Euromaster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Γεια σας. Δουλευω το Studio 9 και θελω να κανω το εξης, εστω και σε ενα αλλο προγραμμα το οποιο ομως να υποστηριζει τις επεκτασεις avi kai mpeg του studio 9. Εχω π.χ. 30 λεπτα εγγραφης διαφορων τοπιων μεσα απο το αυτοκινητο μου και θελω να το συμπηκνωσω απο τα 30 λεπτα, στα 3 λεπτα (λέω εγω τωρα)και να παιζει σε γρηγορη ταχυτητα, οπως κανουν και στην T.V. πολλες φορες, κατι σαν pitch που λεμε και στην μουσικη... Μπορει καποιος να βοηθησει?
ppetr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μπορείς να περάσεις στο Pinnacle Studio 10. Υποστηρίζει αυτό που ζητάς και σε ανάποδο παίξιμο
Euromaster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω ppetr. Γνωριζουμε αν εχει βγει και ελληνικη εκδοση?
MasterX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 ναι ξέρει κανείς? Δουλεύεται καλύτερα η ελληνική, ή η μετάφραση είναι της πλάκας?
Bougas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 υπαρχει καποιο πατσακι για την ελληνικη?αν ναι που?γιατι δεν εχω βρει κατι.
ziggystardust Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 sorry gia to asxeto tou thematos, apla empenomenos.. apo to "Ναζι καννις η μη ναζι?" tou filou Euromaster.. to opoio molis eida evala amesws sto messenger mou... eftiaksa polu-polu proxeira.. me th zwgrafikh twn windows auto : pisteuw prepei na to synodeueis me to uote sou apo dw kai pera.. p.s.: den exw idea gia to en logw topic..
Euromaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 sorry gia to asxeto tou thematos' date=' apla empenomenos.. apo to "Ναζι καννις η μη ναζι?" tou filou Euromaster.. to opoio molis eida evala amesws sto messenger mou... eftiaksa polu-polu proxeira.. me th zwgrafikh twn windows auto : pisteuw prepei na to synodeueis me to uote sou apo dw kai pera.. p.s.: den exw idea gia to en logw topic.. Ευχαριστω ρε συ πολυ καλο... Να σαι καλα. θα το τιμησω δεοντως...
Euromaster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 κανα νεο τιποτις? Υπαρχει προγραμμα που να κανει τελικα κατι τετοιο, διχως να χρειαζεται να αλαξω προγραμμα, λογω μη γνωσης αγγλικων? Και εννοω να ειναι και μικρο σε μεγεθος εεε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.