεσα 14 router cisco και αλλα τοσα switch για πρακτικη εξασκηση .Αυτη τη στιγμη εγω μπορω να μπω σε ενα router και να του αλλαξω τα φωτα με οσες εντολες ξέρω .Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις
Mithrantir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 καλο ειναι το CCNA αλλα εκανες μεγαλο λαθος που πηγες στην ελληνοαμ. ενωση καθως τα μαθηματα κρατανε 1 ολοκληρο χρονο..Αντε στην New Horizons που ειναι 2 βδομαδες και θα ξεμπερδεψεις γρηγορα.. η υλη ειναι σχετικα ευκολη Diafwnw me auti tin apopsi. Prwta ap ola stin New Horizon den kaneis ta vivlia tis Cisco alla tis Nill (an 8umamai kalws) kai auta ta vivlia einai i uli pou dinei i Cisco petsokommeni (ta exw dei), opws to idio isxuei kai gia tis SYBEX tin didaktiki uli. Egw proswpika diavasa monos mou alla imoun se networking perivallon douleias opote kai den itan anagkaio na paw se seminaria. Egw diavasa ta vivlia tis Cisco, filos viadase tin uli tis SYBEX. Apotelesma edwse tin prwti fora kai kopike gia 2 monades (kanena 8ema ws edw), alla otan to suzitisame meta mou eipe akrivws auto. Telika an diavazeis apo SYBEX pas na dwseis me arista to 851 (me vasi to 849 kai arista to 1000) kai apo tin idia mera arxise na diavazei tin uli pou edine i Cisco. De lew swnei kai kala pare ta vivlia tis Cisco, alla apla skefteite oti einai certification tis Cisco, i idia i Cisco eklegei tin uli kai tis erwtiseis (asxeta pou den kanei manage auti to certification test) pws einai dunaton na min einai i uli pou proteinei i Cisco i pleon enimerwmeni. En telei to CCNA einai mia kali arxi (kai i moni oson afora tin Cisco i to CCDA ) mias kai to CCNP exei proapaitoumeno to CCNA kai to CCIE xreiazetai tetoio epipedo gnwsewn pou kanei to CCNP proapaitoumeno (parolo pou den einai). Alli kali arxi einai ta test tis CompTIA ta opoia einai vendor indepented kai exoun para polu kali fimi oson afora to kosmo tou IT.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 aporia...apo $$ afta ti lene? Από λεφτά... Εγω για τους 8 μήνες δινω συνολικά 3300 ευρώπουλα. Εχω αρχισει από 6 Φεβρουαρίου τα μαθήματα και τελειώνω μέσα Δεκεμβρίου περίπου με 2 μήνες διάλλειμα το καλοκαίρι. Υπάρχουν βέβαια και οι εξετάσεις οι οποίες πρέπει να δώσεις Οταν τελειωσεις την 1 και 2 ενότητα δινεις το λεγομενο Intro το οποίο κοστίζει κανα 80άρι νομίζω αλλά εμεις θα δωσουμε γύρω στα 40 επειδη δικαιουμαστε έκπτωση απο τη cisco .Το ιδιο ισχύει και για το τελικό διαγωνισμα το οποιο το δινεις μολις τελειωσεις τις ενοτητες 3 και 4.Βεβαια μπορεις να τα δωσεις ολα στο τελος αλλα δεν θα το προτεινα γιατι πρεπει να κανεις επαναληψη ολες τις ενοτητες . Το καλο είναι οτι όταν τελειωσουμε το CCNA και το παρουμε μας κανουν δώρο ένα τριμηνο σεμιναρίο πάνω σε ασυρματα δικτυα cisco το οποιο κοστιζει 1500 ευρωπουλα.Ειναι καλή φαση. Θέλω να προσθέσω πανω στο θέμα του φίλου Gandalf....εεεε Mithrantir ηθελα να πω ..τα παρακατω για τα δικτυα της Cisco CCNA : Δεν ξέρεις τιποτα CCNP : Νομιζεις οτι τα ξέρεις CCIE : Τα ξέρεις Βεβαια κατσε να παρουμε πρωτα το CCNA και βλεπουμε μετα.Ειναι θέμα χρονου , διαθεσης και χρηματων ( το CCNP πρεπει να εχει γύρω στα 5 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα )
dioptra999 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Απο που μπορώ να μαθω για τις τιμές στα σίγουρα? Μπορείς να πάρεις το 2ο και 3ο χωρίς το πρώτο?
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 ΄Νομίζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο.Παντως ολα τα λεφτα ειναι να παρεις το CCVP ( νομιζω ετσι το λενε ) το οποιο αφορά VoIP Και δεν το εχει κανενας στην Ελλάδα.
strassenmeister Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 ΄Νομίζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο.Παντως ολα τα λεφτα ειναι να παρεις το CCVP ( νομιζω ετσι το λενε ) το οποιο αφορά VoIP Και δεν το εχει κανενας στην Ελλάδα. To εχουν αρκετοι φιλε μου,ακομα και το CCIE voice υπαρχουν καποιοι που το εχουν στην Ελλαδα.Στο επιπεδο professional υπαρχει και το Internetworking και το Security,και το Voice και ολα "κυκλοφορουν" αρκετα αλλα ακομα μετρανε αρκετα στην αγορα.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 euxaristw gia tis plirofories pedia.Ante kalh mou arxh loipon
Yabadabado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 CCNA was and still is the best training in order to be a Network Administrator !
trospe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 CCNA was and still is the best training in order to be a Network Administrator ! Δεν θες μόνο γνώσεις δικτύων για να είσαι Network Administrator. Θες και λίγο παράνοια,και αρκετό αυτοσχεδιασμό.
mvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Diafwnw me auti tin apopsi. Prwta ap ola stin New Horizon den kaneis ta vivlia tis Cisco alla tis Nill (an 8umamai kalws) kai auta ta vivlia einai i uli pou dinei i Cisco petsokommeni (ta exw dei)' date=' opws to idio isxuei kai gia tis SYBEX tin didaktiki uli.Egw proswpika diavasa monos mou alla imoun se networking perivallon douleias opote kai den itan anagkaio na paw se seminaria. Egw diavasa ta vivlia tis Cisco, filos viadase tin uli tis SYBEX.[/quote'] επειδη γνωριζω απο μεσα τι γινεται στην NH γι'αυτο την προτεινα σαν εναλλακτικη Η υλη ουτως η αλλως μετα την αφαιρεση των Appletalk & IPX είναι λιγη, συγκριτικα παντα με τα επομενα σταδια (CCNP κλπ). Εχω δει τα βιβλια της Nill, οντως ειναι πολυ περιληπτικα, ωστοσο απο τη στιγμη που οι ιδιοι ειναι Gold Partners της Cisco δε νομιζω η τελευταια να βαζει ερωτησεις που να μην καλυπτονται απο την υλη της Nill. Οπως και να εχει συμφωνω 1000% οτι η Sybex εχει κορυφαια βιβλια (Todd Lamle νομιζω; ) Το ιδανικο ειναι να μη δωσεις καθολου λεφτα και να διαβασεις μονος σου, ή αν δωσεις να στα καλυψει η εταιρεια σου μεσω του ΛΑΕΚ. Το CCNA ειναι αρκετα ευκολο πλεον, αφου εβγαλαν και τα appletalk & ipx.. Τα 3.000 δεν βγαινουν ευκολα τη σημερον ημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.