Προς το περιεχόμενο

vso DivX to DVD

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairete paides!!

To 3erw oti exei shzhth8ei polles fores to 8ema tou DivX/Xvid to DVD alla egw exw ena diaforetiko problhma!Gia thn diadikasia ths metetrophs xrhsimopoiw to VSO DivX to DVD.Genika eimai euxaristhmenos apo to programma...mono pou mou kanei kapoia koula:Gia kapoion logo to paragomeno DVD paizei apsoga sto BSPlayer kai ek prwths opsews den exei sxedon kamia apwleia sthn poiothta.To periergo einai oti me to PowerDVD fainetai na exei xasei polu poiothta sto xrwma!Epishs analoga me to DVD Player (se TV) se merika paizei apsoga se alla paizei me ligo xalasmeno to xrwma kai se alla (px to diko mou) ana diasthmata kanei kati san paremboles!Mhpws uparxei kapoia lush se auto to problhma...?Isws kapoia ru8mish tou vso??An den 3erete 8a h8ela na mou peite ena anistoixo programma pou na einai dokimasmeno kai aplo,giati sto parel8on dokimasa polla xwris na eimai ikanopoihmenos.

Euxaristw polu ek twn proterwn!

Δημοσ.
Xairete paides!!

To 3erw oti exei shzhth8ei polles fores to 8ema tou DivX/Xvid to DVD alla egw exw ena diaforetiko problhma!Gia thn diadikasia ths metetrophs xrhsimopoiw to VSO DivX to DVD.Genika eimai euxaristhmenos apo to programma...mono pou mou kanei kapoia koula:Gia kapoion logo to paragomeno DVD paizei apsoga sto BSPlayer kai ek prwths opsews den exei sxedon kamia apwleia sthn poiothta.To periergo einai oti me to PowerDVD fainetai na exei xasei polu poiothta sto xrwma!Epishs analoga me to DVD Player (se TV) se merika paizei apsoga se alla paizei me ligo xalasmeno to xrwma kai se alla (px to diko mou) ana diasthmata kanei kati san paremboles!Mhpws uparxei kapoia lush se auto to problhma...?Isws kapoia ru8mish tou vso??An den 3erete 8a h8ela na mou peite ena anistoixo programma pou na einai dokimasmeno kai aplo' date='giati sto parel8on dokimasa polla xwris na eimai ikanopoihmenos.

Euxaristw polu ek twn proterwn![/quote']

Δοκίμασε το ConvertXtoDVD που είναι ο απόγονος του DivXtoDVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...