Προς το περιεχόμενο

macbook pro gia fwtorealismous

delodelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά

Ασχολούμαι με 3d design, φωτορεαλισμους και τα συναφή. Για το αντικείμενο της δουλειάς μου το καλύτερο είναι η αγορά ενός mac. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το macbook pro .Επειδή το έχω ψάξει διάβασα σε topic του insomnia ότι ο συγκεκριμένος ανεβάζει θερμοκρασία και πιθανόν αυτό να αποτελεί πρόβλημα, μιας και μια δουλειά μου μπορεί να χρειαστεί και 40 ώρες για να φορτώσει.

To πρόβλημα μου το εξής αντέχει να δουλεύει να δουλεύει για τόσες ώρες?

Ελπίζω κάποιος να έχει απάντηση.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή κι εγώ ασχολούμαι με το ίδιο,τρισδιάστατους φωτορεαλισμούς και λατρεύω τα mac, όμως γι' αυτή τη δουλειά (και μόνο) χρησημοποιώ ένα Dell Precission M70.

Σε MacOS δεν έχεις προγράμματα όπως 3D Studio MAX, Autocad και Renderers όπως Vray. Επίσης δεν έχεις επιλογή να έχεις ποιό επαγγελματική κάρτα γραφικών για OpenGL όπως NVidia Quadro.

Στο θέμα του software τουλάχιστων μπορείς να δουλέψεις με το boot-camp όμως ποιός ο λόγος να έχεις το MacBook Pro όταν περνάς το 90% του χρόνου σου στα Windows;

Για 3D στο mac υπάρχει το Shake, αλλά ξέχνα ό,τι ήξερες στα PC.

Δυστυχώς η τρισδιάστατη μετάβαση απο PC σε Mac δεν είναι ακόμα 100% εφικτή.

Κάνεις λάθος,

Υπάρχει το Maya, το Renderman, το Cinema 4D, το Modo, το Zbrush, το Archicad 10, το Maxwell Renderer και άλλα που δεν θυμάμαι.

Και αρκετά Compositing όμως που στερούνται τα Windows όπως το Shake και Motion.

Οπότε μην λέμε και ότι θέλουμε.

Απλά στα 3D visualization δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα (ακόμη), αφού το 3dsmax και το Autocad που χρησιμοποιούνται περισσότερο δεν υπάρχουν.

To AutoCAD και τo 3dmax δεν αποτελούν πρόβλημα μιας και στους Mac μπορείς πια να περάσεις windows. Όσον αφορά τον renderer που χρησιμοποιώ υπάρχει έκδοση σε ΜacΟs.

Αυτό που δεν γνωρίζω ειναι αν είναι κατάλληλοι γι αυτή την εργασία..

Τελικά αγόρασα τον imac 20''.το ξανασκέφτηκα και προτίμησα desktop.κυρίως γιατί θα με βολέψει καλυτέρα ως βασικό εργαλείο . Ίσως κάποια άλλη στιγμή που θα έχω και την οικονομική δυνατότητα να πάρω και ένα macbook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...