Προς το περιεχόμενο

GIA OSOUS EXOYN KANEI ANABATHMISH........

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

skeftomai na allakso m/b kai epexergasti...

exo dio diskous me me kai xp

alazontas mb kai epex. menoun ta os h ftou apo thn arxh ;;<p>[ 27-12-2001: Message edited by: mazda ]<p>[ 27-12-2001: Message edited by: mazda ]</p>

• Super Moderators
Δημοσ.

Να σου πω τι μου συνέβη εμένα; Είχα ένα m/b και έναν PIII - άλλαξα και m/b και έβαλα και P4. Προσπάθησα να κάνω boot από τον δίσκο μου με τα ΧΡ και μου έβγαζαν μπλε οθόνη ότι το σύστημα έχει ιό και να το τσεκάρω ή ότι έχω αλλάξει βασικά στοιχεία του συστήματος και για λόγους ασφαλείας τα Windows δεν μπορούν να ανοίξουν γιατί ενδεχομένως έχει πάθει σοβαρή βλάβη ο υπολογιστής!<p>Έκανα boot με έναν δίσκο με Windows98SE και έβαλα τον δίσκο με τα XΡ ως δεύτερο προκειμένου να αντιγράψω τα έγγραφα/mp3/φωτογραφίες κλπ. Αρνήθηκε να το δει καθώς ήταν άλλου χρήστη (του administrator των Windows XP) και η πρόσβαση απαγορεύεται... frown.gif" border="0 <p>Συμβουλή: Κάνε format στον δίσκο με τα ΧΡ αλλά ΑΦΟΥ αντιγράψεις ό,τι αρχεία έχεις σε άλλον δίσκο ή σε CD-R...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι ρε Γιάννη, έχεις δίκιο, ηλίθιο μου φαίνεται τώρα που το διαβάζω "Κάνε format στον δίσκο με τα ΧΡ αλλά ΑΦΟΥ αντιγράψεις ό,τι αρχεία έχεις..." grin.gif" border="0

Δημοσ.

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ XP, ΑΛΛΑ ΜΕ 98 ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΝ ΒΑΛΩ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ WIN, ΔΗΛΑΔΗ DRIVERS ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ WIN ΤΟΣΟ ΣΤΟ MB ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Η/Υ.<p>ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...