shkreliand Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Παιδία κατέβασα από το uTorrent μια ταινία και κατέβασε 6 στοιχεία της ταινίας αλλά κανονικά όταν τελειώνει το κατέβασμα πρέπει να τα κάνει 1 στοιχείο για την αναπαραγωγή της. Και δεν ξέρω τη να κάνω και αφού 1 από τα αυτά τα στοιχεία έλεγε για βοήθεια και από εκεί κατέβασα το VLC media player Από αυτό το παίζει κανονικά αλλά δεν ξέρω πως φορτώνει τους υπότιτλους. Τι κάνω??? 1) Πως μπορώ να τα μαζέψω αυτά τα στοιχεία ώστε να τα παίζει με το Bsplayer η αλλιώς 2) Πως φορτώνει τους υπότιτλους το VLC media player
KenZone Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 me to vdub .. anoigeis to prwto kai patas append segment .. kai ta vazeis ola kai to kaneis ena me direct stream copy
shkreliand Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Προγραμα ειναι για να το κατεβασω? και το ψαχνω σαν vdub?
kastel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Προγραμα ειναι για να το κατεβασω? και το ψαχνω σαν vdub? Εννοεί το VirtualDub.
shkreliand Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μαλων αυτο πρεπει να ειναι που μου ειπε και ο Kenzone. Kαι αυτο το VirtualDub η το vdub το πιρα το ανοιγω το πρωτο βρησκω και το append segment αλλα δεν μπορω να το επιλεξω τι κανω?
parisb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Mhpws na mas dwseis mia lista me ta arxeia, h ena screenshot wste na doume kalytera ti paizei?
shkreliand Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μια λιστα με τα αρχια της ταινιας? και πως ναα κανω ποστ την εικονα? Σορι ρε παιδια αλλα ειμαι και ασχετος?
laantonios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ο πιο απλός τρόπος:πάτα το PrtSc απο το πληκτρολόγιο σου και μετά επικόλληση στο Post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.