Yabadabado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 it works ! hal.dll is a major file in the boot process like ntdlr.dll also and so on.. first lesson of 70-271
mpampis81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχω πρόβλημα και εγώ με αυτό το αρχείο. Το boot.ini μου γράφει : [boot Loader] Timeout=30 Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows " /noexecute=optin/fastdetect
papajohnnnn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?hal
Feel me get in Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί σαν πρώτη δοκιμή δεν bootάρετε από ένα livecd ubuntu να κατεβάσετε το dll και να κάνετε ένα απλό copy paste στο system 32; πολύ μπλέκετε
mpampis81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί σαν πρώτη δοκιμή δεν bootάρετε από ένα live cd ubuntu να κατεβάσετε το dll και να κάνετε ένα απλό copy paste στο system 32; πολύ μπλέκετε Γιατί δεν έχω DVD σε ένα mini laptop προσπαθώ να κάνω format μέσω usb. Έκανα format τον σκληρό κανονικά όλα αλλά όταν το βάζω να ξεκινήσει από τον σκληρό μου βγάζει σφάλμα και όταν το βάζω να ξεκινήσει από το usb μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Μόνο με την επιλογή Debug boot rDisc 1 partition 2 προχωράει στα Xp. Έχω πρόβλημα με το αρχείο Boot.ini ? έχω κολλήσει.. To boot.ini είναι έτσι: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows " /noexecute=optin /fastdetect Δίνει λάθος εντολή? Με την πρώτη επιλογή text mode setup μου γράφει NTLDR is missing Χαμός στα σφάλματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.